Kurtlar Vadisi Pusu Sezon Finali Set Resimleri V2

10262022_648574935223648_7932956163985978408_n.jpg

Leyla süper ya :D

valla akşam bir abdül bombası bekliyorum hayırlısıyla yanına bir de cahit olursa işte o zaman tadından yenmez:)
abi sinir etme beni :D abdülhey ölmez ölemez ölebilemez :D cahit ölebilir ama o da ölmesin bence
yeni sezonda ofise polat alemdar sağında abdül solunda erhan ve cahit arkalarında kara onun arkasında abdülün adamı ali cendere eşliğinde girdiğini düşünsene ben başka bişey istemem bu olsun yeter :D

abi sinir etme beni :D abdülhey ölmez ölemez ölebilemez :D cahit ölebilir ama o da ölmesin bence
yeni sezonda ofise polat alemdar sağında abdül solunda erhan ve cahit arkalarında kara onun arkasında abdülün adamı ali cendere eşliğinde girdiğini düşünsene ben başka bişey istemem bu olsun yeter :D
yada şöyle düşün yeni sezonda polat reyiz mezarlıkta 😱abdül ile cahitin mezarı başında dua okurken:bilmem: sağında solunda yeni elemanlar :A tabi senin durumunu düşünemiyorum bile :F

yada şöyle düşün yeni sezonda polat reyiz mezarlıkta 😱abdül ile cahitin mezarı başında dua okurken:bilmem: sağında solunda yeni elemanlar :A tabi senin durumunu düşünemiyorum bile :F
yapma abi :D bu arada hayallerimizde bile akife yer yok baksana abdülün adamı aliyi bile saymışım akifi saymamışım üstteki mesajda :kiki:
bu arada abi seni sevindirecek beni ise çok üzecek bir tüyo daha geldi abdülhey ölecekmiş kendi isteği ile ayrılıyomuş memati gibi başka dizide oynayacakmış ayrıca kgt ofisi patlayacak herkes ölecekmiş akif ölmez belki
ama bana sallama gibi geldi

yapma abi :D bu arada hayallerimizde bile akife yer yok baksana abdülün adamı aliyi bile saymışım akifi saymamışım üstteki mesajda :kiki:
bu arada abi seni sevindirecek beni ise çok üzecek bir tüyo daha geldi abdülhey ölecekmiş kendi isteği ile ayrılıyomuş memati gibi başka dizide oynayacakmış ayrıca kgt ofisi patlayacak herkes ölecekmiş akif ölmez belki
ama bana sallama gibi geldi
ağzından bal damlıyor çok ama çok sevindim :oley: ulan bide akifi patlatsalar çok harika olacak ama onun hem babasının hemde necatin beyin eşinin hatırı var

resimlerin birinde abdülheyin maketi var buda bize öleceğini mi gösterir :F

aga link atmana gerek yok biz zaten resimleri paylaşıyoruz merak etme :)
Ben paylaşayım bu sefer dedim de tapatalkta olduğum için resimleri falan ekleyemedim

Abdülheylerin sandalyesinde bomba var Mr.Key onları öyle bırakıp gitmiştir bence Kıbrısa. Sonra Akife yerlerini söyler şu şu kadar vaktiniz var yetişemezseniz Abdülhey ölür. Sonra yetişirler bomba 0 da kalır ve patlar sonra seneye Abdülheyin kurtulduğunu görürüz. İnşallah böyle olur :D