Kurtlar Vadisi Pusu Sözleri ve Replikleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ticaretin altın kuralı "Al gülüm. Ver gülüm". Almazsan nah veririm gülüm.

Kurtlar Vadisi Pusu
14. Bölüm

- - - Ekleme - - -

Vermeden alırız; sevmeden bırakmayız.

Kurtlar Vadisi Pusu 14. Bölüm

Son düzenleme:
Memati: Usta Benim anlamadığım ailelerden girdik. Döndük dolaştık yine örgüte çıktık. Bu iş ne iş?

Polat: Bir şeyi bitiremiyorsan dönüp dolaşıp geliceğin yer hep aynıdır. Başta bir büyük yoksa kardeşler arasında kavga vardır. Kavga varsa kan vardır. Kan varsa ölüm vardır. Ölüm varsa silah vardır. Silah varsa para vardır. Para varsa güç vardır. Gücün olduğu yerde savaş vardır.

- - - Ekleme - - -

Türkiye şu anda tam bi kurban. Biri yere yatırmış; biri gözünü bağlamış; biri ayaklarını bağlamış. Bıçak da birinin elinde. Biz ne deveyiz ne koyun. Aslan'dan kurban olmaz!

KVP 15. Bölüm

- - - Ekleme - - -

POLAT: Ama okula gitmezsen hiçbirşey öğrenemezsin.
ELİF: O zaman sen de benimle okula gel.
POLAT: Gelemem.
ELİF: Neden?
POLAT: Benim işim var.
ELİF: Senin işin ne?
POLAT: Vatana hizmet etmek.
ELİF: Vatan, vatan, vatan... Neymiş bu vatan arkadaş ya...
POLAT: Vatan budur. (Kur'an'ı Kerim'i gösterir.) Ana yüreğidir vatan. (Annesinin yazmasını gösterir.) Vatan toprağın bize verdikleridir. (Ekmeği gösterir, koklayıp birlikte yerler. ) Vatan, toprağın bize verdiklerine karşı ona hizmet etmektir...

Son düzenleme:
Devlet satılığa çıkmış. Biz de satın aldık. Bıraksaydık da sahipsiz mi kalsaydı?.. İskender Büyük

1.dünya birgündür o gün bugündür...elif eylül
2.ölüm benim peşimde sen neyin peşindesin ....abdülhey...3.benim yapabileceklerim senin hayalin bile olamaz....polat alemdar ..4.kalbine koymadınsa musafı seni tabancadan başkası korumaz....abidin yerebakan...5.akreple değil 7.65 le vururum ki rezil kepaze olsun öbür tarafta....pala ....6.ben senin için hayatımı bir kibrittin ucunda yakarım..polat alemdar..7.ölüm ölüm dediğin nedirki gülüm ben senin için yaşamayı göze aldım...8.her şey bir namlunun ucundadır..p.alemdar...9.iki kişinin bildiği sır değildir..aslan akbey 10.biz dağda savaşırken burda çakallar kral olmuş aga....palanın adamı bedir...s..a.

Önce mayını satıyor. Sonra dedektörünü satıyor. Sonra dedektörün bulamadığı mayınlı sistemi icat ediyor. Sonra onu satıyor. Sonra ona çare bulup sana satmıyor. Pazarlık ediyor seninle. Dediğimi yapacak mısın diye.

Kurtlar Vadisi Pusu 16.Bölüm

Zincirleme kaza istiyorsan otoyol'da aniden frene basacaksın. Sen yoluna devam ettiğinde arkada birbirine girmeyen kalmayacaktır.

Kurtlar Vadisi Pusu 18. Bölüm

Memati: Baştan söyleyim Servet. Yalan konuşursan ağzında diş kalmaz. Kemiklerini kırarım. Bu bizim kapının önüne seni dilenci diye koyarım. Her gün de aşağılamak için de avucuna 5 kuruş koyarım.

Kurtlar Vadisi Pusu 21. Bölüm

- - - Ekleme - - -

Polat Alemdar: Önce aykırı sesleri bi şekilde gündeme getiriyorlar. Sonra aykırı seslerin bir kısmına ödül veriyorlar. Ülkede tansiyonu yükseltip sonra en olmayacak olanı öldürüyorlar. Ondan sonra da bunun hesabını milletimizden soruyorlar.

Kurtlar Vadisi Pusu 21. Bölüm

Kara: Cami ölülerin yeri değil dirilerin yeridir Polat Alemdar.

Kurtlar Vadisi Pusu 180. Bölüm

Nafiz: Efendim siz "anka kuşu" gibisiniz. Küllerinizden yeniden doğarsınız.
Mete Aymar: Şu anda henüz yanma aşamasındayım Nafiz. Alev alevim. Müsaade et kül oluyum. Sonra yeniden doğarım.
Nafiz: Ben size yeni bir şişe getireyim efendim. Alevi biraz harlamak lazım.

Kurtlar Vadisi Pusu
180. Bölüm

Bu Kendini Çok Fazla Önemsiyor Abdülhey Hala Bunu Konuşturuyormusun...

Kurtlar Vadisi Pusu 174.Bölüm

- - - Ekleme - - -

Bu Kendini Çok Fazla Önemsiyor Abdülhey Hala Bunu Konuşturuyormusun...

Kurtlar Vadisi Pusu 174.Bölüm

- - - Ekleme - - -

Senin İntikamını Bizim İntikamımızı Almadan Ölmeyeceğim

Polat Alemdar

Aksaçlı'dan müthiş sözler:

Dün geçmişinden vazgeçtin, şimdi geleceğinden vazgeçeceksin.

Başkalarına hükmeden kuvvetlidir. Kendine hükmeden kudretlidir.

Kırmızı kitabı okuytan ya ölür, ya ölümsüz olur.

Kızıl Elma Anadolu'dur. Anadolu dünyanın kalbidir. O kalbin mührü İstanbul'dur.
Kurtlar Vadisi Pusu 30. Bölüm

Taş üstünde taş, Gövde üstünde Baş bırakmayacağız yakında
İskender Büyük, Kurtlar Vadisi Pusu 30. Bölüm

Ankarada olmadığım için vadi izlyemiyorum. Ve buraya söz yazamıyorum. :T

Polat Alemdar: Alevlerin ortasında acıların en büyüğünü çekerken; kaç senedir ayna gördüğüm yüzün bana ait olmadığı; eriyip giderek altından eski yüzümün, Ali'nin yüzünün karşıma çıkacağını sandım.

Kurtlar Vadisi Pusu 184. Bölüm

Poyraz: O kolunu kesecektin Savaş. Benim yaptığım dövmeyi sildireceğine bu kolu kesecektin!!!

Kurtlar Vadisi Pusu
185. Bölüm