satın alan kişiye bak panpa senHayır, TMSF el koyduğu için satıldı. 😉
satın alan kişiye bak panpa senHayır, TMSF el koyduğu için satıldı. 😉
Ciner Medya farklı Turkuvaz Medya farklı. Ciner Medya'da Turkuvaz Medya'ya göre daha özgür olur onu demek istedim ben.satın alan kişiye bak panpa sentmsf el koyacak tabi
![]()
Mehmet Emin Karamehmet'in devlete çok borcu vardı.show da yok mu 😱 show un sahibi panpamaz show u o baskıyı yapanların sayesinde almad mı![]()
biliyorum panpa bunlarMehmet Emin Karamehmet'in devlete çok borcu vardı.
Bir zamanlar hiç unutmuyorum Türkcell Amerika'da borsaya açıdığında Amerikan basını Dünya'nın 19'uncu zengin işadamı diye manşet atmıştı Mehmet Emin Karamehmet için.
Ama o zamanlar Pamunkbank ve Yapı kredi bankalarıda Mehmet Emin Karamehmet'indi.
fatih altaylının başbakan karşısında kıvranmasından belliCiner Medya farklı Turkuvaz Medya farklı. Ciner Medya'da Turkuvaz Medya'ya göre daha özgür olur onu demek istedim ben.
Turkuvaz Medya'ya göre diyorum.biliyorum panpa bunlar
fatih altaylının başbakan karşısında kıvranmasından belli![]()
Asıl haksızlık Pamukbank ve Yapı Kredi bankasına el koyulurken yapıldı;Mehmet Emin Karamehmet uzanlar gibi bankanın içini boşaltmamıştı ve adamı milyar dolarlarla borçlandırdılar.Show TV'ye el koyulma sürecinin başlangıcı burası.biliyorum panpa bunlar
fatih altaylının başbakan karşısında kıvranmasından belli![]()
Turkuvaz Medya'ya göre yandaş değiller ama onlardan aşağı kalır yanlarıda yok.Turkuvaz Medya'ya göre diyorum.
Turgay Ciner ayrıca benim en sevdiğim Iş Adamı dır kendileri.![]()
Kösem Sultan dizisi mi? 😱 @xemrexxxShow tv cinerin Eline gectigi ilk anda gozleri ilk pusudaydi bunu onceden demistim Kanal diyor ne olursa olsun Pusu Show tv de final yapacak diye evet transfer dogru eylulde show tv de yeni surprizlerle baslicak ayrica tims produc eylulde showa donem dizisi yapiyor gani de showa dizi hazirliyor
He yani Muhteşem Yüzyıl ve Pis Yedili gibi.gani ile aaynı kanala mı dizi yapacak tims .ss
işte o başladıktan sonra my hemen kaçtı.ss bari ganinin bu dizisinin fragmanalrı falan yeni çıkaak olan dizinin reklam aralarında gözükmese de ab grubu kaçmasaHe yani Muhteşem Yüzyıl ve Pis Yedili gibi.Ikisi de aynı zamanlarda başlamıştı.
![]()
AB'de 27 Reyting alıyordu ne diyorsun.işte o başladıktan sonra my hemen kaçtı.ss bari ganinin bu dizisinin fragmanalrı falan yeni çıkaak olan dizinin reklam aralarında gözükmese de ab grubu kaçmasa
o ozamandı şimdi devir tns devri.ss kaliteye önem sıfırın altında artıkAB'de 27 Reyting alıyordu ne diyorsun.![]()
Yok Gani kaçırıyor dedin de o yüzden dedim.o ozamandı şimdi devir tns devri.ss kaliteye önem sıfırın altında artık
dizi değil reyting sistemi değişti hatılatrrımYok Gani kaçırıyor dedin de o yüzden dedim.Gani kaçırsa AB'de nasıl 27 Reyting alacak.
Zaten transfer olunca düşmüştü.
Gani'siz kanalda.
![]()
Yahu ne alaka sen dedin ben de açıklık getirdim Gani uğursuz dedin bende kanıt söyledim.dizi değil reyting sistemi değişti hatılatrrımkanal fanlığımızı içeri girerken kapıda bırakalm lütfen
bilemiem senin bu dediğin aklıma geçen sene 3.sezonu yyaınlanan my-öbgz ile 2004-2005 te 3.sezonu yayınlanan agb nin ölçtüğü kv reytinglerini anlatan konuyu getirdiYahu ne alaka sen dedin ben de açıklık getirdim Gani uğursuz dedin bende kanıt söyledim.Fanlıkla ne ilgisi var.
![]()
Yine derim mevzulara girdin.bilemiem senin bu dediğin aklıma geçen sene 3.sezonu yyaınlanan my-öbgz ile 2004-2005 te 3.sezonu yayınlanan agb nin ölçtüğü kv reytinglerini anlatan konuyu getirdi![]()