Kurtlar Vadisi Pusu'da Hata

vadiyi izleyen arkadaşlara sesleniyorum adamın işi gücü sizi ve bizi kışkırtmak bunu engellemenin tek yolu konuyu kim açmış bi bak emreyse hemen konudan çık yorum bile yapma şimdi bende yaptım ama bu son olucak hadi kolay gele...

vadiyi izleyen arkadaşlara sesleniyorum adamın işi gücü sizi ve bizi kışkırtmak bunu engellemenin tek yolu konuyu kim açmış bi bak emreyse hemen konudan çık yorum bile yapma şimdi bende yaptım ama bu son olucak hadi kolay gele...

gerçeklerden kaçın hiçbir konum yalan yanlış bilgi içeriyor diye kapanmadı Allah a şükür :)
ayrıca çevrene bak biraz sırf inat olsun diye my ile ilgili açtığı 5 konu bir anda ortadan kaybolan,intikamı izlemeden hata konusu açan beyazsoy un konusuna bir sürü sevinç mesajları atan,yd her bitecek dendiğinde sevinen ama hüsrana uğrayan kişiler etrafında :)
bir bak bakalım bu konudan önce intikam ı eleştiren konu açmışım köşe yazıalrına bak my yi eleştiren konularım var kusura bakma doğru bildiğimi anlatmaya devam edicem biraz objektif olan gerçeği görür

- - - Ekleme - - -

Vadi muhabbetine çekiyon beni ya :D

napak hacı sen başlattın ters telefon :F belki kız radyasyondan daha az etkilenmeye çalışıyidi :F