Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

@china_shangai abi @Maskeli Fedai yi konudan afaroz edelim en iyisi ne diyosun :kiki: sprittizci turabi söz konusu olunca susmuyor beyefendi vadi olunca sonra sonra bizde yedik :D

@Polat Şaşmaz o kadar kolay mı aga nerden biliyon

evet arkadaşlar dün kara kutunun salı günü başlayacağını öğrendik
sizce vadinin kaderi kara kutuyamı bağlı bu dizi tutmazsa vadi devam eder
kara kutu tutarsa bir kaç sezon devam eder ve vadi bu sene biter

evet arkadaşlar vadi forumda açılmış bu konu bende cevap yazdım ne alaka dedim
arkadaşın cevabını atıyorum size birazdan atıyorum

okuyunu bunu bana cevabı
@china_shangai @takas @Polat Şaşmaz @Çiğdem- @Maskeli Fedai

@-KADİR- @populeoo
necati şaşmaz sharon stone'nin gelecek sezon geliceğini kendi ağzıyla açıkladı bunlar ne finalinden bahsediyorlar gelecek sezon garanti var
sharon stone ie geleceks ezona bir anlaşma yapmışki necati bey öyle konuşuyor anlaşma yapmasa gelecek sezon gelicek diyemez çocuk oyuncağı değil sonucta
gelecek sezonun pilanlamasıda daha bu sezonun başında belirlenmişti
ayrıca ra karakteride var büyük ihtimalle bu yaz bu karakteri oynayacak oyuncu açıklanıcak çünkü gelecek sezon vadide ra konusu işlenicek gibi görünüyor yüce masejte amon lisa ra ayoll hepsinin olucağu bölümler görücez bir toplantı yaparsalar unutulmaz sahneler çıakr ortaya bence
necati beyin stone geleceks ezong elicek demesiyle bu dizinin geleceks sezonu olucağı daha sezon başından kesinleşmişti zaten o forumdakı kişiler acaba vadiyi gerçekten takip ediyorlarmı paramparça aşk yeniden gibi dizileri izleyip vadiyi yorumluyorlar gibi sanki:F:F:F

@vadikızı birde millet falan deyip kendi fikirlerini herkesin fikriymiş gibi söylemelerine acayip uyuz oluyorum hadsizlik resmen bu
aynen öyle adamı delirtiyorlar ya

necati şaşmaz sharon stone'nin gelecek sezon geliceğini kendi ağzıyla açıkladı bunlar ne finalinden bahsediyorlar gelecek sezon garanti var
sharon stone ie geleceks ezona bir anlaşma yapmışki necati bey öyle konuşuyor anlaşma yapmasa gelecek sezon gelicek diyemez çocuk oyuncağı değil sonucta
gelecek sezonun pilanlamasıda daha bu sezonun başında belirlenmişti
ayrıca ra karakteride var büyük ihtimalle bu yaz bu karakteri oynayacak oyuncu açıklanıcak çünkü gelecek sezon vadide ra konusu işlenicek gibi görünüyor yüce masejte amon lisa ra ayoll hepsinin olucağu bölümler görücez bir toplantı yaparsalar unutulmaz sahneler çıakr ortaya bence
necati beyin stone geleceks ezong elicek demesiyle bu dizinin geleceks sezonu olucağı daha sezon başından kesinleşmişti zaten o forumdakı kişiler acaba vadiyi gerçekten takip ediyorlarmı paramparça aşk yeniden gibi dizileri izleyip vadiyi yorumluyorlar gibi sanki:F:F:F
aynen öyle birşeyden haberleri yok adından resmi site

@takas yoruma niye yorum yapmadın sne

agalar şöylebirşey gördüm bence doğru olma ihtimali çok düşük sayfa hiç güvenilir değil:

Tüyo | 250. Bölümde Ozi ölücek ve yerine yeni Armagidon komutani Chris (Berk Hakman) Gelcek.Berk Hakman Kaçakta Ertan roluyle oynamıştı en son .

@Maskeli Fedai @china_shangai @Polat Şaşmaz @takas

agalar şöylebirşey gördüm bence doğru olma ihtimali çok düşük sayfa hiç güvenilir değil:

Tüyo | 250. Bölümde Ozi ölücek ve yerine yeni Armagidon komutani Chris (Berk Hakman) Gelcek.Berk Hakman Kaçakta Ertan roluyle oynamıştı en son .

Kadir nice yuzbinlere karfesim :)))) ertan kim resim koyabilir misin

Agalar yarin dönüyorum bu konuya :A bolum yorumlarını falan herşeyi yazacam :A
Simdi nerdesin survivorda misin :)))))) o konuda mi yaziyorsun

berk-hakman_693822.jpg

@china_shangai , teşekkür ederim abi hep beraber :-)

Tüyo ; Süha Bey Tehlikede.. !
çok güzel o da ölsün çok karakter var aga ya baya bi temizlik lazım kimseye sıra gelmiyor artık

aga Berk Hakman mükemmel oyuncudur balla gelirse çok sevinirim on numara beş yıldız bi transfer olur
normalde şuan kimseyi istemem vadiye ama bu adam gelecekse gelsin çok yakışır
ama ozi ölmesin adamım o :D

çok güzel o da ölsün çok karakter var aga ya baya bi temizlik lazım kimseye sıra gelmiyor artık

aga Berk Hakman mükemmel oyuncudur balla gelirse çok sevinirim on numara beş yıldız bi transfer olur
normalde şuan kimseyi istemem vadiye ama bu adam gelecekse gelsin çok yakışır
ama ozi ölmesin adamım o :D
aga herkes çok övüyor bakalım gelirse görücez 😀 yalnız ben ozi nin ölmemesini daha çok isterim