Kurtlar Vadisi Pusu Tüm Türkiye'yi Ağlatan Sahne

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,060
Ekranların reyting rekortmeni efsanevi dizisi Kurtlar Vadisi Pusu dün akşam ekranlara elen tarihi 201.bölümüyle yine çok konuşuldu tartışıldı ve reytingleri süpürdü.

Bölüm sezonun açık ara en iyi bölümüydü ki son dakikaları hafızalara adeta kazandı.

Özellikle elif dedim türküsü eşliğinde nazife anne ve ömer babanın torunlarına kavuşması ve Polat Alemdar'ın gözyaşları tüm Türkiye yi hüzünlendirdi,ağlattı.

İşte Polat Alemdar'ın kızını kendi elleriyle aldığı ve dedesine getirdiği ve de duygu patlaması yaşanan o mükemmel son 10 dk;

@Leo.Runle @sürgünüm @nberkayozer @Master.1000 @batuhankaralar @gundix123 @GreatOttoman @china_shangai @34rcp44 @eskici @ABAY_06 @hızlı gonzales @Yasin93 @kvp @yatutarsa @legolas9900 @Onur_35 @RüzgarGülü @mrt-06 @AlemTo @Billy Kane @XanTier @WesTxCoasT @Yakamoz-Asi @Arslan Bey @Μαнoni @darksaal @çocuklarduymasın @holigans2929 @tabutçu @utawleee @FERNANDES 23 @vadici @vadikızı @Fb_King @emreemreu @BuraK @LeqeND KiLLeR @S.G.A.T. @mhmt53 @fb_mehmet_fb @msavasman

Son düzenleme:
süper sahne önce catisma var diye sevindim :) sonra polati öyle görünce aglamamak icin kendimi zor tuttum :T

valla polat ağlayınca dayanamıyorum ya tüylerim diken diken oldu ömer baba koşarak elifin yanına gelince

aynen bende ya ağlamasına dayanımıyorum sulugözüm zaten herşeye
ağlarım ama polat içimi yaktı
valal ben ağlamam pek ama duygusal bi insanım böyle sahnelerde içim gider hele vadide hele hele polat ağlayınca ben giderim

Son 1,5 dakikasında salya sümük oldum 1 kutu mendil bitirdim yok böyle bir sahne ya :(

o sahneyi izliyorum saat 8 den beri inanılmaz ya

o sahneyi izliyorum saat 8 den beri inanılmaz ya

dizinin tekrarını izledim bugün nazife anne yüreğimi dağladı
babaannemde Alzheimer hastasıymış babamı tanıyamazmış babam sürekli evde anlatıp ağlar
beni çok etkiledi o sahne
birde akifle pusatı yan yana görünce dizinin ileriki yılları adına sevindim
bu ikili(polat-memati)dizyi enaz bir on yıl daha götürür

dizinin tekrarını izledim bugün nazife anne yüreğimi dağladı
babaannemde Alzheimer hastasıymış babamı tanıyamazmış babam sürekli evde anlatıp ağlar
beni çok etkiledi o sahne
birde akifle pusatı yan yana görünce dizinin ileriki yılları adına sevindim
bu ikili(polat-memati)dizyi enaz bir on yıl daha götürür
aynen pusat akif çok iyi ikili oldular senaristlerin kafası çalışıyo yav :d

hakikaten muhteşem bir sahneydi bide çocuğunuz olsa varya o zaman bu duygu selinin en az 10 katını yaşardınız

rekorların vadisinde muhteşem bir sahne dahaaaaaaaaaa...muhteşem dizinin muhteşem bölümünün muhteşem final sahnesiiiiiiiiiiiiiii...