Kurtlar Vadisi Pusu'dan Klasik Taktik-4

Emre, sen KVP'yi izlemiyormuydun? İzlemediğin dizi hakkında daha kapsamlı bilgiler sahip olmadığın için böyle şeyler yazman doğru değil bence. Yanlış anlama sakın, ama beni biraz garibime gitmedi değil :)

konuyu takip edersen ilk 93 bölümü izledğimi görürsün :) zaten bilgilerin çoğu oraya ait
ayrıca izlememe gerek yok herkes haberini açtığı diziyi izlemiyor zaten perşembe günü vadide ne oluyrosa reyting konusuna da yazılıyor :)

- - - Ekleme - - -

İğnelemek için öyle yazdım zaten. :)

iğnelerden korkarım ben :F

Aman bırak ya Nur'um kurtuldu ondan :( Yer elması :🙄:

gördük necati sepetleyince ağlayan bendim zaten :D onun karizması türkiye de hiç kimse de yok be adamın isminin cisminin rolünün karizması var ayrıca insanlara hakaret edemezsin

son ve bitirici konu birazdan sizlerle :D

- - - Ekleme - - -

adam ödül törenine bile gitmiyor koymuşun bir kosovadaki 5-6 bin kişiyi zidiham :D

5-6 bin mi muhahaha en az 100 bin kişi :kiki: adam bi yere gidemiyo ki her yerde izdiham yaratıyo geçen sene tatile gitmek için şapka falan takmış düşün halini :kiki:

konuyu takip edersen ilk 93 bölümü izledğimi görürsün :) zaten bilgilerin çoğu oraya ait
ayrıca izlememe gerek yok herkes haberini açtığı diziyi izlemiyor zaten perşembe günü vadide ne oluyrosa reyting konusuna da yazılıyor :)

- - - Ekleme - - -

iğnelerden korkarım ben :F

Tamam, sen bilirsin:)

5-6 bin mi muhahaha en az 100 bin kişi :kiki: adam bi yere gidemiyo ki her yerde izdiham yaratıyo geçen sene tatile gitmek için şapka falan takmış düşün halini :kiki:
kosova zaten 3 milyon var mıu abartıya bak :F başbakan mitinginde anca o kadar topluuyor :F

kosova zaten 3 milyon var mıu abartıya bak :F başbakan mitinginde anca o kadar topluuyor :F
işte necati şaşmaz farkı o
abartı mı değil mi bi izlersin iyi olur haberlere çıkmış bi de haha :D

Moderatörün son düzenlenenleri:
vay beaa adama bak hatice şendil nasıl hoslandı bu adamdan hayret dogrusu ya :S
adama makina gibi mübarek evlenmekten kacıyor sonra ayrılıyor. en son ki kızla nasıl evlendi hayret neler dönüyor..
necati kendini begenmıs bulunmaz hınt kuması sanmıs kendını :S
sanırım bir şu savıyla aik yasamadı evlenmese yasardı sanırım savcının sevgisi var yada

vay beaa adama bak hatice şendil nasıl hoslandı bu adamdan hayret dogrusu ya :S
adama makina gibi mübarek evlenmekten kacıyor sonra ayrılıyor. en son ki kızla nasıl evlendi hayret neler dönüyor..
necati kendini begenmıs bulunmaz hınt kuması sanmıs kendını :S
sanırım bir şu savıyla aik yasamadı evlenmese yasardı sanırım savcının sevgisi var yada
sen vadici değilmiyidin panpa :F