Kurtlar Vadisi Pusu Sezon Finali Tüyoları-Bomba!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben en efsane sezon finallerinden biri olacağını düşünüyorum çok müthiş bi ortam hazırladılar bunun için
aga bölüm bomba olucak benim tek istediğim izleyiciyi sarsıcı bir final olsun donup kalalım ekran başında

ben en efsane sezon finallerinden biri olacağını düşünüyorum çok müthiş bi ortam hazırladılar bunun için
Sen kendi kendini heyecanlandırıyosun. Burada milleti de heyecanlandırıyosun. Şu anda öyle bi ortam varki burada, sanki Çakır dönecekmiş gibi. Şu anda bildiğimiz iki büyük olay var. Birisi Tapınakta ayin gibi bi şey olacak, ikincisi Polat sahalara inecek. Bunun 'Sezon Finali' ile alakası yok. Sezon finali bölümünün en önemli kısmı son 3-5 dakikadır. Gerisinin güzel olması yazın yeni sezonu beklememiz için pek bi etken değil. O son kısımın çok büyük bi şey olacağını düşünmüyorum ben. İnşalh süper olur tabii.

aga tedbirini alsaydın iyi oluırdu yani şansın varsa belki çıkmaz

bak burda tecrübe konuşuyor demi 😀
He ya her zaman ki yaptığım şey
Annemlerle benim izlediğim diziler farklıdır mesela ben Karadayı bakarım onlar Beni böyle sev sofrada bbs açarlar bende geçerim tabağımı koyarım masaya bilgisayardan izlerim

bari bu farğmanda müziği değiştirmeyi akıl ederler

böyle yaptığını tahmin etmiştim zaten

göreceksin aga nasıl bi final olacağını şuan çözümleme yapamıyorsun o yüzden söylediklerinin hiçbirine katılmıyorum
vadi şuan reyting olarak düşüşte kanaldan ayrılacak öyle bir final yapmalı ki yeni sezonda bomba gibi dönmeli bu düz mantık zaten insanı heycanlandırmaya yetiyor bence sizi bilemem ben güzel bölüm olacğaına eminim efsane olacağına da

Galiba önceden fragmana müziği Gökhan Kırdar ekliyodu, ya da Loopus şirketinden birileri. Ama bu sezon hep Pana'da eklediler muhtemelen.
bence de 27 saniyelik bişey için gökhan kırdarı rahatsız bile etmezler kendileri koyarlar hemen

aynen ya nerdeyse koca sezonu bir müzikle geirdiler frağmanda , hiç birşey yapamıyorsan koy cendere yi keyfine bak

aga o zaman işi ehline bırakcaksın demi
İşin ehli de arada bi sapıtıyo ama. Hala şu dizideki geçiş fonlarını düzeltmedi. Yakışmıyor arkadaş

bence de 27 saniyelik bişey için gökhan kırdarı rahatsız bile etmezler kendileri koyarlar hemen
Önceden Gökhan Kırdar Fragmana özel müzik yapardı, yeni Mix çıkarrdı eski müziklerden. Tabii o zamanlar fragmanlar1 dakikadar uzundu

Önceden Gökhan Kırdar Fragmana özel müzik yapardı, yeni Mix çıkarrdı eski müziklerden. Tabii o zamanlar fragmanlar1 dakikadar uzundu
2 dakkaya yakın fragmanlar vardı atv den beri 30 saniye ne fazla