Kurtlar Vadisi Seneye Hangi Kanalda ?

intikam varda 6-7 anca alabiliyo kanal d vadiyi alırsa 17-18 den aşağı düşmez çünkü en büyük rakibini direk kendine almış oluyo
star parayı gördü mü alır geçen yıllarda almadı mı sanki aldı :D
fox un sahipleri zengin olabilir ama ona bakarsan show un sahibi karamehmet türkiye nin en zengin adamlarından ama kanal batıyo önemli olan bütçe ayırmak ve fox vadiyi alacak bütçeye sahip değil vadi çok pahalı dizi

Star TV Doğan Grubu'nun eli altındayken almıştı Kurtlar Vadisi'ni. Doğuş Grubu'nun Star'ı ise "İsrail" yanlısı olduğu için böyle bir diziyi almaya cesaret edemez. :)

Show TV'nin sahipleri kanalı sahiplenmiyorlar. Nedenini bende bilmiyorum ama sahiplenmiyorlar. Sahiplense belki bir ihtimal alır ama sanmıyorum. Çünkü davalık oldular bildiğim kadarıyla Pana Film'le. Ama Fox cidden yavaş yavaş pahalı işlere el atmaya başladı. Kurtlar Vadisi bu sene olmasa bile önümüzdeki yıllarda eminim ki Fox'ta yayınlanacaktır. :)

ATV'de kalacağını düşünüyorum. Star'da UEFA maçları var o nedenle transfer zor. Show'un durumu zaten belli bir daha Vadi'yi alamazlar. Fox o kadar yüksek bütçeli bir iş almaz. Kanal D kalıyor geriye ve onun da alacağını sanmıyorum. (Forumda Aydın Doğan'ı dizide canlandıran bir karakterin olduğu söylenmişti. Böyle bir durum varken Kanal D neden ilgilensin?)

%95 ATV'de bence...

almazlar tabi prime time da ilk 2 star ve kanaş d vadiye ihtiyaçları yok
fox o parayı vermez
show parayı zaten veremez
trt 1 in vermesi uygun olmaz
kimsenin vadinin peşinden koştuğu yok çok kazandıran bir iş olsa her sene ayrı kanald ayayınlanmazdı :)
çok kazandıran bir dizi olmasa her yıl kanallar peşinden koşmazdı :wink: en çok ciro yapan dizi açık ara

ATV'de kalacağını düşünüyorum. Star'da UEFA maçları var o nedenle transfer zor. Show'un durumu zaten belli bir daha Vadi'yi alamazlar. Fox o kadar yüksek bütçeli bir iş almaz. Kanal D kalıyor geriye ve onun da alacağını sanmıyorum. (Forumda Aydın Doğan'ı dizide canlandıran bir karakterin olduğu söylenmişti. Böyle bir durum varken Kanal D neden ilgilensin?)

%95 ATV'de bence...

o geçen sene öldü :d davut tataroğlu :D bence kanal d ihtimali de epey var önceki kanal d transferi gibi tapınakçılar geri dönüyo kanal d ye geçebilir intikam bekleneni veremiyo başka bi günde zirve yarışı verip perşembeyi süpürebilirler kanal d perşembeye vadiyi alırsa rakipsiz kalır iyice
star da alabilir çünkü ntvpor2 çıkıyo maçları oraya kaydırma durumu olabilir 1 taşla 2 kuş :D

- - - Ekleme - - -

En çok ciro yapan olabilir ama kearı kanalı tatmin etmiyor demek.. :kiki:

o nasıl oluyo yav en çok izlenen dizi reklam gelir rekortmeni :kiki:

