Kurtlar vadisi pusu sezon finali 7 haziran' da tnt'de...

aga panadizi.com da bu aciklama var ama bildigin gibi panafilmforum.com un iki admini var biri böyle birsey den haberi olmadigini ama anlasmanin haziran ayina kadar oldugu icin TNT 7 haziran da yayinlanmasini istemis olabilir dedi. Digeri bu aciklama siteye 1 ay önce koyulmustu o yüzden tarih bir hafta öne cekilip 31 Mayisa alinmis olabilir dedi.

Ishallah bu hafta olur hayırlısı

- - - Ekleme - - -

sanırım kurtlarcılar dızıyı hıc bır kanala transfer edemedık cok etkılı olsunkı reytıng artıs demıs olabılırler. ama yanlıs hesap bagdattan doner Ara verılen dızılerın reytıngı duser . kurtlar soguk dus yasayabılır :)))))))

Hee tamam :d

sanırım kurtlarcılar dızıyı hıc bır kanala transfer edemedık cok etkılı olsunkı reytıng artıs demıs olabılırler. ama yanlıs hesap bagdattan doner Ara verılen dızılerın reytıngı duser . kurtlar soguk dus yasayabılır :)))))))

tamam

- - - Ekleme - - -

Çiğdem Batur ‏<s>@</s>ACigdemBatur Ve Kvp son set günü sona erer.Mutlu gururlu onurlu bi o kadar da "eee napıcaz şimdi?"psikolojisiyle tuhaf bir duygu karmaşası... iyi geceler

<small class="time"> 12h </small> Çiğdem Batur ‏<s>@</s>ACigdemBatur
Bu hafta KVP yeni bölüm olmayacak. Ama anlayışınız güzel sonuclar verecek. Malum biz hala çalışıyoruz. Bekleyin değecek... vallahi :)

Evet arkadaslar Ayse Cigdem Batur da twitter dan aciklamis sezon finali ertelenmis

- - - Ekleme - - -

Ayse Cigdem Batur un yaptigi aciklamaya göre Sezon Finali nin cekimleri bu sabah saat 5 e dogru bitmis.

la boşverin miss türkey vadiyi gececekmiş akılları sıra tartışma çıkaracak fadimegülcü bayan üyeler :D tartışmaya bile değmez onlar kendi kendine konuşsun onlar filmkolikse bizde vadikoliğiz :D

fadimegülden ceza gelecek sana :)))))))))))))))

laf atan showgül kızı sen lafı fatmagüle atıyorsun bir günde adresi tuttur :)))

tamam

- - - Ekleme - - -

Çiğdem Batur ‏<s>@</s>ACigdemBatur Ve Kvp son set günü sona erer.Mutlu gururlu onurlu bi o kadar da "eee napıcaz şimdi?"psikolojisiyle tuhaf bir duygu karmaşası... iyi geceler

<small class="time"> 12h </small> Çiğdem Batur ‏<s>@</s>ACigdemBatur
Bu hafta KVP yeni bölüm olmayacak. Ama anlayışınız güzel sonuclar verecek. Malum biz hala çalışıyoruz. Bekleyin değecek... vallahi :)

Evet arkadaslar Ayse Cigdem Batur da twitter dan aciklamis sezon finali ertelenmis

- - - Ekleme - - -

Ayse Cigdem Batur un yaptigi aciklamaya göre Sezon Finali nin cekimleri bu sabah saat 5 e dogru bitmis.

Müthis bir bölüm olacagi kesin ama keske 31 mayıs demeselerdi gecen bölüm :D

kurtlar vadisi miss turkeyden korkup 7 hazirana koyacak ha hiç güleceğim yoktu miss turkey en fazla 2 reyting alır bulmaz bile biz şu an kanal d de olsaydık fatmagül tnt olsaydı

vadi: 25 reyting
fatmagül: en fazla 4 reyting alırdı

yorumları okudum da gülmekten kendimi az kalsın camdan atıyodum zor tuttular :d :d
kreys aga dalga mı geçiyon miss turkey ne la :D alacağı reyting 0.5 vadi ondan çekinip erteleyecek he :d :d :d :d :d :d :d bak o kadar gülüyorum düşün artık umarum şaka yapmışsındır.
bazı arkadaşlar yine ortamı germeye çalışmışlar durum ortada tnt ile olan sözleşme haziranda biteceği için 7 hazirana ertelendi ayrıca 1 hafta ertelenmesi daha çok reyting alacağı anlamına gelmez hatta kötü olur havalar ısındıkça reyting düşer gerçi öyle bir sezon finali olacak ki herkesin aklı hayali duracak efsanevi süper harika muhteşem bir bölüm oalcak ve seneye vadi şov var...

yorumları okudum da gülmekten kendimi az kalsın camdan atıyodum zor tuttular :d :d
kreys aga dalga mı geçiyon miss turkey ne la :D alacağı reyting 0.5 vadi ondan çekinip erteleyecek he :d :d :d :d :d :d :d bak o kadar gülüyorum düşün artık umarum şaka yapmışsındır.
bazı arkadaşlar yine ortamı germeye çalışmışlar durum ortada tnt ile olan sözleşme haziranda biteceği için 7 hazirana ertelendi ayrıca 1 hafta ertelenmesi daha çok reyting alacağı anlamına gelmez hatta kötü olur havalar ısındıkça reyting düşer gerçi öyle bir sezon finali olacak ki herkesin aklı hayali duracak efsanevi süper harika muhteşem bir bölüm oalcak ve seneye vadi şov var...

daha fragman yayınlanmadı güzel olacağını nerden biliyorsun takas ..:))

Kreys şaka yapmıştır oda vadici yoruma koptum sandalyeden düştüm yerlerde yuvarlandım :D
yaran-inci-s%C3%83%C2%B6zl%C3%83%C2%BCk-capsleri_19191.jpg

tisp9.gif

daha fragman yayınlanmadı güzel olacağını nerden biliyorsun takas ..:))
Öyle olucakta ondan... :)

çekim falan bahane yarışmadan çekinmişler daha iki hafta önce ara vermişlerdi bu nasıl çekimmiş bahanelere sığınmayalım arkadaşlar vadi güzellik yarışmasından dolayı bir hafta geç yayınlanacak:F:F