f.reytingci
Üye
Eskiden elif vardi ben sandimki ebru ile elifi karsitirdin pardon. Yoksa ben vadinin tum bolhmlerini 2 kere izledim bazilarini daha cokoooo sen nerdesin eskilerden bi habersin
Eskiden elif vardi ben sandimki ebru ile elifi karsitirdin pardon. Yoksa ben vadinin tum bolhmlerini 2 kere izledim bazilarini daha cokoooo sen nerdesin eskilerden bi habersin
aga elifi mi daha çok seviyodu ebruyu mu bunun cevabını ver banaAga sevmiyo diyosunda niikah masasini izlesene bak nasil da sevir.sevilmeyecek kizmi dila
Tamam elif olabilir biz guzellik diyoruzaga elifi mi daha çok seviyodu ebruyu mu bunun cevabını ver bana![]()
ana zoruyla evlendi eve bile gelmiyordu polataga elifi mi daha çok seviyodu ebruyu mu bunun cevabını ver bana![]()
biz güzellik demiyoruz aga kimi daha çok sevdiğini söylüyoruzAl sana bi fotoraf daha![]()
Tamam elif olabilir biz guzellik diyoruz![]()
aynenana zoruyla evlendi eve bile gelmiyordu polat
Agaaa ebru diyince sevmek mevmek Ne kelime. Polat abimiz de olsa sevecek ve evlendii zorlada olsa evlenecek. Cunku ebru o ebru. Youtebeye gir polat ile ebru tavla sahnesini izle. Mukemmel.biz güzellik demiyoruz aga kimi daha çok sevdiğini söylüyoruzebru eliften daha güzel zaten o tartışılmaz
aynen![]()
duygusal konuşuyosun şuan da agaAgaaa ebru diyince sevmek mevmek Ne kelime. Polat abimiz de olsa sevecek ve evlendii zorlada olsa evlenecek. Cunku ebru o ebru. Youtebeye gir polat ile ebru tavla sahnesini izle. Mukemmel.
Aga ebru beni hep duygusala sokuyo. Bak mesela bugun dila hanim ve depresyona giriyom her cuma ve cumartesi bazen kendime bir hafta gelemiyom. Ebru diger kizlara gore daha olgun daha az şımarık vede kaliteli bir bayan. Hakketen adami kendine bagliyo. Insallah buna benzeyen bi eşim olur. Diye dua da ediyorum aradaduygusal konuşuyosun şuan da aga![]()
inşallah kardeşim inşallahAga ebru beni hep duygusala sokuyo. Bak mesela bugun dila hanim ve depresyona giriyom her cuma ve cumartesi bazen kendime bir hafta gelemiyom. Ebru diger kizlara gore daha olgun daha az şımarık vede kaliteli bir bayan. Hakketen adami kendine bagliyo. Insallah buna benzeyen bi eşim olur. Diye dua da ediyorum arada![]()
![]()
o tavla oynadıkları sahne eski bölümldeki korcan çay bahçesi rahmetli seyfo dayının kahvesine gitmişlerdiAgaaa ebru diyince sevmek mevmek Ne kelime. Polat abimiz de olsa sevecek ve evlendii zorlada olsa evlenecek. Cunku ebru o ebru. Youtebeye gir polat ile ebru tavla sahnesini izle. Mukemmel.![]()
![]()
![]()
vay be eski günler aklıma geldio tavla oynadıkları sahne eski bölümldeki korcan çay bahçesi rahmetli seyfo dayının kahvesine gitmişlerdi
o kahve sahneleri aklıma geldi efsane bölümlerdi seyfo dayı duran emmi çakırvay be eski günler aklıma geldi
o zamanları hatırlayınca insan duygulanıyo abi ister istemez efsanenin doğuşuo kahve sahneleri aklıma geldi efsane bölümlerdi seyfo dayı duran emmi çakır
vadideki polat-elif aşkı tektir ve en iyisidir gerisi teferruat zaten