Polat Şaşmaz
Favori Üye
hangi kara siyah sancak timinin komutanı kara mı?Kaldı 1 gün az daha dayanın kara yavaş yavaş göründü
aga link atmana gerek yok biz zaten resimleri paylaşıyoruz merak etmehttps://m.facebook.com/Kv.Kvpusu/ph...1402519371./689915084376962/?type=1&source=54
https://m.facebook.com/Kv.Kvpusu/ph...21369209669/689910057710798/?type=1&source=46
https://m.facebook.com/Kv.Kvpusu/ph...21369209669/689898624378608/?type=1&source=46
Kurtlukta Düşeni Yemek Kanundur !
Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir !
tez canlıdır oaga link atmana gerek yok biz zaten resimleri paylaşıyoruz merak etme
üstteli elif diğerleri hayranlardırdiğerleri kim acaba
VALLA SEN ELİF DEMESEN ÇIKARTAMAYACAKTIM SAOLüstteli elif diğerleri hayranlardır
abi herkes tahmin yürütüyor kaale almaya gerek yokVALLA SEN ELİF DEMESEN ÇIKARTAMAYACAKTIM SAOL
yalnız diğer forumda abdülheyin gideceği yazılıyor aklıma hemen sen geldin
valla akşam bir abdül bombası bekliyorum hayırlısıyla yanına bir de cahit olursa işte o zaman tadından yenmezabi herkes tahmin yürütüyor kaale almaya gerek yok
akşama herşey belli olacak az kaldı artık tüyo almıyorum
abi sinir etme benivalla akşam bir abdül bombası bekliyorum hayırlısıyla yanına bir de cahit olursa işte o zaman tadından yenmez
yada şöyle düşün yeni sezonda polat reyiz mezarlıkta 😱abdül ile cahitin mezarı başında dua okurkenabi sinir etme beniabdülhey ölmez ölemez ölebilemezcahit ölebilir ama o da ölmesin bence
yeni sezonda ofise polat alemdar sağında abdül solunda erhan ve cahit arkalarında kara onun arkasında abdülün adamı ali cendere eşliğinde girdiğini düşünsene ben başka bişey istemem bu olsun yeter
yapma abiyada şöyle düşün yeni sezonda polat reyiz mezarlıkta 😱abdül ile cahitin mezarı başında dua okurkensağında solunda yeni elemanlartabi senin durumunu düşünemiyorum bile
ağzından bal damlıyor çok ama çok sevindimyapma abibu arada hayallerimizde bile akife yer yok baksana abdülün adamı aliyi bile saymışım akifi saymamışım üstteki mesajda
bu arada abi seni sevindirecek beni ise çok üzecek bir tüyo daha geldi abdülhey ölecekmiş kendi isteği ile ayrılıyomuş memati gibi başka dizide oynayacakmış ayrıca kgt ofisi patlayacak herkes ölecekmiş akif ölmez belki
ama bana sallama gibi geldi
şuan varya polat bile ölebilir ama akif ölmez o durumda benim gözümdeağzından bal damlıyor çok ama çok sevindimulan bide akifi patlatsalar çok harika olacak ama onun hem babasının hemde necatin beyin eşinin hatırı var
he heresimlerin birinde abdülheyin maketi var buda bize öleceğini mi gösterir
bugün abdül mefta olursa bugünün önemi ve hassasiyeti açısından söz ruhuna yasini şerif okuyacam
Ben paylaşayım bu sefer dedim de tapatalkta olduğum için resimleri falan ekleyemedimaga link atmana gerek yok biz zaten resimleri paylaşıyoruz merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?