herkes kendini kandırmanın pesine dusmus15-16 yı gecemez. 35-40 İMKANSIZ ! umarım yayından birsekilde kaldırılır
vadi kaldiramazlar cok beklersin
herkes kendini kandırmanın pesine dusmus15-16 yı gecemez. 35-40 İMKANSIZ ! umarım yayından birsekilde kaldırılır
Yahu bu Türkiye çapında ölçüm yspılmsdı nereden biliyorsunuz? Çok güzel bir kendini kandırma yöntemi bravo
iste benim dedigim seyde o. vadinin 35-40 reyting alması ne kadar zorsa oda zorkimse hayal dunyasında yasamasın .. yada bosverin yasayın siz
![]()
50 yıl sonra umarım dileğin gerçekleşirherkes kendini kandırmanın pesine dusmus15-16 yı gecemez. 35-40 İMKANSIZ ! umarım yayından birsekilde kaldırılır
reyting almaz bence reyting verir)))))))
Eskiden alıyordu reyting rekorları kırmış bir dizi. Ben hayal dünyasında yaşamıyorum ben şu an rüyadayım uyuyorum o yüzden 40 alır diyorumiste benim dedigim seyde o. vadinin 35-40 reyting alması ne kadar zorsa oda zorkimse hayal dunyasında yasamasın .. yada bosverin yasayın siz
![]()
@takas ben fırtınayı kelime olarak saymıyorum şu an ne fırtınası ? kasırgalar hortumlar estirdi herkes vadi izliyordubak şu an en yüksek reytingi alan öbgzk nin reytingi 13
kurtlar vadisinin tekrarı 15 i geçiyodu düşünün vadinin büyüklüğünü zamanında fırtınalar estirdi
Lale Devrinden sonra ilk defa 2 dk'lık fragman görüyorum. Fragmanın sonu güzel. Ama Kalbinden vurulan Memati ölmezse fantastiklik derecesi çok fazla olur
Lale Devrinden sonra ilk defa 2 dk'lık fragman görüyorum. Fragmanın sonu güzel. Ama Kalbinden vurulan Memati ölmezse fantastiklik derecesi çok fazla olur
Kalbinden vurulmadığını biliyorum ama iki kurşun da kalbim çok yanında ve orda vücudun en kalın damarları aorta falan var. Kalbten çok tehliklei olan ana damar ki kurşunlar da kalbin etrafına yani oraya isabet etmişRevan bir de tıp okuyorsun, dikkat etmen gerek böyle şeylereKurşunun geldiği yerler, kalbinin bulunduğu yer değil...