Maskeli Fedai
Favori Üye
aga bölüm bomba olucak benim tek istediğim izleyiciyi sarsıcı bir final olsun donup kalalım ekran başındaben en efsane sezon finallerinden biri olacağını düşünüyorum çok müthiş bi ortam hazırladılar bunun için
Yemeğini al geç bilgisayarın başına öyle f5 yapYemek yiyecez şimdi
aga tedbirini alsaydın iyi oluırdu yani şansın varsa belki çıkmazYemek yiyecez şimdi
bak burda tecrübe konuşuyor demi 😀Yemeğini al geç bilgisayarın başına öyle f5 yap
Sen kendi kendini heyecanlandırıyosun. Burada milleti de heyecanlandırıyosun. Şu anda öyle bi ortam varki burada, sanki Çakır dönecekmiş gibi. Şu anda bildiğimiz iki büyük olay var. Birisi Tapınakta ayin gibi bi şey olacak, ikincisi Polat sahalara inecek. Bunun 'Sezon Finali' ile alakası yok. Sezon finali bölümünün en önemli kısmı son 3-5 dakikadır. Gerisinin güzel olması yazın yeni sezonu beklememiz için pek bi etken değil. O son kısımın çok büyük bi şey olacağını düşünmüyorum ben. İnşalh süper olur tabii.ben en efsane sezon finallerinden biri olacağını düşünüyorum çok müthiş bi ortam hazırladılar bunun için
He ya her zaman ki yaptığım şey Annemlerle benim izlediğim diziler farklıdır mesela ben Karadayı bakarım onlar Beni böyle sev sofrada bbs açarlar bende geçerim tabağımı koyarım masaya bilgisayardan izlerimaga tedbirini alsaydın iyi oluırdu yani şansın varsa belki çıkmaz
bak burda tecrübe konuşuyor demi 😀
Şöyle Cendere vaya İstanbul Mix olsa nefis olurbari bu farğmanda müziği değiştirmeyi akıl ederler
böyle yaptığını tahmin etmiştim zatenHe ya her zaman ki yaptığım şey Annemlerle benim izlediğim diziler farklıdır mesela ben Karadayı bakarım onlar Beni böyle sev sofrada bbs açarlar bende geçerim tabağımı koyarım masaya bilgisayardan izlerim
Galiba önceden fragmana müziği Gökhan Kırdar ekliyodu, ya da Loopus şirketinden birileri. Ama bu sezon hep Pana'da eklediler muhtemelen.bari bu farğmanda müziği değiştirmeyi akıl ederler
göreceksin aga nasıl bi final olacağını şuan çözümleme yapamıyorsun o yüzden söylediklerinin hiçbirine katılmıyorumSen kendi kendini heyecanlandırıyosun. Burada milleti de heyecanlandırıyosun. Şu anda öyle bi ortam varki burada, sanki Çakır dönecekmiş gibi. Şu anda bildiğimiz iki büyük olay var. Birisi Tapınakta ayin gibi bi şey olacak, ikincisi Polat sahalara inecek. Bunun 'Sezon Finali' ile alakası yok. Sezon finali bölümünün en önemli kısmı son 3-5 dakikadır. Gerisinin güzel olması yazın yeni sezonu beklememiz için pek bi etken değil. O son kısımın çok büyük bi şey olacağını düşünmüyorum ben. İnşalh süper olur tabii.
aynen ya nerdeyse koca sezonu bir müzikle geirdiler frağmanda , hiç birşey yapamıyorsan koy cendere yi keyfine bakŞöyle Cendere vaya İstanbul Mix olsa nefis olur
aga o zaman işi ehline bırakcaksın demiGaliba önceden fragmana müziği Gökhan Kırdar ekliyodu, ya da Loopus şirketinden birileri. Ama bu sezon hep Pana'da eklediler muhtemelen.
bence de 27 saniyelik bişey için gökhan kırdarı rahatsız bile etmezler kendileri koyarlar hemenGaliba önceden fragmana müziği Gökhan Kırdar ekliyodu, ya da Loopus şirketinden birileri. Ama bu sezon hep Pana'da eklediler muhtemelen.
İşin ehli de arada bi sapıtıyo ama. Hala şu dizideki geçiş fonlarını düzeltmedi. Yakışmıyor arkadaşaynen ya nerdeyse koca sezonu bir müzikle geirdiler frağmanda , hiç birşey yapamıyorsan koy cendere yi keyfine bak
aga o zaman işi ehline bırakcaksın demi
Önceden Gökhan Kırdar Fragmana özel müzik yapardı, yeni Mix çıkarrdı eski müziklerden. Tabii o zamanlar fragmanlar1 dakikadar uzundubence de 27 saniyelik bişey için gökhan kırdarı rahatsız bile etmezler kendileri koyarlar hemen
2 dakkaya yakın fragmanlar vardı atv den beri 30 saniye ne fazlaÖnceden Gökhan Kırdar Fragmana özel müzik yapardı, yeni Mix çıkarrdı eski müziklerden. Tabii o zamanlar fragmanlar1 dakikadar uzundu
Çoğu zaten elimizde olan müzikler olacaktır. Sadece orijinal olacak çıkanlarBu ay Gökhan Kırdar Vadi müzikleri cd sini çıkaracak merakla bekliyorum onu müthiş bir şey bekliyorum
Her hafta da aynı süreyi tutturmayı başarıyolar, tebrik etmek lazım2 dakkaya yakın fragmanlar vardı atv den beri 30 saniye ne fazla
Atv nin şu fragman taktiğine irrite oluyorum ya daha fazla para kazanmak için fragmanların sürelerini kısaltıyolar2 dakkaya yakın fragmanlar vardı atv den beri 30 saniye ne fazla