Yok aga haberim yok olsa niye sorayımSenin haberin yok mu aga yolculuğa çıkmıştı
Öyle bir şey söz konusu olursa Martinin sonu olur
Mal işteevet arkadaşlar dün kara kutunun salı günü başlayacağını öğrendik
sizce vadinin kaderi kara kutuyamı bağlı bu dizi tutmazsa vadi devam eder
kara kutu tutarsa bir kaç sezon devam eder ve vadi bu sene biter
evet arkadaşlar vadi forumda açılmış bu konu bende cevap yazdım ne alaka dedim
arkadaşın cevabını atıyorum size birazdan atıyorum
okuyunu bunu bana cevabı
@china_shangai @takas @Polat Şaşmaz @Çiğdem- @Maskeli Fedai
tamam işte doğru cevabı vermişsin ne alakaevet arkadaşlar dün kara kutunun salı günü başlayacağını öğrendik
sizce vadinin kaderi kara kutuyamı bağlı bu dizi tutmazsa vadi devam eder
kara kutu tutarsa bir kaç sezon devam eder ve vadi bu sene biter
evet arkadaşlar vadi forumda açılmış bu konu bende cevap yazdım ne alaka dedim
arkadaşın cevabını atıyorum size birazdan atıyorum
okuyunu bunu bana cevabı
@china_shangai @takas @Polat Şaşmaz @Çiğdem- @Maskeli Fedai
gönderdiğim cevabı okusana kadirMal işte![]()
yeni metin belgesi okutamam işte doğru cevabı vermişsin ne alaka
girin orayada yazın bence ne alaka ya rokudum bu kadar şuursuzluk olur yani ne alakası var pana vadiden para kazanıyor kara kutu tutarsa ondanda para kazanacak olay bu kadar basit pana film sonuçta bir yapım şirketi değil mi bunları ciddiye almıyorum
ben oraya girip birşey yazarsam banlanırım o hadsizlere tahammül edemem 😉girin orayada yazın bence ne alaka ya r
haklısın ya sinirden deliye döndüm ya okuyuncaben oraya girip birşey yazarsam banlanırım o hadsizlere tahammül edemem 😉
Sınavlara hazırlık. Sen sınavı başarıyla geçersen senden günlük etüt beklerim aga@china_shangai abi cidden bu aralar pek müsait değilim.Bölüm yorumumu fırsat bulursam uzun uzun yazacam
Olur paşam emrin olurSınavlara hazırlık. Sen sınavı başarıyla geçersen senden günlük etüt beklerim aga![]()
sağ üst köşede açmış oldum konular var kurtlar vadisi favori oyuncusunu seçiyoruz 6 grup pylaştım bugün başladık etkinliğe seninde katılmanı bekliyoruz 😉😉😉yayınlandığı günden beri hiçbir bölümünü kaçırdamadım. şu an itibarıyla da izlediğim tek dizi zaten. sanırım bende biraz alışkanlık yaptı.
eyvallah abi it kaşınıyodu kaşıdım zaten banlamışlar dua etsinler ağzımı bozmadım çakal herifler@takas diğer forumda itinoğlu ite verdiğin cevaplar on numara daha yeni gördüm)))) boşver kendileri çalar kendileri oynarlar
))) hayatımda vadi düşmanı olupta vadi admini olan sadece bu iti gördüm
![]()
ben biliyorum aga. Açarım isterseniz bu gece ?eyvallah abi it kaşınıyodu kaşıdım zaten banlamışlar dua etsinler ağzımı bozmadım çakal herifler
abi inan bu işlerden anlasam sırf bu çakallara inat vadi forumu açardım ama hiç bilmiyorum keşke aramızda bu işlerden anlayan biri olsa Valla çok güzel bi forum açardık on numara yapardık