Kurtlar Vadisi Pusu TNT'den Ayrıldı !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Show tv veya Kanal D ye gecmesini isterim ama büyük bir ihtimallr Star tv ye gececek bence

show olmaz vadi gitsin atv veya stara... ama show olmaz olmasında...

ÖNCELİKLE MERHABA BEN DE YENİ KATILANLARDANIM. starın bu diziyi almasını canı gönülden istiyorum

Benimde İçinden Bi Ses Star Dio ! zaten mail attım sitesinden Stara

1.Kurtlar Vadisi Pusu
2.Behzat Ç
3.Muhteşem Yüzyıl

Süper Olacaktır eminim

show tv olamaz çünkü show tv nin ekonomik durumu iyi değil. Yıllar önce kurtlar vadisini o yüzden kanal d ye kaptırdı , ezeli o yüzden kaptırdı , muhteşem yüzyılı o yüzden kaptırdı fakir oldukları için. Adamlar aksiyon dolu dizi çekiyo patlamalı helikopterli falan doğall olarakta çok para harçıyorlar o yüzden çok para alıyorlar. Şimdi kurtlar vadisinin harcadığı parayla behzat ç nin harcadığı para bir değil demi.

Arkadaslar Vadi TNT den artik kesinlikle ayrilacak. Benim yorumum:

Atv: bence atv ye gecmesi mümkün degil cünkü vadi uaten bu Kanal dan senaryoya cok müdahale edildigi icin ayrildi yani birdaha ayni hatayi yapmaz pana.

Show Tv: KVP ayrildiktan Sonra persembeleri basarili olamiyorlar, Vadi ücretinde indirime giderse olabilir.

Kanal D: Her sezon vadi nin karsisina düsük maliyetli ama iyi reyting Alan dizileri cikariyor o yüzden maliyeti yüksek olan vadi yi almaz.

Star tv: Dogus grubunda hem Para var hemde artik güclü dizileri oldugu günlerde Mac yayinlamiyorlar o yüzden su anda bana göre vadi yi almaya en yakin Kanal Star Tv

Vadi'nin Star Tv'ye geçmesi zor.

Vadi'de Amerika-İsrail karşıtlığı var.

Doğuş Yayın Grubu ise kendini Amerika-İsrail yancılığı ve reklamı yapmaya adamış bir şirket.

Görüş olarak zıtlar ama yine de belli olmaz.

Vadi Star'a geçerse İllüminati'den bir güzel azar işitir Star.

Son düzenleme:
şimdi düşündümde bence stara geçer