Kurtlar vadisi pusu sezon finali 7 haziran' da tnt'de...

Yasin93

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
991
Puanı
285
KURTLAR VADİSİ PUSU SEZON FİNALİ 7 HAZİRAN' DA TNT'DE...
9. yılında kendi gününde kendi saatinde TNT ekranlarında izleyicileriyle buluşmaya devam eden Kurtlar Vadisi Pusu'da macera ve aksiyon hızını kesmiyor. Adım adım sezon finaline yaklaşırken Polat ve ekibi, izleyicileri her Perşembe TNT ekranlarına kilitlemeye devam ediyor.

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin TNT ile devam etmekte olan sözleşmesi Haziran 2012 tarihinde sona erecek.

Kurtlar Vadisi'nin 10. yılında hangi kanalda olacağı Haziran ayında belli olacak.

Moderatörün son düzenlenenleri:
daha önce bu hafta final yapacak deniliyordu değiştimi durum ..

Daha ne yapacaklarını bilmiyorlar. Sırf dizinin sezon finali bir kaç rating fazla alsın diye yapmayacağı reklam türleri yok. Bu da bir reklam. Dizinin adı medyada sıkça yer alsın diye böyle şeylere başvuruyorlar. Bu tür hareketleri çok saçma buluyorum.

Daha ne yapacaklarını bilmiyorlar. Sırf dizinin sezon finali bir kaç rating fazla alsın diye yapmayacağı reklam türleri yok. Bu da bir reklam. Dizinin adı medyada sıkça yer alsın diye böyle şeylere başvuruyorlar. Bu tür hareketleri çok saçma buluyorum.

Öyle olsa fragman cıkardı ama suan reklam yapmıyor

Arkadaslar Pana nin TNT ile sözlesmesi Hazirana kadar oldugu icin TNT Vadi nin bir hafta gec sezon finali yapmasini veya en azindan bir bölüm daha oynamasini istemis.

Bu arada kreys Miss Turkey finalinin alacagi reyting en fazla 3 reyting dir ve Vadi izleyicisini etkileyecek bir program degil.

- - - Ekleme - - -

Senin her firsatta vadi ye camur atmaya calismanida ben cok sacma buluyorum

Arkadaslar Pana nin TNT ile sözlesmesi Hazirana kadar oldugu icin TNT Vadi nin bir hafta gec sezon finali yapmasini veya en azindan bir bölüm daha oynamasini istemis.

Bu arada kreys Miss Turkey finalinin alacagi reyting en fazla 3 reyting dir ve Vadi izleyicisini etkileyecek bir program degil.

belli olmaz hatunlar cıbıldak gezecekler

vadi olmamasi kötü oldu tkr verir ins tnt bizde tkr izleriz.

belli olmaz hatunlar cıbıldak gezecekler

vadi olmamasi kötü oldu tkr verir ins tnt bizde tkr izleriz.

Hatunlar nasil cikarsa ciksin Vadi yi etkileyecegini düsünmüyorum. Tamam Maclar dogal olarak Vadi yi etkiliyor ama iki kiza bakmak icin Vadi izleyicisi sezon finalini birakip kanal degistirmez

Bu arada arkadaslar panadizi.com da bu aciklama var ama TNT nin yayin akisinda Vadi nin 31 Mayista sezon finali yapacagi yaziyor ve panafilmforum.com un Admin i panadizi.com daki yazinin taa 4 hafta önce yayinlandigini söyledi yani su anda net bir durum yok 31 Mayis ta olabilir.

la boşverin miss türkey vadiyi gececekmiş akılları sıra tartışma çıkaracak fadimegülcü bayan üyeler :D tartışmaya bile değmez onlar kendi kendine konuşsun onlar filmkolikse bizde vadikoliğiz :D

Bu arada arkadaslar panadizi.com da bu aciklama var ama TNT nin yayin akisinda Vadi nin 31 Mayista sezon finali yapacagi yaziyor ve panafilmforum.com un Admin i panadizi.com daki yazinin taa 4 hafta önce yayinlandigini söyledi yani su anda net bir durum yok 31 Mayis ta olabilir.

Bir karar ver aga :D

Bir karar ver aga :D

aga panadizi.com da bu aciklama var ama bildigin gibi panafilmforum.com un iki admini var biri böyle birsey den haberi olmadigini ama anlasmanin haziran ayina kadar oldugu icin TNT 7 haziran da yayinlanmasini istemis olabilir dedi. Digeri bu aciklama siteye 1 ay önce koyulmustu o yüzden tarih bir hafta öne cekilip 31 Mayisa alinmis olabilir dedi.

sanırım kurtlarcılar dızıyı hıc bır kanala transfer edemedık cok etkılı olsunkı reytıng artıs demıs olabılırler. ama yanlıs hesap bagdattan doner Ara verılen dızılerın reytıngı duser . kurtlar soguk dus yasayabılır :)))))))