neden? sloganlaşmış bi kalıptır bu kendi gününde kendi saatindeKurtlar Vadisi kendi gününde kendi saatinde denilmesini pek doğru bulmadım![]()
Bence gereksiz bir yazı olmuşneden? sloganlaşmış bi kalıptır bu kendi gününde kendi saatindearkadaş nasıl bişeysin ya buna mı takıldın
![]()
neden işte gereksiz onu söyleBence gereksiz bir yazı olmuş![]()
neden işte gereksiz onu söyleBence gereksiz bir yazı olmuş![]()
Kurtlar Vadisi Pusu gibi yüksek reytingli bir dizi başka güne gitmesi veya saatini değiştirmesi ihtimali çok düşük olduğundan olabilir mi senceneden işte gereksiz onu söyle![]()
e tamam işte bu yüzden kendi gününde kendi saatinde deniliyor bu bir slogan vadinin sloganı ben demedim yani böyle zatenKurtlar Vadisi Pusu gibi yüksek reytingli bir dizi başka güne gitmesi veya saatini değiştirmesi ihtimali çok düşük olduğundan olabilir mi sence![]()
Bana göre çok gereksiz slogan anlamı da yok bencee tamam işte bu yüzden kendi gününde kendi saatinde deniliyor bu bir slogan vadinin sloganı ben demedim yani böyle zaten![]()
ne demek anlamı yok ya ne kadar saçma konuşuyosun off konuyu uzatma on numara bi sloganBana göre çok gereksiz slogan anlamı da yok bence![]()
kapalı olan youtube da bile 250 bin olmuş 2-3 adresteİyimiş. Youtube kapalı kalmaya devam etsin.![]()
Takas aslında sen konuyu uzatmane demek anlamı yok ya ne kadar saçma konuşuyosun off konuyu uzatma on numara bi slogan
sloganıyla rakiplerine psikolojik üstünlük sağlayan efsane dizi.