Kurtlar Vadisi Pusu Hangi Kanala Geçecek?

bak denktaş tam soner yalçın pompasıdır onda haklısın o tam bir faciaydı ama diğerlerine katılmıyorum daha sonra mutlaka konuşalım bu konuları çok önemli konular

pusuyu bahsediyorsun deil mi
ben o dönem kurtlar izlemiyordum arkadaşımı izliyor mecburen takılıyorumdum)). mesela soner yalçın değil soner yalçı arada kulanınal biri. derin yapılar kitap hazırlar bir gazeteciye verilir onun ismiyle yayınlanır. işleri bitince o kişiyle ortada bırakır ))) mesel soner yalçın değil o ulak sadece zaten kuzuya döndü adam )))) feto feto derken birden şakirt oldu ))))

Son düzenleme:
Az da olsa reytingi düşer hemen geçerse. :D Gelecek sezona anca toparlar. :D
bence de ilk bikaç hafta öyle olabilir ama en fazla 0-5-1 reyting olur vadi izleyicileri tnt gibi bi kanalda bile 14 reytingi sağlamış bi izleyici kitlesi show da reytingler daha yüksek olur bence zamanla

Izlemek isteyen her kanalda izler. :) Bence. :) Düşse bile kaça düşecek ki. :D Kanal D yine geçemez Vadi'yi. :D
aga 2 reytinglik intikamla mı geçecek yav :)))))))))

bence de ilk bikaç hafta öyle olabilir ama en fazla 0-5-1 reyting olur vadi izleyicileri tnt gibi bi kanalda bile 14 reytingi sağlamış bi izleyici kitlesi show da reytingler daha yüksek olur bence zamanla

aga 2 reytinglik intikamla mı geçecek yav :)))))))))
Aga bence Show'da ATV'deki oranlarına ulaşamaz bu sezon. Zaten kış bitince reytingler düşmeye başlar. Ama gelecek sezon geçerse Show'a reytinglerini korur elbet. :)

Aga bence Show'da ATV'deki oranlarına ulaşamaz bu sezon. Zaten kış bitince reytingler düşmeye başlar. Ama gelecek sezon geçerse Show'a reytinglerini korur elbet. :)
aga show bizim yuvamız orda iyice uçarız ama bu dediğim yeni sezonda olmalı bu sezon böyle devam etsin

Show TV`ye geçtiği zaman reytingi düşmez :) zaten dizi 15-16 arası alıyor düşse bile en az 14 alacaktır :) Kanal değişimi ne farkeder dizi izleyenleri için :)

Ne düşmesi Showa geçerse daha da artar bana göre bir kere senaryo daha rahat yazılacak Atvde ister istemez bir hafif baskı vardı.

Forum İstatistikleri

Konular
176,496
Üyeler
8,562
Son Üye
Aliepeto