- Reaksiyon puanı
- 51,225
- Puanı
- 1,059
vadi forumundakiler çok sallıyorGüya Memati 172.bölümde dönüyordu
vadi forumundakiler çok sallıyorGüya Memati 172.bölümde dönüyordu
Bende inanıyordum onlaravadi forumundakiler çok sallıyor
sallamada gerçekçiliği esas alırlarBende inanıyordum onlaraadamlar o kadar gerçekçi söylüorlardı güya senaryoyu okumuşlar
Hepside senaryo ekibinde tanıdık var kesin çıkmazsa gelin söyleyin derlersallamada gerçekçiliği esas alırlar
yok cüneyti bende şaka amaçlı dedim ama benim demek isteiğim cnm hoca bu bölümde ölücek bence kesinlikle yeni bir aksaçlı karılması lazım diziye hocayı bende seviyorum ama onu tanıdığımız ve görmeye alıştığımız için aksaçlı olunca çok heyecan katmıcak diziye alıştık çünkü biz hocaya ama adil bey gibi gizemli birisi katılırsa yeni sezonda aksaçlı olarak işte ozaman reytingler 10.yıldakı gibi yine artış sağlar ben polatın bile aksaçlı olmasından heyecan yaşamadım çünkü bildiğimiz bir karakterdi adilbeyin havasını yaratmaları için yeni bir karakter şart aksaçlı rolune, eğer hoca aksaçlı olursa hiç heyecan yaşamıcam ama gizemli yeni bir oyuncu katılırsa diziye aksaçlı olarak heyecan tavan yapacak bence düşünmesi bile heyecanlıhoca aksaçlı olacak ne cüneyti yav böyle saçmalıklara itibar edip mesajda kaale dahi almayın lütfen
Bende inanmistim onlara ama su da var git konuyu oku adamlar Memati oldu Memati mi kaldi tarzi mesajlar atiyorlardi bur face sayfasi yapmis yorumu biri de paylasmisti öyle kafadan atma agaBende inanıyordum onlaraadamlar o kadar gerçekçi söylüorlardı güya senaryoyu okumuşlar
Yok ya diyordu 172. bölümde dönüyorlardu falan kesin bilgide veriyorduBende inanmistim onlara ama su da var git konuyu oku adamlar Memati oldu Memati mi kaldi tarzi mesajlar atiyorlardi bur face sayfasi yapmis yorumu biri de paylasmisti öyle kafadan atma agaBende inanmistim o gün okulu ayağa kaldirmistim ama malesef
Kurtlukta Düşeni Yemek Kanundur !
Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir !
Faceten almisti onuYok ya diyordu 172. bölümde dönüyorlardu falan kesin bilgide veriyordu
Tek bu dğeil ki bir sürü vardıFaceten almisti onu
Kurtlukta Düşeni Yemek Kanundur !
Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir !
Orada bir kural var ama adamlar kendi kafalarına göre yazsalar banı yerler bir de alınan sitenin bilipo bilmediği de önemliTek bu dğeil ki bir sürü vardı
o kural sadece haberler için geçerli diğer şeyler için geçerli değil tüyolar bölümüne gir istediğini yaz kimse bişey demez ama haber konusu açarsan kaynak istiyolar agaOrada bir kural var ama adamlar kendi kafalarına göre yazsalar banı yerler bir de alınan sitenin bilipo bilmediği de önemli
Yok aga bako kural sadece haberler için geçerli diğer şeyler için geçerli değil tüyolar bölümüne gir istediğini yaz kimse bişey demez ama haber konusu açarsan kaynak istiyolar aga
tamam aga üye analizleri bölümüne de açabiliyolar yani isteyen her türlü açarYok aga bak
Konuda kesinlikle kaynak belirtilecektir, Yok arkadaşım söyledi, ondan bundan duydum, sette akrabam var, haber aldım da soyleyemem yok aram bozulur yok heyecan kaçar...
Eğer tüyo vereceksen arkasında durmasını da bileceksin.
Sağlam kaynakla konuyu açabilirsiniz.
Tahminin varsa bunu tüyolara degil, analizlerdeki her hafta düzenli açtıgımız konulara yazabilirsiniz,
olmadı Beyin Fırtınası & Derin Düşüncelere konunuzu açabilirsiniz
Kvp yeni bölüm tüyo kategorisini fazlasıyla basitleştirmeyin.
Ben sadece bölüm tüyolarını demiştim ama öbür türlü açabilirler yanitamam aga üye analizleri bölümüne de açabiliyolar yani isteyen her türlü açar
şamil ölücek diye tahminimde bulunmustum diğer tahminlerimde çıakr umarımda braz kalabalık dağılmış olur 🙂🙂Yeni Tüyolar;
-Mekanı KGT Basacak KGT'den Ölenler Olacak..
-Ve Bu Bölüm'de Şamil'de Ölecek.
zaten temizlik başladı sezon finalinde iyice süpürürlerşamil ölücek diye tahminimde bulunmustum diğer tahminlerimde çıakr umarımda braz kalabalık dağılmış olur 🙂🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?