Kurtlar Vadisi Pusu Hangi Kanala Geçecek?

show da yok mu 😱 show un sahibi panpamaz show u o baskıyı yapanların sayesinde almad mı
Mehmet Emin Karamehmet'in devlete çok borcu vardı.
Bir zamanlar hiç unutmuyorum Türkcell Amerika'da borsaya açıdığında Amerikan basını Dünya'nın 19'uncu zengin işadamı diye manşet atmıştı Mehmet Emin Karamehmet için.
Ama o zamanlar Pamunkbank ve Yapı kredi bankalarıda Mehmet Emin Karamehmet'indi.

biliyorum panpa bunlar

Ciner Medya farklı Turkuvaz Medya farklı. Ciner Medya'da Turkuvaz Medya'ya göre daha özgür olur onu demek istedim ben.
fatih altaylının başbakan karşısında kıvranmasından belli

biliyorum panpa bunlar

fatih altaylının başbakan karşısında kıvranmasından belli
Asıl haksızlık Pamukbank ve Yapı Kredi bankasına el koyulurken yapıldı;Mehmet Emin Karamehmet uzanlar gibi bankanın içini boşaltmamıştı ve adamı milyar dolarlarla borçlandırdılar.Show TV'ye el koyulma sürecinin başlangıcı burası.

Turkuvaz Medya'ya göre diyorum.

Turgay Ciner ayrıca benim en sevdiğim Iş Adamı dır kendileri.
Turkuvaz Medya'ya göre yandaş değiller ama onlardan aşağı kalır yanlarıda yok.
Kasımpaşa kulübünü satın almalarıda bu yakınlıkla alakalı.

Wayy showa bakk sen iyi yapmışş,ama atv ne yapacak KVP suz merak ettim

Show tv cinerin Eline gectigi ilk anda gozleri ilk pusudaydi bunu onceden demistim Kanal diyor ne olursa olsun Pusu Show tv de final yapacak diye evet transfer dogru eylulde show tv de yeni surprizlerle baslicak ayrica tims produc eylulde showa donem dizisi yapiyor gani de showa dizi hazirliyor

Kösem Sultan dizisi mi? 😱 @xemrexxx

He yani Muhteşem Yüzyıl ve Pis Yedili gibi.
Ikisi de aynı zamanlarda başlamıştı.
işte o başladıktan sonra my hemen kaçtı.ss bari ganinin bu dizisinin fragmanalrı falan yeni çıkaak olan dizinin reklam aralarında gözükmese de ab grubu kaçmasa

Yok Gani kaçırıyor dedin de o yüzden dedim.
Gani kaçırsa AB'de nasıl 27 Reyting alacak.
Zaten transfer olunca düşmüştü.
Gani'siz kanalda.
dizi değil reyting sistemi değişti hatılatrrım
kanal fanlığımızı içeri girerken kapıda bırakalm lütfen

Yahu ne alaka sen dedin ben de açıklık getirdim Gani uğursuz dedin bende kanıt söyledim.
Fanlıkla ne ilgisi var.
bilemiem senin bu dediğin aklıma geçen sene 3.sezonu yyaınlanan my-öbgz ile 2004-2005 te 3.sezonu yayınlanan agb nin ölçtüğü kv reytinglerini anlatan konuyu getirdi