Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

kurtlar vadisi favori oyuncusunda 2.tur bu akşam başlayacak
ayyy beklenen an geldi büyük kurtlar sahne alıyor süleyman çakır,polat
ve niceleri bu tur çok kanlı geçecek gerçekten amannn:A:A:A

kurtlar vadisi favori oyuncusunda 2.tur bu akşam başlayacak
ayyy beklenen an geldi büyük kurtlar sahne alıyor süleyman çakır,polat
ve niceleri bu tur çok kanlı geçecek gerçekten amannn:A:A:A
hiç uğraşmayalım 1 polat 2 memati 3 abdülhey :D çakırda onur ödülünü alsın olsun bitsin :D

yapma aga :( nolacak şimdi vadi forumunda da mı indirme linki yok
aga 10 dakkalık video üstteki mesajda onu da halletsen :D 2 saattir o videoyu indirmeye çalışıyorum

Hastalığım geçti bundan böyle etiket yollayabilirsin.

Bu arada @takas agam nasılsın, özledik. :)
iyiyim aga sen nasılsın geçmiş olsun bu aralar hep hastasın temenni dönmeni bekliyoruz artık

aga 10 dakkalık video üstteki mesajda onu da halletsen :D 2 saattir o videoyu indirmeye çalışıyorum

iyiyim aga sen nasılsın geçmiş olsun bu aralar hep hastasın temenni dönmeni bekliyoruz artık
Bekle aga mp3 e çevirdim birazdan hepsi bir geliyor 2 dk sabir :D

-Tapatalk-

Sağolasın. Arada bir girdim foruma ama tekrar diş çektirmeye gittim o yüzden kalamadım. Bundan böyle problem kalmadı. :)

Hastalığım geçti bundan böyle etiket yollayabilirsin.

Bu arada @takas agam nasılsın, özledik. :)
hiç uğraşmayalım 1 polat 2 memati 3 abdülhey :D çakırda onur ödülünü alsın olsun bitsin :D
geçmiş olsun sevgili hemşerim @sürgünüm 😉😉😉
katılmaman ayıp olur zaten cnm 😵😵😵

@takas 1. seçmek kolay tüm oyuncuları tekrar bir hatırlatmak amaçlı bir etkinlik ama şukaarını söyliyim çeyrek finale çıkmak herkes için çok zor olucak çok şaşırtıcı isimler çeyrek final bile göremeyebilir
:A:A:A

@takas 1. seçmek kolay tüm oyuncuları tekrar bir hatırlatmak amaçlı bir etkinlik ama şukaarını söyliyim çeyrek finale çıkmak herkes için çok zor olucak çok şaşırtıcı isimler çeyrek final bile göremeyebilir
Gerçi sonu belli olan bir yarışma. 1. Polat Alemdar olur. 2. Memati 3. Ya Abdulhey ya da Çakır olur. :)

biz kimseyi unutmayız tüm efsanelerin yeri ayrı ayrı kalbimizdedir birçok isim vefat etti o efsaneleri unutmak ne mümkün onları defalarca kez izliyoruz tekrar tekrar eski vadiyi herkes 10 kez izlemiştir desek yeridir

bu arada az önce müzikleri karıştırırken eski vadi 17.bölüm gözüme çarptı bi girdim dayanamadım yine çıktım duygulanıyorum eski vadiyi izleyince kıyamıyorum izlemeye
necati abi harbi çok yakışıklı adam joleli uzun saçlar muazzam :D

biz kimseyi unutmayız tüm efsanelerin yeri ayrı ayrı kalbimizdedir birçok isim vefat etti o efsaneleri unutmak ne mümkün onları defalarca kez izliyoruz tekrar tekrar eski vadiyi herkes 10 kez izlemiştir desek yeridir

bu arada az önce müzikleri karıştırırken eski vadi 17.bölüm gözüme çarptı bi girdim dayanamadım yine çıktım duygulanıyorum eski vadiyi izleyince kıyamıyorum izlemeye

obaaa süper müzikler hemen indirdim bugün baya vadi müziği indirdim çoktandır indirmiyodum :D telefonum bayram edecek yine :d
çd devamını bekliyoruz buranın müzikçisi artık sensin :D

Gerçi sonu belli olan bir yarışma. 1. Polat Alemdar olur. 2. Memati 3. Ya Abdulhey ya da Çakır olur. :)
1. cilik hiççç önemli değil bu etkinlikte yani amaç tüm vadi oyuncularına yer vermek aa ayrıca oyalanıyoruz işte bir heyecan oluyor 🙂🙂🙂

obaaa süper müzikler hemen indirdim bugün baya vadi müziği indirdim çoktandır indirmiyodum :D telefonum bayram edecek yine :d
çd devamını bekliyoruz buranın müzikçisi artık sensin :D
O kadar da değil aga :D Birde video kesip o videodan sesi çıkarmayı becersem tam olacak ama bilgisayar kaldıramıyor

Cendere 250.Bölüm Versiyon
http://s2.dosya.tc/server/ckkvq2/Cendere_250.BolumVersion_.mp3.html

Cendere Rock 250.Bölüm Versiyon
http://s2.dosya.tc/server/ckkvq2/CendereRockMix_250.BolumVersion_.mp3.html

Jenerik 2012
http://s2.dosya.tc/server/ckkvq2/Jenerik2012_250.BolumVersion_.mp3.html

Şüphe 250.Bölüm Versiyon
http://s2.dosya.tc/server/ckkvq2/Suphe_250.BolumVersion_.mp3.html

Karacadağ 2012 250.Bölüm Versiyon
http://s2.dosya.tc/server/ckkvq2/Karacadag2012_250.BolumVersion_.mp3.html

@takas

@Çiğdem- ablacim biyuk merakla oylamalari bekliyorum.:))))))) polata eyvallah ama cakir varken.ne memati nede abdulun esamesi okunur :)))))) bugun vadi sevildiyse bunun bir numarali oyuncusu cakirdir tartismasiz ilk 43 bolumun en hitidir .bir numarasidir:))))))

Forum İstatistikleri

Konular
176,582
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy