Kurtlar Vadisi Rekora Koşuyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,060
31 Ocak 2013 perşembe günü ATV'de yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu henüz yayın saatinin üzerinden 24 saat dahi geçmeden sadece ve sadece Türkiye'nin en büyük sitesi MYNET'ten 1 milyon izlenerek inanılmaz bi başarıya imza attı.

MYNET'te bu yıl fırtınalar estiren kurtlar vadisi hem fragmanıyla hem bölümüyle çoğu kez milyonları aşıyor 180.bölümde 2 fragman çıkaran vadinin v1 i 1 milyonu aşarken daha sonradan çıkan kısacık fragmanı dahi 600 bini geçerek inanılmaz bi başarıya imza atmış durumdalar.

Bu sayısal verilerin sadece tek bir siteye ait olduğunu düşünürsek Kurtlar Vadisi'nin sanal ortamdaki etkisini de rahatlıkla anlayabiliriz.

polat%C4%B1n-y%C3%BCz%C3%BCne-ne-oldu-250x143.jpg

Son düzenleme:
Helal olsun be.Kırılmadık rekor bırakmadık.!

- - - Ekleme - - -

=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

mynette coştu iyice daha 1 gün olmadı yav :D

Mynet hangi site, hani Vadinin kendi sitesi olan mı? Ben de orada rakam yükseltirim.

Mynet hangi site, hani Vadinin kendi sitesi olan mı? Ben de orada rakam yükseltirim.

Mynet'in Kvp ile alakası yok.:)

Mynet, Türkiye'nin ilk Türkçe portalıdır.[SUP][1][/SUP] 1998 yılında kurulmuştur. Türkiye'nin en büyük internet portallarından ve dünyanın en fazla ziyaret edilen dört yüz internet firmasından birisidir. 25 milyondan fazla üyesi bulunan Mynet'in misyonu, Türk internet kullanıcılarının tüm faaliyetlerini kolay, etkin ve ekonomik şekilde gerçekleştirebilecekleri interaktif bir platform yaratmaktır. Bunun için 40'dan fazla servisle internet kullanıcılarına hizmet vermektedir.

mynet e inanmayan varsa yuhh derim orda my falan da var fragmanlarının 100 bin izlendiğini görmedim daha :D yazetede bile daha az izleniyo artık vadi mynette coştu

- - - Ekleme - - -

vadi bu gidişle youtube a yaptığı gibi myneti de yasaklayabilir yazetede izlensin diye

mynet e inanmayan varsa yuhh derim orda my falan da var fragmanlarının 100 bin izlendiğini görmedim daha :D yazetede bile daha az izleniyo artık vadi mynette coştu

- - - Ekleme - - -

vadi bu gidişle youtube a yaptığı gibi myneti de yasaklayabilir yazetede izlensin diye

MyNet'le anlaşmalı aga . Ondan yasaklanması imkansız.,

Çünkü Yazete'de olmayan HD yayın Mynet'te oluyo.

- - - Ekleme - - -

XanTier'inde dediği gibi onlarla bir anlaşması var sanırsam.Çünkü sonuçta Mynet bir kurum.Youtube'daki gibi hesap alan paylaşmıyor video.:)

he ya doğru doğru hatırladım :D yasaklayamaz anlaşma vardı :D

oha
1 günde 1.241.537 rekor kırıyo resmen

helal olsun efsane diyecen geçecen aga fazla söze gerek yok :D

1.411.121

OHA

perşembeye kadar 2 milyonu bile geçer mynette