- Reaksiyon puanı
- 51,225
- Puanı
- 1,060
Çetelerin temizlendiği, Susurlukvari oluşumların hakim önüne çıktığı, devletin çeşitli kurumlarındaki kirli oluşumların yargıya hesap verdiği, mafyanın budandığı ya da bunların hepsinin üstesinden gelindiğinin varsayıldığı bir dönemde ekrandaki mafyavari dizilerin halen reyting rekorları kırıyor olması ne ile açıklanabilir... Toplumumuz ülkenin çetelerden temizlenmesini gerçekten istiyor olabilir mi?
Kurtlar Vadisi'ndeki şiddetin halen büyük bir şehvetle izleniyor olmasını ne ile açıklamak mümkün?.. Her bölümünde onlarca insanın birbirini vurduğu, gençlerde "Polat" ve Polatvari tiplere yönelik özentiye tavan yaptıran dizinin dün bir rekora daha imza attığını haber365'ten okumuştunuz...
Dizi 10 yılı aşkın bir süredir zirvedeki yerini korumakla kalmıyor, kendini zirveye taşıyanlarda da büyük bir inanırlılığa ve bağımlılığa yol açıyor.
Dizideki olayların gerçek hayatla birebir örtüştüğüne inanan, ne yazık ki büyük bir kesim var... Dizideki olayların hepsinin Türkiye'de yaşandığına inanıyor... "Bu kadar kaptırmayın kendinizi, bunlar sadece birer senaryodan ibaret" dediğinizde sizi cahil yerine koyuyor...
4 yıl önce yeni tanıştığım bir komşumun sabah erkenden kalkıp Kurtlar Vadisi'nin eski bölümlerini izlediğini öğrendiğimde büyük bir şaşkınlık yaşamıştım... Üstelik komşum bunu o zaman beş yaşında olan oğlu ile birlikte yapıyordu...
Bir sene sonra oğlu okula başladı... İlk hafta öğretmeninden beni fazla şaşırtmayan, ama komşumun bir türlü anlam veremediği şikayet geldi. Küçük çocuk okulunda çete kurmuş, önüne gelen çocuğu dövüyordu...
İliklerine kadar işleyen şiddetin farkında bile olmayan toplumun büyük çoğunluğunun, gerçekten ülkenin çetelerden arınmasını istediğini varsayabilir miyiz?
Halen Kurtlar Vadisi rekor kırdığına göre, toplum yaşanan arınmanın ne farkında ne de bunu umursuyor... Bir gün etrafında çeteleri göremezse, hayat damarlarından biri kopmuş gibi büyük hayal kırıklığına uğrayacağından emin olun... Şiddet genlerimize o kadar işlemiş ki; bırakın yadırgamayı alkışlıyoruz bile...
Kaynak: İsmail Gıyasoğlu/Haber365 Analiz
BU GERÇEKLİKLE ALAKASI OLMAYAN YAZIYA OKUYUCULAR TARAFINDAN VERİLEN CEVAPLAR:
Kurtlar Vadisi'ndeki şiddetin halen büyük bir şehvetle izleniyor olmasını ne ile açıklamak mümkün?.. Her bölümünde onlarca insanın birbirini vurduğu, gençlerde "Polat" ve Polatvari tiplere yönelik özentiye tavan yaptıran dizinin dün bir rekora daha imza attığını haber365'ten okumuştunuz...
Dizi 10 yılı aşkın bir süredir zirvedeki yerini korumakla kalmıyor, kendini zirveye taşıyanlarda da büyük bir inanırlılığa ve bağımlılığa yol açıyor.
Dizideki olayların gerçek hayatla birebir örtüştüğüne inanan, ne yazık ki büyük bir kesim var... Dizideki olayların hepsinin Türkiye'de yaşandığına inanıyor... "Bu kadar kaptırmayın kendinizi, bunlar sadece birer senaryodan ibaret" dediğinizde sizi cahil yerine koyuyor...
4 yıl önce yeni tanıştığım bir komşumun sabah erkenden kalkıp Kurtlar Vadisi'nin eski bölümlerini izlediğini öğrendiğimde büyük bir şaşkınlık yaşamıştım... Üstelik komşum bunu o zaman beş yaşında olan oğlu ile birlikte yapıyordu...
