Kurtlar Vadisi Pusu nun Sezon Finali kac Reyting alir?

Yahu bu Türkiye çapında ölçüm yspılmsdı nereden biliyorsunuz? Çok güzel bir kendini kandırma yöntemi bravo

vadiyi kaldıracak bi güç yok terörü kaldırdılar pusu geldi vadi bitmeyecek...

- - - Ekleme - - -

Yahu bu Türkiye çapında ölçüm yspılmsdı nereden biliyorsunuz? Çok güzel bir kendini kandırma yöntemi bravo

türkiye de 2000 kişi varsa türkiye çapı oluyo bak orda haklısın :d

iste benim dedigim seyde o. vadinin 35-40 reyting alması ne kadar zorsa oda zor :) kimse hayal dunyasında yasamasın .. yada bosverin yasayın siz :)

iste benim dedigim seyde o. vadinin 35-40 reyting alması ne kadar zorsa oda zor :) kimse hayal dunyasında yasamasın .. yada bosverin yasayın siz :)

35-40 tabiki imkansız şaka yapıyolar inşallah 15 i geçeriz fragmana bağlı bomba fragman olursa valla bilmiyom vadi bu ne yapacağı hiç belli olmuyo herşeye tahmin yapabilirim vadiye yapamıyorum

herkes kendini kandırmanın pesine dusmus :) 15-16 yı gecemez. 35-40 İMKANSIZ ! umarım yayından birsekilde kaldırılır
50 yıl sonra umarım dileğin gerçekleşir :d
reyting almaz bence reyting verir :))))))))
yaran-inci-s%C3%83%C2%B6zl%C3%83%C2%BCk-capsleri_19191.jpg

tisp9.gif

Eskiden alıyordu reyting rekorları kırmış bir dizi. Ben hayal dünyasında yaşamıyorum ben şu an rüyadayım uyuyorum o yüzden 40 alır diyorum :d

bak şu an en yüksek reytingi alan öbgzk nin reytingi 13 :D
kurtlar vadisinin tekrarı 15 i geçiyodu düşünün vadinin büyüklüğünü zamanında fırtınalar estirdi

Bir gün vadinin olduğu akşam misafirliğe gitmiştik 5 - 6 yıl önce falan uzaktı otobüsle gittik kimse yoktu çok ıssızdı sokaklar yolda giderken etrafı izledim hiç trafik yoktu bağırdığım yankı yapıyordu

bu fragmanla fatmagulu gececegine inanmak saf dıllık olur. her zamanki gibi sezon finalinde biri vuruluyor ışte. hiç heyecan verici bişey yok. klasik adam düğünde harman dalı yaparken vurulur. burda okadar güvenliğe rağmen mematı ve polatın vurulması komik. adam amerika üssünü basar ama güvenliği alınamaz :))))))))

tıpkı düğün gününde evlenecek adamın yengesinin silahla intihar etmesi gibi demi ne kadar basit ! amca ; karısı ile yiğenin ilişkisini öğrenir , karısı intihar eder... bu yolla reyting rekoru kırar doğru söylüyorsun vadide öyle şeyler olmadığı için kırmayabilir :D

Lale Devrinden sonra ilk defa 2 dk'lık fragman görüyorum. Fragmanın sonu güzel. Ama Kalbinden vurulan Memati ölmezse fantastiklik derecesi çok fazla olur

Şimdi doktorluk yapmayım. İli kurşun ikisi de kalbe çok yakın ve kalbi sanki cembere aldilar. Burdan kurtulması fantastiklik

Lale Devrinden sonra ilk defa 2 dk'lık fragman görüyorum. Fragmanın sonu güzel. Ama Kalbinden vurulan Memati ölmezse fantastiklik derecesi çok fazla olur

Revan bir de tıp okuyorsun, dikkat etmen gerek böyle şeylere :D Kurşunun geldiği yerler, kalbinin bulunduğu yer değil...

Revan bir de tıp okuyorsun, dikkat etmen gerek böyle şeylere :D Kurşunun geldiği yerler, kalbinin bulunduğu yer değil...
Kalbinden vurulmadığını biliyorum ama iki kurşun da kalbim çok yanında ve orda vücudun en kalın damarları aorta falan var. Kalbten çok tehliklei olan ana damar ki kurşunlar da kalbin etrafına yani oraya isabet etmiş :D