Kurtlar vadisi pusu sezon finali 7 haziran' da tnt'de...

Ishallah bu hafta olur hayırlısı

- - - Ekleme - - -

Hee tamam

tamam

- - - Ekleme - - -

Çiğdem Batur ‏<s>@</s>ACigdemBatur Ve Kvp son set günü sona erer.Mutlu gururlu onurlu bi o kadar da "eee napıcaz şimdi?"psikolojisiyle tuhaf bir duygu karmaşası... iyi geceler

<small class="time"> 12h </small>
Çiğdem Batur ‏<s>@</s>ACigdemBatur

Bu hafta KVP yeni bölüm olmayacak. Ama anlayışınız güzel sonuclar verecek. Malum biz hala çalışıyoruz. Bekleyin değecek... vallahi

Evet arkadaslar Ayse Cigdem Batur da twitter dan aciklamis sezon finali ertelenmis

- - - Ekleme - - -

Ayse Cigdem Batur un yaptigi aciklamaya göre Sezon Finali nin cekimleri bu sabah saat 5 e dogru bitmis.

la boşverin miss türkey vadiyi gececekmiş akılları sıra tartışma çıkaracak fadimegülcü bayan üyeler
tartışmaya bile değmez onlar kendi kendine konuşsun onlar filmkolikse bizde vadikoliğiz

fadimegülden ceza gelecek sana
))))))))))))))

laf atan showgül kızı sen lafı fatmagüle atıyorsun bir günde adresi tuttur
))

Müthis bir bölüm olacagi kesin ama keske 31 mayıs demeselerdi gecen bölüm

kurtlar vadisi miss turkeyden korkup 7 hazirana koyacak ha hiç güleceğim yoktu miss turkey en fazla 2 reyting alır bulmaz bile biz şu an kanal d de olsaydık fatmagül tnt olsaydı

vadi: 25 reyting
fatmagül: en fazla 4 reyting alırdı

Neden söz verilen tarihde sezon finali yapmiyor ki?

yorumları okudum da gülmekten kendimi az kalsın camdan atıyodum zor tuttular

kreys aga dalga mı geçiyon miss turkey ne la
alacağı reyting 0.5 vadi ondan çekinip erteleyecek he
bak o kadar gülüyorum düşün artık umarum şaka yapmışsındır.
bazı arkadaşlar yine ortamı germeye çalışmışlar durum ortada tnt ile olan sözleşme haziranda biteceği için 7 hazirana ertelendi ayrıca 1 hafta ertelenmesi daha çok reyting alacağı anlamına gelmez hatta kötü olur havalar ısındıkça reyting düşer gerçi öyle bir sezon finali olacak ki herkesin aklı hayali duracak efsanevi süper harika muhteşem bir bölüm oalcak ve seneye vadi şov var...

daha fragman yayınlanmadı güzel olacağını nerden biliyorsun takas ..
)

vadi öyle bir sezon finali yapcakki tekrarlari bile en az 15 reyting alcak diyorum

Kreys şaka yapmıştır oda vadici yoruma koptum sandalyeden düştüm yerlerde yuvarlandım

daha fragman yayınlanmadı güzel olacağını nerden biliyorsun takas ..
)
Öyle olucakta ondan...

çekim falan bahane yarışmadan çekinmişler daha iki hafta önce ara vermişlerdi bu nasıl çekimmiş bahanelere sığınmayalım arkadaşlar vadi güzellik yarışmasından dolayı bir hafta geç yayınlanacak