Bir sene sonra oğlu okula başladı... İlk hafta öğretmeninden beni fazla şaşırtmayan, ama komşumun bir türlü anlam veremediği şikayet geldi. Küçük çocuk okulunda çete kurmuş, önüne gelen çocuğu dövüyordu...
İliklerine kadar işleyen şiddetin farkında bile olmayan toplumun büyük çoğunluğunun, gerçekten ülkenin çetelerden arınmasını istediğini varsayabilir miyiz?
Halen Kurtlar Vadisi rekor kırdığına göre, toplum yaşanan arınmanın ne farkında ne de bunu umursuyor... Bir gün etrafında çeteleri göremezse, hayat damarlarından biri kopmuş gibi büyük hayal kırıklığına uğrayacağından emin olun... Şiddet genlerimize o kadar işlemiş ki; bırakın yadırgamayı alkışlıyoruz bile...
Kaynak: İsmail Gıyasoğlu/Haber365 Analiz
BU GERÇEKLİKLE ALAKASI OLMAYAN YAZIYA OKUYUCULAR TARAFINDAN VERİLEN CEVAPLAR:
- Misafir
17.05.2012 13:54
yalancılar
kurtlar vadisi dizisi 10 yıldır tamamen türkiyede dönen fırıldakları ve yeraltı olaylarını anlatmaktadır. kurtlar vadisi terör çıktı....kapattırdınız diziyi? 4 kişi tarafından tecevüze ugrayan fatmagülün suçunu, bihterle behlülün sevişme sahnesini yayınlarken gurur mu duyuyordunuz ? çocuklar bunlara özenmiyorda kurtlar vadisinemi özeniyor? gücünüz varsa muhteşem yüzyılı kapattırın o dizi tamamen asılsız ve tarihimize ihanet içindir. kurtlar vadisine çamur atmayı bırakın artık biliyoruz kıskanıyorsunuz reytingleri o yapıyor diye. kendinize gelin biraz.
- Misafir
16.05.2012 15:55
BAŞARILAR ALKIŞLANIR
bu qüne kadar qelmiş qeçmiş en iyi dizidir bence kurtlar vadisi 6 yaşındaki çocuqun okulda polat alemdara özenip çete kurması lafınız tamamen sizin bir uydurmanız qibi qeliyo bana kurtlar vadisini defalarca eski bölümünü izledim ve yine tekrar olarak verseler ve yine bıkmadan usanmadan izlerim başarılar alkışlanır başarılı olanın ayaqına çelme takılmaz size tavsiyem kurtlar vadisinin bizleri var size ihtiyacı yok siz ecdadımızı kadın düşkünü qösteren muhteşem yüzyülı izleyin tecavüzcü dizisi olan fatmaqülü izle kurtlar vadisinden başka dizilerle ilqilenmediqim için başka dizilerin adınıda sana sayamıyacam kusura bakam herkes işine baksın bence
- Misafir
16.05.2012 07:55
slm ilkönce
bence sizin bu kadar kurtlar vadisine yüklen meniz tamamen hayal varidir.kurtlar vadisi yerine 4 kişi tarafından tecavüze uğrayan eski nışanlısı tarafından parayla kandırılan birdizi fatmagülün sucu ne dizisini mi izlesin millet
ya bence bukadar
vicdansız olmayın
sizin yazılarınızı çok takip eden biriyin fakat bukadar da
olmazzzzzzzz
- Misafir
16.05.2012 07:29
kıskanmayın
kurtlar vadisi pusunun bu kadar çok sevilmesi neden bazı kesimleri rahatsız ediyor anlamıyorum. evet şiddet var ama kime karşı.ülke düşmanlarına karşı var. ama bir vatan severe hiç bir zaman şiddet uygulanmadı.bence çook başarılı ve gerçekleri konu alan bi dizi. kendilerinini takdir edeyorum................
