Kurtlar Vadisi Pusu'nun Sezon Finali Tarihi Belli Oldu!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
Kanal D'nin sevilen dizisi "Kurtlar Vadisi Pusu" sezon finali tarihi belli oldu!

Yapımcılığını Pana Film'in üstlendiği ve tam 13 sezondur ekranların ilgiyle izlenen "Kurtlar Vadisi Pusu" dizisi 300. bölümüyle sezona ara verecek. Dizi 14. sezonuyla yeniden Kanal D'de izleyicisi ile buluşacak.

"Kurtlar Vadisi Pusu" sezon finaliyle 16 Haziran Perşembe 20.00'da Kanal D'de!

Kaynak: Ranini.tv

bu değişik sezon yine anlaşılamayan bir nedenle değişik bir son yapacak söylenilecek birşey yok Allah akıl fikir versin

Kesinlikle komik ve facia bir karar. Ulan hem Avrupa şampiyonası hem Ramazan varken 2 bölüm yayınlamak nedir. Neyin kafasını yaşıyor bunlar. Hayır anlatacakları daha ne kadar saçmalık kaldı ki bitirmiyorlar sezonu anlam veremedim. Neyse artık 1 2 reytingle biter gibi sezon. Geçmiş olsun.

Son düzenleme:
kanal d bir anda karar değiştirebilir dikkatli olun

Ulan bunlar kafayı yemiş herhalde ekranda tek dizi olarak Vadi kalacak öyle sap gibi. Koskoca Vadiyi yiyorlar Raci Şaşmaz İnşallah artık Vadinin dümenini tekrardan geri alır yoksa bu kafayla finale doğru

Final kararını kanal değil dizi verebilir. Sonuçta kanal bulma konusunda sıkıntı çekmez Vadi.
arka sokaklarda geçen yıl bu reytinglerdeydi atvnin yeni dizileri tutunca vaz geçti foxla gün konusunda anlaşamadılar acun zaten yarışmalarla doldurur Show var ama maliyeti yetermi erler film showdan korktu erler film showla anlaşsa showu tmsf basıyor sizinde ozaman kurtlar vadisi terör gitmişti pana filmde ondan korkuyor trt 1 ve tv8 kalıyor necati şaşmaz foxa vermez zaten kitlesi uymaz bana göre tv 8 e gider diyorum

Bakalım göreceğiz artık. Nereye giderse gitsin zaten bu halinden kötü olamaz.

aa 4 koca bölüm daha var yarını saymayalım 3 koca hafta kalıyor çok kabak tadı verdi bunlar yusufun hikayesi bitmediği için uzatılmıyorsa bende hiçbirşey bilmiyorum ayoll demek daha yusufla ilgili yazacakları sahneler bizlere yapacakları süprizler bitmedi altını tekrar çiziyorum yusuf yüzünden uzatılıyor bu sezon daha yusufun bize göstereceği kahramanlıklar bitmedi 300..bölümede bomba bir yusuf süpriziyle kapatmak varken neden gelecek sezona bıraksınlar 300.bölümü yazık vlla 1 adam yüzünden koca vadiyi süründürmeye doyamadılar benim çeyreğim kadar bile vadiyi düşünmüyor bunlar dertleri başka bunların 🙂🙂🙂

geçen yıl aynı olayı arka sokaklarda çekti bir işidi işledi diye diziyi boykot ettiler çünkü cezaevi müdürü tuzak kurmuş diziye acayip bir senaryo yazıp göndermiş ufuk Tanju güvene ardından türker inanoğlu arka sokakların senaristlerin dedeleri polis

kanal d de olacakmış yeni sezon sen bunlara mı takıldın

Allah rahmet eylesin sevenlerine başsağlığı diliyorum
Artık bir halt olmaz, düzeleceği de yok. Boşuna umutlandık aylardır. Yazık günah.