- - - Ekleme - - -

yapımcısan kazandırması önemli dğeil kanaldan bahsediyoruz 😉 kanallar çok kazansa üç kuruş fazla verir elinde tutar :)

diğer kanallar rekabete girip alıyolar işte durum bu tüm gelir rekorlarının vadide olduğunu hatırlatırım kanallar gelir rekorları kırıyodur :wink:

rekorlar eskidi üstüne yeni rekorlar geldi neyse final bölümünün rekoru da ço kyakında kırılır :)
kanal d niye alsın vadiyi mete horozoğlunun dizisi var fetih var pzt yd salı mete horozğlunun dizisi çarşamba merhmaet perşembe intikam cuma as pt 2 ye galip derviş ve fetih kalıyor cevdet bey ve oğullar var bbeb var var da var kanalın vadiye ihtiyacı yok star maç mı yayınlıcak vadiyi mi yayınlıcak yoks avadinin günü mü değişecek :) çok az ihtiml fox alır yoksa atv den devam eder

gala tv de alabilir :d

yanlış bilgilendirmeyi de düzeltelim şu şekilde:

”En çok Kazanan Dizi Yapımcıları” listesine göre, sezonu ikisi Kanal D (Fatmagül’ün Suçu Ne?, Kuzey Güney), ikisi ATV’de (Al Yazmalım, Son) yayınlanan 4 dizi ile katan Kerem Çatay, 75 milyon lira ciro ve 7,2 milyon liralık karla yılın en çok ciro yapan ve kazanan yapımcısı oldu.

yanlış bilgilendirmeyi de düzeltelim şu şekilde:

”En çok Kazanan Dizi Yapımcıları” listesine göre, sezonu ikisi Kanal D (Fatmagül’ün Suçu Ne?, Kuzey Güney), ikisi ATV’de (Al Yazmalım, Son) yayınlanan 4 dizi ile katan Kerem Çatay, 75 milyon lira ciro ve 7,2 milyon liralık karla yılın en çok ciro yapan ve kazanan yapımcısı oldu.

Herşey açık :) en çok kazanan pana değil ay yapımmış :kiki:

o geçen sene öldü :d davut tataroğlu :D bence kanal d ihtimali de epey var önceki kanal d transferi gibi tapınakçılar geri dönüyo kanal d ye geçebilir intikam bekleneni veremiyo başka bi günde zirve yarışı verip perşembeyi süpürebilirler kanal d perşembeye vadiyi alırsa rakipsiz kalır iyice
star da alabilir çünkü ntvpor2 çıkıyo maçları oraya kaydırma durumu olabilir 1 taşla 2 kuş :D

- - - Ekleme - - -

o nasıl oluyo yav en çok izlenen dizi reklam gelir rekortmeni :kiki:

- - - Ekleme - - -

diğer kanallar rekabete girip alıyolar işte durum bu tüm gelir rekorlarının vadide olduğunu hatırlatırım kanallar gelir rekorları kırıyodur :wink:

NTV Spor 2 olacak ama D-Smart'ta ve şifreli olacak. Dolayısıyla UEFA maçları ya Star ya NTV ya da NTV Spor'da olacak. Bence Star yayınlamaya devam edecektir UEFA maçlarını. Zaten çok fazla transfer yaptılar daha fazla transfer yapmak istemeyeceklerdir.

Kurtlar Vadisi Pusu'nun Kanal D'ye transferinin büyük güç katacağı ve liderlik için avantajlı konuma getireceği aşikar ama sanmıyorum dediğim gibi.

ATV de yapımcı da memnundur herhalde bu sezonki durumdan. Reytingler son yıllardaki en iyi seviyeye ulaştı. (Rakam bazında demiyorum çünkü TNS'de 15-20 reytinglere ulaşmak çok zor. Fakat haftalık reyting bazında yıllar sonra ilk kez bu sezon zirveyi ele geçirdi Vadi ve bunu rakiplerine büyük fark atarak yaptı...)

