Kurtlar vadisi pusu sezon finaline geri sayım: soon 237 saat

dalga geçmiyorum ben mesaj yazınca uyarıyı yapman garip geldi:D

konudan gelen şikayetlerle ilgileniyordum yorumlarda da kilitlenmesi gerektiği veya gerekmediği konusunda mesajları okuyunca yazdım.
özellikle seni takip etmiyorum yani üstüne alınma her yaptığımı.

prncss.. verdiğin en son cezayı kaldırmalısın öyle ceza mı olur adam söz söylemiş ceza veriyon yapma gözünü sevim sen bari yapma

Konu neden zamaninda kilitlenmedi ki? Keske konu zamaninda kilitlenseydi ve bu kadar tartisma/hakaretler/cezalar olmazdi. Bu konudan bir tartisma ve onlarca ceza çikacagi belliydi bence. Derste oldugum için ilgilenememstim konuyla. Tugba'ya tesekkürler fakat keske kilitlenseydi konu..

Mesajlar silinmiştir tekrar bir tartışma çıkmaması dileğiyle.
geri sayıma kaldığınız yerden devam edebilirsiniz :)

Konu neden zamaninda kilitlenmedi ki? Keske konu zamaninda kilitlenseydi ve bu kadar tartisma/hakaretler/cezalar olmazdi. Bu konudan bir tartisma ve onlarca ceza çikacagi belliydi bence. Derste oldugum için ilgilenememstim konuyla. Tugba'ya tesekkürler fakat keske kilitlenseydi konu..

ben geldiğimde zaten bir sürü ceza verilmiş konuda temizlenmemişti. Neyse olan oldu sildim mesajları tekrar tartışma çıkmaz umarım.

Ne oldu aga naptılar yine..

aga adam4 denen kişi geldi kışkırttı yine vadiyi karaladı bizim yasin sinirlendi doğal olarak yok vadiyi hiç bi kanal almazmıştı yok vadi gittiği her kanala zarar ettirirmişte yok vadi 4 büyük kanaldan birine geçerse bi daha foruma girmeyecekmiş falan filan işte aga mesajlara bak görürsün sonra kvp1905 ban yedi malesef

bu konu hala Kitlenmediyse artik

sevgili arkadaşım ..

ortalığı karıştırmaktan vazgeçmelisin artık. saatlerce kaç kişiye ceza verip kaç tane mesaj sildim haberin var mı? bunların %40 gibi bir kısmı da senin ortalığı velveleye veren mesajlarındı.
"admin yok mu kapatın konuyu kapatmazsanız gidiyorum" şeklinde sayısız mesajını sildim.

tartışma çıkmadan sayım yapmak istiyorlarsa yapabilirler elbette.
tartışma çıktı diye konuyu kapatırsak bu kadar insana ayıp etmiş olurduk.

kvp izlemiyor veya sevmiyor olabilirsin. eğer öyleyse bu konuya girmemeni rica ediyor ve senden biraz daha anlayış bekliyorum :)

helal işte budur tam süper mod luğu taşıyacak kişisin bana sorarasan tek eksiğin gördüğüm kadarıyla ufak tefek görmezden gelebileceğin mesajlara ceza vermen inşallah bunu da hallettin mi çok iyi olacaktır.her mesaja ceza verilmez...

Forum İstatistikleri

Konular
176,272
Üyeler
8,560
Son Üye
Potak