- Misafir
16.05.2012 07:02
lütfen millet olarak gururumuz olan ??
dizilere laf atmayın biz ki ne milletiz yarın neler çıkılmaz bilinmez şimdi olanlara da laf atmayalım fatmagülün suçu türk tarihinin medarı iftiharıdır
- Misafir
16.05.2012 03:14
Cifte stadart
Aynen kardesime katiliyorum. O haysiyetten ve imandan yoksun dizilere laf soyletmiyorsunuz. Ama biaz olsun ayle yapimiza, dinimize ters olmayan bir dizi var ya rekorlar kiran. Hemen saldirin les kargalari gibi... BUNU ANLAYAN COK IYI ANLADI...
- Misafir
16.05.2012 00:20
misafir
sende cok ıyı biliyorsun her senoryonun altında bi gercek oldunu haber yapabılmek icin boyle vatan millet sevgisi aşılayan dizilere karmayın kardeşi ülkede tek sorun bumu bumu senın gazeteciligın işinize bakın sız bız halk olarak millet olarak gururluyuz polat gıbı evlatları var bu devletın
- Misafir
15.05.2012 23:55
ÜLKE VE BAYRAK SEVGİSİ
Kurtlar vadisinin teması yalnızca ÜLKE VE BAYRAK SEVGİSİDİR.bunu anlamamak için,sadece diziyi izlememek gerekir.ben de örnek alıyorum polat karakterini.ama gidip de kimseyi vurmuyorum.onun ülke sevgisini,arkadaş sevgisini,iyi huylarını kendime rol model alıyorum.
- Misafir
15.05.2012 23:44
aaaa
katılmıyorum
- Misafir
15.05.2012 23:42
YA AHLAKSIZLIK İÇEREN DİZİLER
Burda büyük bi sorun var aslındai kurtlar vadisi şiddet içerebilir , zaten insanın doğasında olan birşey ama nitekeim bazı diziler varki adamlar toz kondurmuyor ;
En başta: Aşk-ı memnu, fatmagülün suçu ne? ,muhteşem yüzyıl ..... devam edip giden daha birsürü dizi ve insanlar ailecek bu dizileri izliyor.... dizilerde ahlaksızlık diz boyu adam yengesiyle YATIYOR ! arkadaşının eşini yatağa atıyo bir ahlaksızlık sıkalası almış başını giderken kimsede sesini çıkarmıyor asıl garip olan bu değilmi .... bence burda büyük bi sorun var .... k. vadisi ni şiddet içerdiği için kötüleyenler yengesisini yatağa atan adamı ailecek izlerken aklından nelerin geçtiğini çok merak ediyorum ...... benim oğlum yengesine göz koyacağına , çete kursun adam dövsün yeridir... yanlış anlaşılmasın çete kurmak gibi bi eğilimim yok aradaki farkı anlatmak amaçlı bi örnektir sadece......... Herkese iyi geceler
- Misafir
15.05.2012 23:40
HAİNLERE
hainlere yönelik şiddete mi karşı çıkıyorsunuz?bence az bile yapıyorlar dizide.dizinin teması ÜLKE VE VATAN SEVGİSİDİR.izlemeyenler şiddet,bilmemne diye karşı çıkıyor.kesinlikle yanlış bir tutum.sansürlüyorlar bile.o sansür kalkmalı.vatan hainlerine soğuk savaş sansürsüz devam etmeli...
- Misafir
15.05.2012 23:40
sallama
kardeşş bu flimler ne olursa olsun izlenmeli sonuçta türk yyapımı sen haber yapacaksan senelerdir kadınların izlediği brezilya dizilerini yap onlarda ben doğduğumdan beri varr
- motocafe
15.05.2012 23:07
Ya behlül
Kurtlar vadisi'ni eleştirenlerin nedense senaryoda ön planda hükümetin daha doğrusu devletin vesayetlerden kurtulup daha demokratik bir yönetime daha özgür bir yönetime geçtiği işlendiği ve bunuda gerçeklerle neredeyse birebir yaptığı için hükümetin kahraman olduğu olgusu oluşuyor ve eskiye görede kahraman sayuılabileceklik başarıların altına imzasını attığı halk tarafındanda bizzat göründüğü için bir şekilde kaleme aldığınız eleştiri topuna tuttuğunuz bu film fatmagülün suçu ne, ferriha, yok bilmem ne gibi filmlerine hiç eleştiri yok.
