Kurtlar Vadisi Pusu'da Bir Ayrılık Daha !

Polat Şaşmaz

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,749
Puanı
1,060
Efsaneler Efsanesi Kurtlar Vadisi bu sene ne kadar önemli kayıplar verse de Andy Garcia,Sharon Stone,Osman Wöber ve bir çok karakteri diziye transfer etmişti. Uzun zamandır transfer haberleri alıyorduk. Bugünde bir ayrılık haberi paylaşıyoruz.

Kurtlar Vadisi Pusunun 11.sezonunda KGT de yer alan Volkan karakteri Vadiden ayrılıyor. Volkan karakterini oynayan Emre Kaya twitter adresinden ayrıldığını bildirdi ve izleyicilere teşekkür etti.

10699341_615472538573419_907599608_n.jpg

bu kimdi (b)(b)(b) kgtden böyle birisini hatırlamıyorum ben büyük ihtimal önemsiz birisiydi
ama kendisine başarılar :bhr::bhr::bhr:

hani kıllı bir arkadaş vardı ya bilgisayar başında o arkadaş bu volkan 🙂
bence artık kgtya gerek kalmadı polat geri döndü çünkü ben 2-3 bölüme kalmaz aynura alptekin talha kim kaldıysa artık ölüceklerini düşünüyorum tilki andrei gelir gelmez bir iyilik yapıcak bizlere bence hahaha :kiki::kiki:

bence artık kgtya gerek kalmadı polat geri döndü çünkü ben 2-3 bölüme kalmaz aynura alptekin talha kim kaldıysa artık ölüceklerini düşünüyorum tilki andrei gelir gelmez bir iyilik yapıcak bizlere bence hahaha :kiki::kiki:
evet mümkündür gerçi artık kgt yeni mekana geçti mekanı basılmaz ama tilki onları dışarda bir yerde yakalar 🙂

yokluğu hissedilecek bir karakter değil ama o bombayı oraya koyan kişi o olucak büyük ihtimal