Bu zamana kadar ölmedi şimdi mi ölecek?
Ölürse dizi biter, boşu boşuna kimse tartışma yaratmamalı. Konu çok gereksiz açılmış.
Ölmemiştir o yine.Reyting için yaptıkları bir oyun işte oda.
Yeni Sezonda hastanede başlar.3 kurşun koymaz ona
Ölmemiştir o yine.Reyting için yaptıkları bir oyun işte oda.
istermisiniz bunlar memati ile polatın oyunu olsun şaka yapmak için böyle bir plan yaparlarama bence bunlar pusat ın hayaliydi
tabi hayal yada şaka değilse memati ölmüş demektir.
- - - Ekleme - - -
en azından cinsellği ön planda tutarak , küfürü birayı ön planda tutarak reyting alma peşinde değil bu dizi ! Vadi en azından sırf reyting olsun diye nejat işleri çırılçıplak göstermiyor ! Bilmem anlatabildim mi
- - - Ekleme - - -
en azından cinsellği ön planda tutarak , küfürü birayı ön planda tutarak reyting alma peşinde değil bu dizi ! Vadi en azından sırf reyting olsun diye nejat işleri çırılçıplak göstermiyor ! Bilmem anlatabildim mi
Hadi ya öyle mi ?Ölmemiştir o yine.Reyting için yaptıkları bir oyun işte oda.
Vadi'de Türkiye'nin gerçekleri milliyetçi dizi Türkiye'ye milliyetçi kazandırdı o kadar vatanını milletini seven bu diziye izlemeli Fatmagül'ün 1.bölümünü izlemiştim ama o malum sahneden sonra kapattım kendime küfür ettim izlediğim içinBak geliyon sataşıyon sonrada niye nılaşıyon diyon.
Cinsellik hayatın gerçeği , küfür hayatın gerçeği bunlar.Sanki dünyada bunlar yaşanmıyo.
- - - Ekleme - - -
Ayrıca zaten Vadi birini soyundurup çırılçıplak gösterecek kadar yürekli bi dizi değil
Hadi ya öyle mi ?
Vadi'de Türkiye'nin gerçekleri milliyetçi dizi Türkiye'ye milliyetçi kazandırdı o kadar vatanını milletini seven bu diziye izlemeli Fatmagül'ün 1.bölümünü izlemiştim ama o malum sahneden sonra kapattım kendime küfür ettim izlediğim için![]()
istermisiniz bunlar memati ile polatın oyunu olsun şaka yapmak için böyle bir plan yaparlarama bence bunlar pusat ın hayaliydi
tabi hayal yada şaka değilse memati ölmüş demektir.
- - - Ekleme - - -
- - - Ekleme - - -
Hadi ya öyle mi ?
Vadi'de Türkiye'nin gerçekleri milliyetçi dizi Türkiye'ye milliyetçi kazandırdı o kadar vatanını milletini seven bu diziye izlemeli Fatmagül'ün 1.bölümünü izlemiştim ama o malum sahneden sonra kapattım kendime küfür ettim izlediğim için![]()