Dur bekle Hekimoğlu geliyor@takas @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai @china_shangai agalar bana güzel bir zilsesi önerebilir misiniz 🙂
Mete Aymar mı lan o 😱@Polat Şaşmaz aga ben vadi forumunda banlıyım 250.bölüm müziklerini buraya kopyalasana sana zahmet
Sır Üstad-ı Profesör Martin
Mauro "Mevlud" Martino
Necati Şaşmaz'ın yakın dostudur. 2004 yılında temelli Türkiye'ye yerleşmiş olup Necati Şaşmaz'ın da desteğiyle vatandaşlık ve oturum izni almıştır.Mauro Martino, 1985 yılında rüyasında gördüğü sufi şeyhi Bawa Muhaiyaddeen'den etkilenerek Müslüman olmuş. İslam inancına geçtiği için ailesi tarafından dışlanmıştır.
![]()
7 Numara dizisi Memati Baş
![]()
Vadide oynamayan adam kalmadı cidden
resimdekini tanıyabildiniz mi
ta kendisiMete Aymar mı lan o 😱
@takas @Maskeli Fedai @china_shangai @-KADİR- @34rcp44 @Master.1000 @XanTier @papuleoo @vadikızı @çiğdem- ve diğer vadiciler..
250.Bölüm Müzikleri
https://yadi.sk/d/TEosoQd9fEraa
Aga sağda indir var oraya tıkla![]()
resim yeni
Necati Şaşmaz Abdülhey görüşmesi kesin arkadaşlar dün görüşmüşler
ta kendisi
aga tek tek link at böyle açılmıyor
konusunu açma aga adamlardan çalıyor gibi buraya atsan yeterliAga sağda indir var oraya tıklaTamam atarım hatta konusunu açayım
![]()
Bir şey olmaz altta kaynağını yazarızkonusunu açma aga adamlardan çalıyor gibi buraya atsan yeterli
bu seferde reklam olur buraya at işte konu monu açmaya gerek yokBir şey olmaz altta kaynağını yazarız![]()
Soundclouda yüklemiş hata veriyor ben yine de arıyorum şimdibu seferde reklam olur buraya at işte konu monu açmaya gerek yok
![]()
ayrıntıyı farkettiniz demi çay tiryakisi usta hepsini içer tek başına![]()
la olm adam gibi izlesene millete gıcık kaptıracaksın Allah AllahVadinin gecen bölümünü son ses izliyodum evde kimse yok kapıyı gum gum vurdular zili çaldılar baktım kim bizim alt komşu gelmiş Fazlı Amca Allahım hemen banyoya girdim suyu açtım oturuyom
-Tapatalk-
yapma aga ölüsü yeter ismi yeterAbdulhey son sezondaki gibi olacaksa hic gelmesin ilk sexonlardaki gibi olsun
Var aga istiyorsan bana at ben yapayım 5 dakikalık is. Ben videoları TV de izlemek için kullandığım programda var bu özellik videoyu istedigin formata dönüştürebiliyorsun. Programin ismini istiyorsan atayim ozelden.
yok böyle bişey müthiş
arkadaşlar youtube da dakikası yüksek videoları mp3 e dönüştüreceğim bi yer biliyonuz mu bikaç böyle müthiş vadi müziklerinin derlemesi var eski onları indiriyorum