Herşey açık :) en çok kazanan pana değil ay yapımmış :kiki:

pana filmin tek dizisi var o da vadi zaten dizileri de koysaydınız ya :D

- - - Ekleme - - -

580272332723.jpg

NTV Spor 2 olacak ama D-Smart'ta ve şifreli olacak. Dolayısıyla UEFA maçları ya Star ya NTV ya da NTV Spor'da olacak. Bence Star yayınlamaya devam edecektir UEFA maçlarını. Zaten çok fazla transfer yaptılar daha fazla transfer yapmak istemeyeceklerdir.

Kurtlar Vadisi Pusu'nun Kanal D'ye transferinin büyük güç katacağı ve liderlik için avantajlı konuma getireceği aşikar ama sanmıyorum dediğim gibi.

ATV de yapımcı da memnundur herhalde bu sezonki durumdan. Reytingler son yıllardaki en iyi seviyeye ulaştı. (Rakam bazında demiyorum çünkü TNS'de 15-20 reytinglere ulaşmak çok zor. Fakat haftalık reyting bazında yıllar sonra ilk kez bu sezon zirveyi ele geçirdi Vadi ve bunu rakiplerine büyük fark atarak yaptı...)

hiç belli olmaz kanal d alabilir bence starın da ne yapacağı belli olmaz
ben vadinin %90 kanal değiştireceğini düşünüyorum

Bence Star alabilir. Perşembe akşamı boş konuma geçti. Show ve Fox alamaz. Kanal D'de de olacağını sanmıyorum çünkü orada da İntikam var. Ben şahsen ATV'de devam etmesini istemiyorum. Aaah ah nerde o eski aksiyon dolu sahneler..

Kurtlar Vadisi Pusu Show Tv hariç hiçbir kanalda iki sene kalmadı ard arda.

Kanal D alır mı bilmiyorum. Yıllardır transfer yapmıyor.

Beren Saat göz bebeği. Vadiyi alırsa ikisinden birinin günü değişir. Günü değişen İntikam olursa Cuma`ya kaydırılır ve Perşembe ve Cuma zirveyi garantiler.

Günü değişen Vadi olursa güçlü bir güne koyarak orada zirveyi alır. Böylece o günle, Perşembe zirveyi garantiler.

Star Tv İsrail falan diyorlardı ondan almaz diyorlardı ama bilmiyorum. Star alırsa maçlar yüzünden seyircisi iyice bıkar.

Show Tv alırsa rahata erer. Ama almaz gibi. Alırsa da paralarını ödemez Ocak gibi kaçarlar kanaldan. :D

FOX Pembe dizi kanalı. Almaz gibi.

Geriye atv kalıyor gibi. Bakalım ne olacak?

TNT`ye geçtiği yıldaki gibi küçük bir kanal büyük bütçe ayırıp tanınmak için aladabilir. :)

harbi he show hariç hiçbi kanalda 2 sene kalmadık ben ondan ayrlırız diyorum adamlar macera seviyo :kiki: bu kadar kanal değiştirip ara verip bu reytingleri alabilecek dünyada tek bir dizi var o da kurtlar vadisi

- - - Ekleme - - -

revan vadinin günü değişir mi sence tabi ki intikamın günü değişir :D

harbi he show hariç hiçbi kanalda 2 sene kalmadık ben ondan ayrlırız diyorum adamlar macera seviyo :kiki: bu kadar kanal değiştirip ara verip bu reytingleri alabilecek dünyada tek bir dizi var o da kurtlar vadisi

- - - Ekleme - - -

revan vadinin günü değişir mi sence tabi ki intikamın günü değişir :D

Kurtlar Vadisi Pusu`nun Kanal D`de yayınlanması kendisi için de bir avantaj. Konusu sizin beğeneceğiniz şekilde işlenirse Kanal D`de 16-17 reyting de alabilir.

Eğer anlaşırlarsa günü neden değişmesin? Sonuçta izleyici kitlesi terketmez diziyi.

Ama transfer olursa büyük ihtimalle İntikam`ın günü değişir. Cuma olur.

Neyse, ama transfer olmayacak bence. :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,642
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy