Kurtlar vadisi pusu sezon finaline geri sayım: soon 237 saat

yav konu nerden nereye geldi biz diyoruz ki kvp nin sezon finaline bilmem kaç saat var siz lafı nerelere götürdünüz herşey ortada.

yav kanıt gösteriyoz kanıt öbgzk o reytinglerle vadiyi geçemedi var mı ötesi :d :d senaryo baskısı yüzünden pana ayrıldı atv den zaten sözleşme 1 yıllıktı

Stardan show dan da bir bahanesi var dimi ayrilmalari için :))))))) tnt den de bir bahane bulurlar. bir kanal en çok izlenen dizisine kapiyı gösteriyorsa söylenecek söz yok :)))))))) açık seçik kurtlar zarar ediyor ışte. bu ışte alınan reklam sayısıni önemi yok bütün diziler eşit sayıda reklam alır. diziler arasındaki fark reklamların fıyatıdır. kurtlar obzg ye ya da fatmagule göre daha ucuz reklam alıyor. doğal olarak zarar ediyor
Ayrıca verdigin tablonun hiç bir resmıyetı yok. çocuklar duymasin ilk 10 da :)))))))))))

Son düzenleme:
yav arkadaş ben mi anlatamıyom kurtlar vadisi pusu 2011 yılının en çok ciro yapan dizisi değil mi :d

tnt 52 dolar zarar etti ama tnt vadi elden cikario madem kazanio neden elden cikario :d tnt de battik ben kabul EDIOM

aga tnt battı biz değil :D adamlar diğer işlerden battığı için vadinin parasını veremiyo eski sisteme döncekler

Agb şike yapoyorduda nerde kanıtı. nerde savcının iddiası. :)))))))) 6 aydır takip edıldıde ne oldu...savcı operasyon yaptı ıçerde kimse yok. ortada kanıtta yok. :))))))))) ortada açılmış mahkemede

Agb şike yapoyorduda nerde kanıtı. nerde savcının iddiası. :)))))))) 6 aydır takip edıldıde ne oldu...savcı operasyon yaptı ıçerde kimse yok. ortada kanıtta yok. :))))))))) ortada açılmış mahkemede

işte Türkiye'deki adalet sistemi. Ne bekliyordun ki ligde adını vermek istemediğim takımlar yaptı da ne oldu ? Konunun üstü kapatıldı. Bundada aynı şey vermişlerdir milyondolarlar kapanmıştır konu.

-mış,-miş'li konuşuyorum çünkü ortada halen kanıt yok.

madem şike yapmıyodu da neden ölçüm yapmıyo :d geç bu işleri herkes biliyo gerçekleri

bu arada son 224 saat küsür :D

ayrıca bu konu kitlenmemeli burda geri sayım yapıyoruz varsın hakaret dolu mesajlar silinsin ama kilitlenmeye gerek yoks :D

adamlar ortalığı karışıtırıp gittiler olan yine bize oldu yasin kardeşim banlandı...

hep onların yüzünden sadece kışkırtmaya geliyorlar. Hem onlara neki kurtlar vadisi pusu başlığı altında kvp ile ilgili konulara bile maydonos oluyorlarsa..

işte Türkiye'deki adalet sistemi. Ne bekliyordun ki ligde adını vermek istemediğim takımlar yaptı da ne oldu ? Konunun üstü kapatıldı. Bundada aynı şey vermişlerdir milyondolarlar kapanmıştır konu.

-mış,-miş'li konuşuyorum çünkü ortada halen kanıt yok.

Ne ligdekinde nede agb de şike kanıtı yok. turkiyede bir propaganda yapılıyor şike var diye ama ortaya kanıt koyamıyonlar ortami karısıtırıp ama birileri mali götürüyor birileri sampion oluyor :))))) milleti kandırıyorlar. içerde bi tane futbolcu yok ama şike var :)))))) icerde bıtane dizi yapcısı yok ama şike var :)))))) buna kimse inanmaz

:F bir de sayıyorlar sayıcak ne var başrollere bişi olmıcak nasılsa gene selvi ölür sadece yanında birkaç yan karakter

Birazdan tartışma içerikli mesajlar silinecektir.
Konuyu kilitlemiyorum ama daha fazla tartışma çıkmasın lütfen.