neden acaba yoksa filmlerde tecaavüzler seksler sevişmeler aldatmalar fuhuşlar eroin partileri gibi bir sürü pisliği halka adepte etmeye çalıştıklarını görmezden gelip de bir kelam etmemek ve üstelik etmemekle kalmayıp tasvip etmediğim ama sadece içinde silah kullanılan daha doğrusu en kötö içinde sadece silah kullanılan bir filme bu kadar eleştiri kasıtsız olması mümkünatı yok gibi bişi sanırım.. Ki haber olsun diye sabah akşam ölüm yıkım silah terör haberleride eleştirisini yaptığınız sınırlama içine giriyor olmalı yanlış bir filmi eleştiriyosunuz..
- Misafir
15.05.2012 22:39
başka konu mu yok
bi kere kurtlar vadisi çok güzel sen izlemesen izleme napak ölek mi sen önce kendi izlediin dizilere bak onlar çok mu iyi sanki herkes kendi dizisini izlesin birbirinin dizisine burnunu sokmasın
- Misafir
15.05.2012 22:26
Ne zaman mehter marşını izlesem içime bir savaşçı hissi girer ve gidip kardeşimi döverim xD
Ya saçmalamayın altı üstü dizi Vede çok başarılı bi dizi sürekliliyi var Macera aksiyon romantizim ne ararsan var Daha ne istiyonuz Beyenmeyen izlemesin 😛
- Misafir
15.05.2012 22:07
rambo
neden bu kadar takıyorsunuz ki birincis amerika vietnamda yenildikten sonra art arda rambo filmleri çıkarıp kendilerini galip gibi göstermediler mi..aşk ı memnu yaprak dökümü vs gibi filmleri izliyen halkımız annesine yok bilmem kızına öz kızına tecavüz etti olayları yaşanmaktansa polatı izleyip çete kurmayı tercih ederim.
- Misafir
15.05.2012 22:05
ne dıyonuz siz gardaşlar
ne bu kurtlar sevdası şiddeti kurtlar vadısı çıkarmış sankı adamı hasta etmeyın
- Misafir
15.05.2012 21:43
önceden mafyaydı
film ilk başladığı zmn mafya üzerine kuruluydu ama şuan siyasi devletin içinde gerçekleşen kapalı olayları anlatıyor
- motocafe
15.05.2012 21:32
Haklı olduğunuz yerlerde yok değil!!!!
Evet sayın yazar haklı olduğunuz yerlerde yok değil toplumumuzu şiddete yönelttiği gibi ama diziyi tam anlamıyla izlerseniz şiddetin nekadar kötü bisey olduğunu ve bunun sonunun olmadığını ve girdiğinde nekadar cıkılması bır yol olduğunu anlatmaya calısan bir dizi malesef haklı olduğunuz yer ise bunu bilinçsizce izleyenlerde yaptığı etki....
- Misafir
15.05.2012 21:32
sanki önceden okullarda çete yoktu
kötü yola düşmüş bir kadının filmi izleyen bir genç kız filmden etkilenip hemen aynı işi yapmaya mı başlıyor. sanki okullarda çeteleşme kurtlar vadisinden sonra başladı. önceden de vardı. bu tarz filmleri seven insanların olması çok doğal. asıl sevmeyenlerin sürekli filmi izleyenlerin üzerine gitmesi onları küçümsemesi. şiddetin her türü nerdeyse tüm filmlerde var. ayrıca oscar almış baba filmlerini de unutmamak gerekir.- Misafir
15.05.2012 21:30
kelam
peki kurtlar vadisini türkiyede yaşanıyo diye izleniyor desek muhteşem yüzyıl gibi bi zırvayıda bu halk reyting rekortmeni yapmadı mı ??
- Misafir
15.05.2012 21:17
x
yap vadi gibi dizi seni tutalım !!!
- Misafir
15.05.2012 21:09
123
Türkiyenin gerçeklerinin yansıttığı için izleniyor olmasın ?
