Kurtlar Vadisi Pusu nun Yeni Kanalı

Bir vadi izleyeni olarak önümüzdeki sezon Kurtlar Vadisi Pusu yu hangi kanalda görmek istersiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .
bende star tv diyorum ; tv 8 ikinci ihtimal az da olsa show tv 4.bir seçenek görmüyorum

PANA FİLM yeni sezon için ATV'nin gönderdiği teklifi reddetti .

Show o kadar para vermez daha çok ucuz maliyetli işler yapıyor. Star ve Tv8 kalıyor ama Tv8 de içeriğinden ötürü zayıf bi ihtimal gibi. Star %51 diyeyim.

Aga nesi yazıklar olsun Star ile anlaştık ATV'yi niye kabul edelim?
Atv yi reyting için kabul etmeliyiz. Star tv de ne kaldı?

Atv'nin tutan dizileri var. Üstelik bu diziler Vadinin kitlesi ile uyuşuyor hal böyle olunca fragmanların etkisiyle izleyici çekebiliriz. Ayrıca Kenan İmirzalıoğlunun da gelecek yıl Atv de olduğunu düşünürsek en iyi kanal kesinlikle Atv'dir.

çoğunluk istek ve beklenti olarak star tv dedi ne olacağını umarım yakın bir tarihte öğreniriz vadi için en hayırlısı hangi kanal olacaksa o olsun

Show a geçelim başka bişey istemiyorum

Ben Star tv diyorum videoları yüklemeye başladıklarına göre orda yayınlanacaktır

Star Tv olacak İnşallah

O kadar uzun süre beklemeye gerek yok bir kaç aya @Çiğdem- dediklerinin yarısını sıvama yöntemiyle geri alacak tabii bu konuda tecrübeli olmadığı için çuvallayacak

Tv8 olsunda acun her gün survivor koymasin

Star yada Tv 8 alır.

Star Tv Diyorum Star Tv Olmassa Büyük İhitmalle Show Tv Olur Bence 😉

show tv ile hiç görüşülmemiş star tv de ilgilenmiyormuş artık ay resmen 13 yııllık dizi battı gerçi çiğdem diziyi bırakmıştı ne demişler batan gemiyi ilk fareler aman çiğdemler terkeder

http://www.gazetevatan.com/kurtlar-vadisi-pusu-ortada-kaldi--966811-magazin/

ben bu haberlerde yazanları ilk günden beridir söylüyorum zaten gidebilirse tek adres tv8 olur
ben bile vadiyi bıraktıysam zaten durum vahim oradan anlamak lazım

Geçenlerde diyecektim vadi ortada kalabilir diye çünkü star tv ile görüşülse eninde sonunda bir haber ortaya çıkardı.
Neyse dedim susayım.

Bence bu saatten sonra olursa tv8 olur ama oda survivor varken böyle bir hamleye girişir mi oda meçhul.

Sende bunlara inandın
Vadi istediği her kanala gider
Haberi okudum da Fox neymiş Kördüğüm yüzünden Vadiyi istemezmiş
Kördüğüm nedir la 3 reytinglik dizi için mi Fox,Vadiyi istemeyecek
Neymiş Nurgül Yeşilçay gelecekmişte Kösem'e onun için Vadi'den vazgeçmişler
Sen de ciddi ciddi kendini inandırmışsın
13 sene olduğu gibi Vadi hangi kanalı seçerse o kanala gider

Eskidendi o kimse 4 reytinglik diziye para vermez
))

))
2 reytingcik kösemcik e para veren 6.5 ortalamayla sezonu kapatan ve perşembenin en çok izlenen dizisi olan kurtlar vadisine mi para vermeyecek hahaha

tüm kanallar perşmebe akşamı çakıldı vadiyi alan zirvede olacak

aga perşembe günü starda 2 reytinglik kösem foxta 3 reytinglik kördüğüm showda 3 reytinglik asla vazgeçmem atvde de yine 3 reytinglik yeter falan var vadiyi istemeyecek kanal yok bak gör seneye son 2 sezonun kötü reyting grafiği bitecek vadi yeniden coşturacak

İnşallah öyle olur aga

))
Kime para verecek 2 reyting alan Kösem'e mi ?
yoksa 3 reytinglik Kördüğüm'e mi verecekler? yoksa 6,5 sezon ortalaması reyting alan ,perşembeleri zirvede yer alan Vadi'ye mi verecekler?
Eski parayı belki alamaz ama yine piyasada hatrı sayılır parayla şu an ki dizilerden fazla para alacağı kesin

Son düzenleme: