Kurtlar Vadisi Pusu, Nasıl Devam Edecek?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aserat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,245
Puanı
1,060
Bu sezon Kanal D'ye transfer olan Kurtlar Vadisi Pusu'dan haber var!

Dizinin çekimleri sırasında başrol oyuncusu Necati Şaşmaz kaza geçirmiş ve çenesini kırmıştı. Dün hastaneden taburcu olan oyuncunun durumu nedeniyle dizi 3 hafta yayınlanmama kararı almıştı. Posta gazetesi Mesut Yar, Şaşmaz'ın diziye yılbaşına kadar ara vereceğin açıkladı. Yar, bu konu hakkında şunları söyledi:
"Haber, hem iyi hem kötü. İyi olan tarafı trafik kazası geçiren Necati Şaşmaz yani Polat Alemdar’ın sağlık durumu çok şükür ki gayet iyi... Çenesindeki kırıklar tedavi edildi ve terapi süreci yaklaşık 6 hafta kadar sürecek. Bu takvim içerisinde dizide yer alması imkansız elbette. Kötü haber de bu zaten... Hâl böyle olunca senaryosunu da bizzat Necati Şaşmaz’ın üstlendiği diziyi yardımcıları kaleme alacak ve Polat karakterini yılbaşına kadar önemli bir görev için yurt dışına gönderecek..."

Peki, Polat’ı ekranda hiç mi göremeyeceğiz? Daha önce buna benzer nadaslarda eldeki Polat görüntülerini kullanan ekip yine aynı yöntemle Polat ile izleyiciyi buluşturacak. Bu süreç ocak ayından itibaren yerini normal akışa bırakacak. Necati Şaşmaz’a içtenlikli bir geçmiş olsun temennisini not düşüyorum. Belli ki kendisi de hayat verdiği Polat kadar sağlam bir zırha sahipmiş, Maşallah diyelim...
Böylece Kurtlar Vadisi Pusu, Ocak ayına kadar Polat Alemdar olmadan yoluna devam edecek. Dizi, yeni bölümleriyle Kanal D'de olmaya devam edecek.

1.jpg

Son düzenleme:
ilk günden beridir söylüyorum necati bey kasım ve aralık ayında kisme beklemesin ocak ayına kesin kalır diye vadinin oyüzden 2 aylık bir sürede ara vermesi olanaksızdı bence 😵😵😵

necati beyin olmaması diziyi kötü etkilemek yerine çok daha heyecanlı kılmıştı 10.sezonda 3 haft yoktu dizide ve en iyi bölümlerimizi izlemiştik çok farklı bir hava katmıştı diziye polatın olmaması

bu süreçte orhan edip ertüke tilki andreiye büyük iş düşüyor bence şuana kadar sahneleri çok az sürede çekiliyordu ama necati beyin yokluğunda tilki andrei sahneleri bence artıcaktır
artmalıda zaten :love1::love1::love1:

ama şunuda demeden yapamıcam akif karakterini 10.yılımzıda büyük hata yapıp polatın yerine koymaya çalıstılar eğer akif yine polatın yerine geçerse cahite erhana yasine falan onlarada emir vermeye baslarsa işte ozaman vadi diye birşey kalmaz bu sefer gerçekten pana kendi sonunu hazırlar hiç ama hiç kusura bakmasınlar böyle bir hamle yapılırsa eğer vadi necati beyin yokluğunda ali buhara yüzünden bu sefer ciddi ciddi sonunu hazırlar
sakın böyle bir hataya düşmesinler 😳😳😳

ilk günden beridir söylüyorum necati bey kasım ve aralık ayında kisme beklemesin ocak ayına kesin kalır diye vadinin oyüzden 2 aylık bir sürede ara vermesi olanaksızdı bence 😵😵😵

necati beyin olmaması diziyi kötü etkilemek yerine çok daha heyecanlı kılmıştı 10.sezonda 3 haft yoktu dizide ve en iyi bölümlerimizi izlemiştik çok farklı bir hava katmıştı diziye polatın olmaması

bu süreçte orhan edip ertüke tilki andreiye büyük iş düşüyor bence şuana kadar sahneleri çok az sürede çekiliyordu ama necati beyin yokluğunda tilki andrei sahneleri bence artıcaktır
artmalıda zaten :love1::love1::love1:

ama şunuda demeden yapamıcam akif karakterini 10.yılımzıda büyük hata yapıp polatın yerine koymaya çalıstılar eğer akif yine polatın yerine geçerse cahite erhana yasine falan onlarada emir vermeye baslarsa işte ozaman vadi diye birşey kalmaz bu sefer gerçekten pana kendi sonunu hazırlar hiç ama hiç kusura bakmasınlar böyle bir hamle yapılırsa eğer vadi necati beyin yokluğunda ali buhara yüzünden bu sefer ciddi ciddi sonunu hazırlar
sakın böyle bir hataya düşmesinler 😳😳😳
diziyi kurtarmak istiyorlarsa tabi akif geçecek başa :F sana mı soracaklar:F

diğerlerinde oyunculuk mu var akifte vasat da olsa var yine :F diğerlerinden biri baa geçerse dizi total 9 ab 4 alır :F
büyük ihtimal orhan edip ertük sahneleri artacak ayyy iyiki tilki andrei var polatın yokluğunda çok iş düşecek kendisine 🙂🙂🙂

Geçmiş olsun :( umarım maskeli fedai tarzında yine yaparlar o.bölümler çok iyiydi.

geçmiş olsun ama kanalDin tantiminda yanliz polat alemdar vardi, şimdi o yok ne olabilir:
- kanalD ay sonu birinciligi unuta bilir.
- kvpusunun reytingi duşe bilir, ozelikle AB showla foxa kalabilir.

Necati Şaşmaz'a büyük geçmiş olsun.
10. sezonda Polat'sız bölümlerde daha iyi reyting alıyorsu yanlış hatırlamıyorsam. Ama bu sefer öyle olacağını düşünmüyorum .Polat'sız KVP'nin tadı çıkmıyor bana göre. Dizinin reytingleri düşecektir.

Reytinglerin düşeceğini hiç zannetmem sonuçta polat temelli çıkmış değil kaldıki geri de dönecek,Önemli olan Necati bey'in sağlığı ,Allah yar ve yardımcısı olsun....

ocak a daha 2 ay var bakalım nasıl bir yol izleyecekler :(

ustaya bir kez daha geçmiş olsun ama ben daha erken döneceğini düşünüyorum ortalığı fazla boş bırakmaz

ocak a daha 2 ay var bakalım nasıl bir yol izleyecekler :(

ustaya bir kez daha geçmiş olsun ama ben daha erken döneceğini düşünüyorum ortalığı fazla boş bırakmaz
aga elinde olsa bırakmazda elden gelen birşey yok iyice iyileşmesi lazım

aga usta erken dönmek için herşeyi yapar emin ol
aga bence yapmasın operasyon geçrdi yüzünde falan iz kalmaması için tedavi programını eksiksiz uygulamsı lazım doktoru hiç güneş görmemesi falan dedi bizde ustada sabredicez artık

aga bence yapmasın operasyon geçrdi yüzünde falan iz kalmaması için tedavi programını eksiksiz uygulamsı lazım doktoru hiç güneş görmemesi falan dedi bizde ustada sabredicez artık
tabi aga önemli olan onun sağlığı adam ölümden dönmüş o düzelsinde gerisi teferruattır

Estetik ameliyatlarında güneş ışınları estetik yapılan yerde iz bırakıyor ben estetik olduğum için biliyorum ,adamın gelmemesi daha hayırlı sağlığı için,önce can sonra canan gelir...