- Misafir
15.05.2012 20:31
efsane
kurtlar vadisi bi efsana bence siz bu efsaneyi karalıyosunuz
- Misafir
15.05.2012 20:06
boşuna değil
Bu dizi siyasilerin pek işine geliyor halka mafya derin devlet ergenekon balyoz pkk terör örgütleri gibi çok şeyi halka aşılayıp Hükümetleri siyasiler için dip akıntısı yaratıyor boşuna değil.
Hep şiddet silah kan maço dayılık gibi şeyler.Amerikan vari Türk rambosu yaratılmak isteniyor olay bu Heryere düzen özgürlük getiriyor.
- Misafir
15.05.2012 20:00
alt tarafı bi dizi
dizinin başında yazmıyomu [bu dizide geçen herşey hayal urunudur die]siz kısaca desenize çekemiyoruz bu diziyi die biz istiyoruz işiniz güçünüz yokmu sizin gitin başka bişeyle uğraşan ya dediğim gibi alt tarafı bi dizi...
- Misafir
15.05.2012 19:50
iskender
bu tamamen kurtlar vadisini karalamaya yonelik bir yazı etrafta elestırılcek bi dunya dizi var ama onlara laf kondururulmuyor soruyorum size diger dizilerdeki tecavuz sahnelerinin bu ulkede olusturdugu boyutu gorebılıyomusunuz?Ama onlar hic kotu olur mu olan boylelerıne oluyo?kim bilir kac kişinin kuyruguna basılda da bole ifadeler dile getiriliyo
- Misafir
15.05.2012 18:58
ne garibi garip nerde
valla bende bi gariplik yok hala izliyorum ama ilk zamanki gibi değil.
- Misafir
15.05.2012 18:53
seviyoruz
bence bu dizi şiddet mafya dizisi değil olanları üstü kapalı bir şekilde ekrana getiriyor biraz araştırma yapılırsa kurtlar vadisinin neden tutulduğu ve seyredildiği anlanır.
- Misafir
15.05.2012 18:34
zorla izleyin demiyoz
bu ülkede gecmisini kötü gösteren filmler varken bu diziye laf atmak bise sölemek kimin haddine kalmis adam akilli izlenebilecek tek film kurtlar vadisi kimse laf sölemesin herkes isine baksin illa bi film elestirecekseniz ortalik film dizi kayniyo gidin onlari elestirin...
- Misafir
- Misafir
15.05.2012 15:39
efsane vadi
bence çok güzel ve gerçekçi bir dizi. türkiye deki karanlık işleri herkese gösteriyor. yaşanan olaylar, gerçek hayatla birebir örtüşmüyor mu?
- Misafir
15.05.2012 15:12
HAYDE
Siz bu Kurtlar Vadisi düşmanlığını bırakında diğer dizilere bakın.Hadi K.V.şiddeti özendiriyor diyeli.Hani o her zaman övündüğümüz aile yapısını yok eden dizilere neden ses çıkar mıyorsunuz?Bir dizide Osmanlı'nın muhteşem devri ile alay ediliyor.Bunun için hiç bir yazı yazdınız mı?Ya da çizgi film kanallarındaki şiddete ne demeli?Adam gibi bir dizi yapılıyor,karalamak için neler yapılıyor neler.Ne hikmetse de bu dizi sürekli ratıngleri alt üst ederek tavan yapıyor.O zaman da sözler şöyle değişiyor.Türk milleti anlamaz......Geçin bunları kardeşim.
- Misafir
15.05.2012 15:06
karalama kampanyası
kurtlar vadisini karalamak yerine gidin ailevi degerlerimizi hiçe sayan herşeyi normalmiş gibi bize izleten ahlak seviyesinin bu kadar dusmesine sebep olan dizileri eleştirin. asıl o sacma sapan pembe dizilerimiz reytinglerde 1. oluyor. gidin bunları yazın.
- Misafir
15.05.2012 14:43
POLAT
DİZİYE LAF YOK CEKEMIYENLER CATLASIN SACMA SAPAN AŞK DİZİLERİNDEN BIKTIM ADAM GİBİ BİR DİZİMİZ VAR ONADA LAF UZATMAYIN HERKES İŞİNE BAKSIN....
