Kurtlar Vadisi Pusu Sezon Finali Tüyoları-Bomba!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hoca aksaçlı olacak ne cüneyti yav böyle saçmalıklara itibar edip mesajda kaale dahi almayın lütfen :D
yok cüneyti bende şaka amaçlı dedim ama benim demek isteiğim cnm hoca bu bölümde ölücek bence kesinlikle yeni bir aksaçlı karılması lazım diziye hocayı bende seviyorum ama onu tanıdığımız ve görmeye alıştığımız için aksaçlı olunca çok heyecan katmıcak diziye alıştık çünkü biz hocaya ama adil bey gibi gizemli birisi katılırsa yeni sezonda aksaçlı olarak işte ozaman reytingler 10.yıldakı gibi yine artış sağlar ben polatın bile aksaçlı olmasından heyecan yaşamadım çünkü bildiğimiz bir karakterdi adilbeyin havasını yaratmaları için yeni bir karakter şart aksaçlı rolune, eğer hoca aksaçlı olursa hiç heyecan yaşamıcam ama gizemli yeni bir oyuncu katılırsa diziye aksaçlı olarak heyecan tavan yapacak bence düşünmesi bile heyecanlı
:Z:Z:Z oyüzden hocanın sezon finalinde ölüp seneye yeni bir oyuncu katılıcaktır diye düşünüyorum ben öyle olmalıda 🙂🙂

Bende inanıyordum onlara :D adamlar o kadar gerçekçi söylüorlardı güya senaryoyu okumuşlar :kiki:
Bende inanmistim onlara ama su da var git konuyu oku adamlar Memati oldu Memati mi kaldi tarzi mesajlar atiyorlardi bur face sayfasi yapmis yorumu biri de paylasmisti öyle kafadan atma aga :D Bende inanmistim o gün okulu ayağa kaldirmistim ama malesef :(

Kurtlukta Düşeni Yemek Kanundur !
Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir !

Bende inanmistim onlara ama su da var git konuyu oku adamlar Memati oldu Memati mi kaldi tarzi mesajlar atiyorlardi bur face sayfasi yapmis yorumu biri de paylasmisti öyle kafadan atma aga :D Bende inanmistim o gün okulu ayağa kaldirmistim ama malesef :(

Kurtlukta Düşeni Yemek Kanundur !
Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir !
Yok ya diyordu 172. bölümde dönüyorlardu falan kesin bilgide veriyordu

Orada bir kural var ama adamlar kendi kafalarına göre yazsalar banı yerler bir de alınan sitenin bilipo bilmediği de önemli
o kural sadece haberler için geçerli diğer şeyler için geçerli değil tüyolar bölümüne gir istediğini yaz kimse bişey demez ama haber konusu açarsan kaynak istiyolar aga

o kural sadece haberler için geçerli diğer şeyler için geçerli değil tüyolar bölümüne gir istediğini yaz kimse bişey demez ama haber konusu açarsan kaynak istiyolar aga
Yok aga bak
Konuda kesinlikle kaynak belirtilecektir, Yok arkadaşım söyledi, ondan bundan duydum, sette akrabam var, haber aldım da soyleyemem yok aram bozulur yok heyecan kaçar...
Eğer tüyo vereceksen arkasında durmasını da bileceksin.
Sağlam kaynakla konuyu açabilirsiniz.
Tahminin varsa bunu tüyolara degil, analizlerdeki her hafta düzenli açtıgımız konulara yazabilirsiniz,
olmadı Beyin Fırtınası & Derin Düşüncelere konunuzu açabilirsiniz
Kvp yeni bölüm tüyo kategorisini fazlasıyla basitleştirmeyin.

Yok aga bak
Konuda kesinlikle kaynak belirtilecektir, Yok arkadaşım söyledi, ondan bundan duydum, sette akrabam var, haber aldım da soyleyemem yok aram bozulur yok heyecan kaçar...
Eğer tüyo vereceksen arkasında durmasını da bileceksin.
Sağlam kaynakla konuyu açabilirsiniz.
Tahminin varsa bunu tüyolara degil, analizlerdeki her hafta düzenli açtıgımız konulara yazabilirsiniz,
olmadı Beyin Fırtınası & Derin Düşüncelere konunuzu açabilirsiniz
Kvp yeni bölüm tüyo kategorisini fazlasıyla basitleştirmeyin.
tamam aga üye analizleri bölümüne de açabiliyolar yani isteyen her türlü açar :D

Yeni Tüyolar;

-Mekanı KGT Basacak KGT'den Ölenler Olacak..
-Ve Bu Bölüm'de Şamil'de Ölecek.

Yeni Tüyolar;

-Usta kesin sahalara dönöyür bu bölümle
-Çekimler tamamlanmak üzere
-Mr.Key'in verdiği silah %90 boş
-Sezon finalindeki bazı sahneler 200.bölümle aynı olacak.(örnek; KGT-POYRAZ ÇATIŞMASI)