Kurtlar Vadisi Pusu Sezon Finali Tahminleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,060
Türkiye'nin en çok izlenen reyting rekortmeni efsane dizi Kurtlar Vadisi Pusu 6 Haziran 2013 te müthiş bir bölümle sezonu kapatmaya hazırlanıyor.
Her sezon finaliyle bomba etkisi yaratan fenomen dizinin en son sezon finalinde bildiğimiz üzere Vadinin demirbaşlarından Memati Baş vurulmuş ve ölmüştü.

Sizce 10.yılını dolduran efsane dizinin bu yılki finalinde ne gibi süprizler olur?
Tahminlerinizi bekliyorum.

Polat Alemdar vurulur ve yeni sezonda yine hiçbir şey olmaz ve iyleşir. :)

Polat Alemdar vurulur ve yeni sezonda yine hiçbir şey olmaz ve iyleşir. :)

izlemediğin dizi hakkında çok konuşuyosun hayırdır izliyorum de ve kurtul artık her 5 cümlenden 3 ü kurtlar vadisiyle ilgili ayrıca en son hangi sezon finalinde polat vurulmuş çok biliyon ya

izlemediğin dizi hakkında çok konuşuyosun hayırdır izliyorum de ve kurtul artık her 5 cümlenden 3 ü kurtlar vadisiyle ilgili ayrıca en son hangi sezon finalinde polat vurulmuş çok biliyon ya

Arkadaşım konunun adı tahminler değil mi ben de tahminimi yapıyorum. Bu ne sinir?

Dediğim olsa ne diyeceksin acaba?

yardımcılardan biri gider erhan ya da cahit
poalt vurulur gene yeni sezona iyileşmiş olur ::D

leyla ölmez bence hiç bi fikrim yok poyraz ölür belki

Aga Adam izliyo sen bosver onu

- - - Ekleme - - -

Erhan + Alptekin veya samil ve leyla ölür

erhan inşallah ölmez o da giderse eskilerden kim kalacak bence ölmeyip ortadan kaybolan eskilerden bikaçı dönmeli yeni sezonda deve tuncay polatın kardeşi safiye ve aklıma gelmeyen bikaçı daha

şu inciyi de kimse sevmiyo yav ne kötülüğünü gördünüz kadının :kiki:

Forum İstatistikleri

Konular
176,306
Üyeler
8,561
Son Üye
Kcrosfahre