RüzgarGülü
Favori Üye
Süleyman Çakırlı sahne daha iyi olmuşgta 5 kurtlar vadisi güzel olmuş bölüm tadında videolar
Süleyman Çakırlı sahne daha iyi olmuşgta 5 kurtlar vadisi güzel olmuş bölüm tadında videolar
Çok güzel olmuşoktay kaynarca çakır röpörtajı
Yayınlandı bile.Oktay Kaynarca Röpörtajı Bugün Kafa Tv Youtube Kanalında Yayında
Güzel mi? Kendisine karşı pozitif değilim ondanYayınlandı bile.
Oktay Kaynarca güzel samimi açıklamalar yaptı. Çakır'ı ilk defa bu kadar sevdiğini özlediğini açıkladı.Güzel mi? Kendisine karşı pozitif değilim ondan
Fırsat bulursam izleyeyim o zamanOktay Kaynarca güzel samimi açıklamalar yaptı. Çakır'ı ilk defa bu kadar sevdiğini özlediğini açıkladı.
Necati ile bir anısından da bahsediyor
Hangi konuda ?Polat Alemdar'a yapılan üvey evlat muamelesi.. @Bully
Polat'ı da dinlemek isteriz ama reyting baronlarının gözünden düşmüş demek ki kendisiPolat Alemdar'a yapılan üvey evlat muamelesi.. @Bully
En yakın dostu Memati'ydi diyor ya o kısımHangi konuda ?
Maraz Ali katılmalı..Polat'ı da dinlemek isteriz ama reyting baronlarının gözünden düşmüş demek ki kendisi
İzledim bölümü. Çakır'ı sevmiş benimsemiş olduğunu her zaman sevmiyordu. Bu açıdan zevkli bir program oldu. Keyifli sohbetioktay kaynarca çakır röpörtajı
Dizinin de kritiklerini bence dozunda yaptıİzledim bölümü. Çakır'ı sevmiş benimsemiş olduğunu her zaman sevmiyordu. Bu açıdan zevkli bir program oldu. Keyifli sohbeti
@Alemdar
Evet. Çakır'ı sevdiğini ilk defa bu kadar net duydum ağzından genelde kurtlar Vadisi'ni eleştiriyordu. Kötü eleştiri aldığı için daha ılımlı olmuş benceDizinin de kritiklerini bence dozunda yaptı
Aynen öyle, Raciler'e de geçirmemiş EDHO olayından sonraEvet. Çakır'ı sevdiğini ilk defa bu kadar net duydum ağzından genelde kurtlar Vadisi'ni eleştiriyordu. Kötü eleştiri aldığı için daha ılımlı olmuş bence
En iyi aksiyon filmi olarak kaldı gözümdeŞu sahne bircok dizinin bölümlerine bedel benim gözümde
Spoiler koymak en mantıklısı