aga cuma günleri favorim tatar ramazanAğalar cuma günleri yengeyi destekleyin bak![]()
aga cuma günleri favorim tatar ramazanAğalar cuma günleri yengeyi destekleyin bak![]()
efsane aşk+1 Sözün bittigi yer.
en manyağı mematinin konuşmasıMahkeme bölümünü hayirliyorsunuz dmi. Erhan, polat, abdulhey, memati.. Nasıl konuşuyorlardi ama
he doğru ya pazar olmuştu tmm seni mi kıracam dila olsun zaten cuma günü bişey izlemiyorum
Adamsin helal agaaaahe doğru ya pazar olmuştu tmm seni mi kıracam dila olsun zaten cuma günü bişey izlemiyorumdilaya laf söyleyen olursda karşısında bizi bulur açık ve net
![]()
ve son replik; sonunu düşünen kahraman olamaz..Mahkeme bölümünü hayirliyorsunuz dmi. Erhan, polat, abdulhey, memati.. Nasıl konuşuyorlardi ama
hüzünlü bir vedaydıve son replik; sonunu düşünen kahraman olamaz..
kurtlar vadisini var eden kadirşinas milletimize teşekkür ederiz lan ne üzülmüştüm o zaman be vadim bitmişti![]()
![]()
aynen ağabey geldi süper sesi var adamın izle bence deBende tatari severek izliyorum heleki o deli yurek teki abi gemis yeni adıyla ertuğrul![]()
aynen aga süperdi yazın oynuyodu tekrarları bende izliyodum@takas deli Yürek neydi be bi kac ay önce show tv de gece tekrarlari vardi hepsini tekar izledim. Kenan cok cixti ya. Hele hele savaş doğan tam komedi. Nasil gülüyordu yaw haha![]()
Deli yurekte gercekten guzel dizi idi . Vay beeaynen süperdi yazın oynuyodu tekrarları bende izliyodumkenan gençti o zaman tabi
![]()