- Misafir
15.05.2012 14:14
hala
izlenmesinin sebebi halk seviyo.Hiç bir diziye bu kadar saldırılmıyo farkındaysanız
- Misafir
15.05.2012 14:14
DİJİTAL AFYONLA UYUTULAN BİR TOPLUM
siz adaleti tam olarak dağıtmazsanız ve bu oldu vatandaşların yüreklerinde bulmazsa daha çoookkk bu dizi türleri rekorlar kırmaya devam eder...insanlar hak ettikleri adalete kavuşamadıkları için psikolojik olarak dijital afyonla kendilerini tatmin ediyorlar ve bu bir gün gerçeye dönüşecektir bundan hiç şüpheniz olmasın.sosyologlar ve psikologlara sorun bakın ne cevap alacaksınız. Namık ERTÜRK- Misafir
15.05.2012 14:02
Ezbere
Dizide zaten çeteler deşifre ediliyor, mafyavari oluşum ve kişilerin üzerine gidiliyor.. Diziyi izliyor olsaydınız yada reyting bir konu diyerek öylesine, yazmasaydınız siz de anlardınız bunu.
- Misafir
15.05.2012 13:47
Karalamayın
Ben yıllardır seyretmiyorum Kurtlar Vadisini.
Ama resmen karalama yapmışsınız. Neymiş komşusunun oğlu ilkokul birinci sınıfın ilk haftası çete kurmuş, eğer o çocukta o yetenek varsa siyasete girsin. Abartılı bir karalama içerisindesiniz. Yıllarca kardeşinin kocasıyla yatan, eşini altadan, çarpık ilişkilerle dolu yaprak dökümü ve Bihter de tavan yaptı bu ülkede. Bu ahlak tabularının yıkılması pkk ve kötü insanlara yapılan şiddetten daha mı iyiydi. O zaman haber de seyretmeyin şiddet yansıtıyor, onlarca gencimiz şehit ediliyor... Hepsine göz yumup başarıyı karalamak tam size göre bir davranış. esefle kınıyorum.
- Misafir
15.05.2012 13:43
TRT Hariç
Ben TRT haric tum kanalardaki dizilerim kaldirilmasini istiyorum!Çünki eğitiçi bir tarafini bulamiyorum.Cocuk,gençler ve Toplum için bir yararli tarfini bulamiyorum.Bu kanallarda saçma sapan programlar var.Bence dizilerin yerine belgesel programlari gösterseler daha iyi olur.Bu çesit dizilere bakacagima hayam belgeseli bakarim daha iyi!
Milleti ahlki yönden cok etkiliyor.Zaten çoğu kanallar yabancilrin elinde Türk Millet'ine böyle zarar veriyorlar beyin yikamasi yaparak milletin beyni uyuşturarak.
- Misafir
15.05.2012 13:14
kafasına göre
ne gariplik olacak ki eksik var fazlası yok,,,,dizi ilç çıktığı günden beri yani 10 yılı aşkın yeni eski her türlü bölümlerini izlemişimdir büyük heycanla zevkle izlediğim bir dizi türkiye gerçekleri bitmez bu dizide bitmez bu diziyle her türlü yaşlanmaya varız saçma sapan pempe dizileri izlemektense kurtlar vadisini izlemeyi tercih ederim bunun gariplik neresinde sevgiliii arkdaşım.........
- Misafir
15.05.2012 13:08
kurtlar vadisi
bu karalama kampanyalaarını bırakın.asıl tehlike çizgi filmler.çizgi filmlerle çocuklarımızın akıllarını kirletiyorlar.
- Misafir
15.05.2012 12:44
cihat
BAKIN DİZİYİ NASIL ÇEKEMİYORLAR ZORLARINA NASIL GİDİYOR HAHAHAHAHA SİZİ TAKANMI VAR BAKIN İŞİNİZE ... ADAM GİBİ DİZİ YAPTILAR BÜTÜN GERÇEKLERİ GÜN YÜZÜNE SERDİLER TÜRKİYE AYKTA ALKIŞLADI BU DİZİYİ ÜÇ BEŞ...YORUM YAZMIŞ ELEŞTRMİŞ PEHHHHH ÇOK TA TINNN 😉
- Misafir
15.05.2012 12:37
palavra takımı iş başında
bazı palavrayı seven kendini çok biliyor havasına kaptıranlar sanıyorlarki ....bu ülkede şiddeti gruptaşmayı kavgaları çatışmaları kurtlar vadisi dizisi başlattı.o dizi devam ettiği için dinmiyır sanıyorlar ama sanmaylada yetinmeyip insanlar üzerinde haklılıklarınıda sindirmeye çalışıyorlar.bırakın bu ayakları burası meclis değil medya burda halkın sözü geçer!!!
