Kurtlar Vadisi Pusu Sezon Finali Set Resimleri V2

Leyla süper ya

VALLA SEN ELİF DEMESEN ÇIKARTAMAYACAKTIM SAOL

yalnız diğer forumda abdülheyin gideceği yazılıyor aklıma hemen sen geldin
abi herkes tahmin yürütüyor kaale almaya gerek yok

akşama herşey belli olacak az kaldı artık tüyo almıyorum

abi herkes tahmin yürütüyor kaale almaya gerek yok

akşama herşey belli olacak az kaldı artık tüyo almıyorum
valla akşam bir abdül bombası bekliyorum hayırlısıyla yanına bir de cahit olursa işte o zaman tadından yenmez

valla akşam bir abdül bombası bekliyorum hayırlısıyla yanına bir de cahit olursa işte o zaman tadından yenmez
abi sinir etme beni
abdülhey ölmez ölemez ölebilemez
cahit ölebilir ama o da ölmesin bence
yeni sezonda ofise polat alemdar sağında abdül solunda erhan ve cahit arkalarında kara onun arkasında abdülün adamı ali cendere eşliğinde girdiğini düşünsene ben başka bişey istemem bu olsun yeter

yada şöyle düşün yeni sezonda polat reyiz mezarlıkta 😱abdül ile cahitin mezarı başında dua okurken
sağında solunda yeni elemanlar
tabi senin durumunu düşünemiyorum bile

yada şöyle düşün yeni sezonda polat reyiz mezarlıkta 😱abdül ile cahitin mezarı başında dua okurken
sağında solunda yeni elemanlar
tabi senin durumunu düşünemiyorum bile
yapma abi
bu arada hayallerimizde bile akife yer yok baksana abdülün adamı aliyi bile saymışım akifi saymamışım üstteki mesajda

bu arada abi seni sevindirecek beni ise çok üzecek bir tüyo daha geldi abdülhey ölecekmiş kendi isteği ile ayrılıyomuş memati gibi başka dizide oynayacakmış ayrıca kgt ofisi patlayacak herkes ölecekmiş akif ölmez belki
ama bana sallama gibi geldi

ağzından bal damlıyor çok ama çok sevindim
ulan bide akifi patlatsalar çok harika olacak ama onun hem babasının hemde necatin beyin eşinin hatırı var

ağzından bal damlıyor çok ama çok sevindim
ulan bide akifi patlatsalar çok harika olacak ama onun hem babasının hemde necatin beyin eşinin hatırı var
şuan varya polat bile ölebilir ama akif ölmez o durumda benim gözümde

resimlerin birinde abdülheyin maketi var buda bize öleceğini mi gösterir

aga link atmana gerek yok biz zaten resimleri paylaşıyoruz merak etme
Ben paylaşayım bu sefer dedim de tapatalkta olduğum için resimleri falan ekleyemedim

Abdülheylerin sandalyesinde bomba var Mr.Key onları öyle bırakıp gitmiştir bence Kıbrısa. Sonra Akife yerlerini söyler şu şu kadar vaktiniz var yetişemezseniz Abdülhey ölür. Sonra yetişirler bomba 0 da kalır ve patlar sonra seneye Abdülheyin kurtulduğunu görürüz. İnşallah böyle olur