"Kurtlar Vadisi Pusu" Türkiye'nin Gurur Kaynağı Çünkü..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sag ol

- - - Ekleme - - -

Bu reytingler Eylül 2012-Subat 2013'e kadar hazirlanmistir Revan.

Neden herkes böyle bir elestiride bulunuyor ki anlamiyorum. Her diziyi mercek altina alabilirim. Vadi'yi elestirebilirim de, veya Kanal D'yi de tebrik ederim..

İşte ben de onu diyorum. Ben de Yalan Dünya`yı sabah mercek altına almıştım ama konum berbat edildi.

Yok Hayat Yalan Dünyaya şov yapmışta, yok öyle yapmışta böyle yapmış.

Şimdi biz bu konuya yazıyormuyuz hiç geçen sene Fatmagül 3 katı daha fazla reyting alarak özetiyle ilk ikiyi kapatıyordu diye.

Vadi için olunca konu tarafsız oluyor tabii...

kurtlar vadisi pusu türkiyenin gurur kaynağıdır ...çünkü favori forum dahil herşeyin bağlı olduğu bir yaşam mekanizmasıdır çünkü...yalan dünya yarın bitse yayınlanmasa 2-3 kişi birkaçgün konuşur o kadar....ama vadi biterse türkiyede yer yerinden oynar.....10 yıl geçti ardan hala bir numara...ne sahte reyting sistemleri durdurabildi nede siyasetçiler...titanic filmi gibisi yapılamadıysa vadi gibisi de gelmezde yapılamazda....saygılar ....saygılar....saygılar....hızlı her zaman gerçekleri anlatmaya devam eder....teşekkürler...teşekkürler..teşekkürler...:a..s.:

Yalniz Revan teesüf ederim, gören de sanki her gün KVP'yle ilgili yazilar yazdigimi sanacak..

😱ha:
Furkan sen diziyi mercek altına alırkene, bir daha kanal değiştirmese iyi.

Yalniz Revan teesüf ederim, gören de sanki her gün KVP'yle ilgili yazilar yazdigimi sanacak..
Furkan sana değil lafım neden hemen alınıyorsun?

- - - Ekleme - - -

Alıntı yaptığım mesajda, orda oraya, daha sonra buraya gitti, daha sonra bu kanala, daha sonra ise bu kanala döndü yazılmış.

Ben de diyorum ki, sen bu konuyu hazırlayana kadar bir daha kanal değiştirebilir.

kurtlar vadisini eleştirenler sadece başarısını kıskananlar ve çekemeyenlerdir....ahanda bu kadar büyük konuştum....

Ama öyle söyledin ki üstüme alindim...

Dizikolik,revan sakin olun

Bakalim KVP bir 10 yil daha devam eder mi.. Sasmaz ailesi simdi Türkiye'nin en zengin ailelerindendir..