- Misafir
15.05.2012 12:21
Çekemiyosunuz..
... Bu film gerçeği yansıtıyor polat alamdar gibi gerçekte yaşayan bir adam varmış.. Ölmüş ama Polat o adamı yansıtıyor..
- gazeteci76
15.05.2012 12:10
Bu diziye gelene kadar
bence haberlerinizi ahlak disi sadece yatak odasindan ve 4-5 yasinda ask yasayan cocuklara yöneltin kurtlar vadisi örnek bi dizidir cocuklarin körpecik akillarina ahlaksiz utanc dolu seyleri sokan dizileri elestirin görelim halki cocuklari ne kadar düsündügünüzü..
- Misafir
15.05.2012 11:52
......
hak veriyorum diziler şiddete yönelik türk halkının çoğunun başını diziler alamadığı ve başlarında saatlerce durduğu bir durum var eğer bir ülkeyi savaş yanlısı şiddet yanlısı yapmak istiyorsanız kurlar vadisi gibi bir dizi yapmanız yeterli bir yorumcu bu ülkenin gerçeği çete ve mafyalık demiş ve hiç bir ülke yok olmamış eger bir ülkenin gerçegi buysa ve değiştirmek yerine hiçbirşey yapmıyorsanız saten ülke bir nevi beyinlerde bitmiştir artık gençlerin akıllarında kavga etme fikri yer etmiştir çete mafyalık yerleşmiş olabilir onu daha aydın fikirli kişilere çevirmek gene bizim elimizde artık kötü fikirleri kabullenmiş durumdayız ve şuan şiddet yüzünden bir çok ülke reform değiştirmiştir yani diyeceğim şu ülke durumu ne olursa olsun hep daha aydın kişiler daha okur kişiler için mücadele etmemiz gerekir...- Misafir
15.05.2012 09:09
boşluk vadisi
arkadaşlar artık bu ve bazı saçma sapan diziler sıktı inşallh kaldırılır yayından en azından halkın kafasını böyle boşaltmazlar.
- Misafir
15.05.2012 09:08
KURTLAR VADİSİ
Sayın editör bahsettiğiniz kurgusu renk kalitesi aksiyonu ve realitesi olan kaliteli bir dizidir.reyting rekorları kırmasının sebebi aksiyon filmlerini bıkmadan tükenmeden bir zevkle ve keyifle seven bir toplum olmamız olabilirmi?
- Misafir
15.05.2012 09:00
kurtlar vadisi fobisi olanlar
sayın kaynak haberci kurtlar vadisindeki şiddete gösterdiğin tepkiyi diğer film ve dizilerdeki cinsel öğe ve istismarlara yozlaşmaya tekpi gösterip hiç yazı yazdınızmı tarihe bir bakın şiddet öğesi ile hiç bir millet yok yolmuşmu amma zina ve fuhuşla saymakla bitmez lütfen insaf yahu
- Misafir
15.05.2012 08:33
....
evet şiddete yonlendırıyor doğruu o konuda katılıyorum sıze.. yayın saatı degıstırılebılır... AMA bu dizidekilerin senaryo oldugunu ve gercegın ızlerını tasımadıgını neye dayanarak yazdınız bılemıyorum ? heralde hiç izlemedıgınızden zannedıyorumm bu kanıya vardınız!.. evet ölümler abrtılabılır.. ama ÇETE MAFYA bu ülkenın gercegı siz göremıyor olabılırsınız sayın yazar... AMA faili mechuller devletın gizli işleri pislikleri bu ülkenin acı gerceklerı siz kabul etsenızde etmesenızde!!.. toz pembe hayat sunsalardı sesınız cıkmazdı ama...
- Misafir
- Misafir