Eyvallah agaTÜYO ; Usta,Elçiyi ve ordaki 3 korumayı Öldürecek..!
Eyvallah agaTÜYO ; Usta,Elçiyi ve ordaki 3 korumayı Öldürecek..!
abla pana yazım grubu yapabilir ama kaynak benim değil doğru çıkma ihtimali az ama yinede paylaşim dedimbiz böyle eskilere bakmaya devam edersek böyle düşünmemiz normal
ya yapmayın allah aşkınıza o çocuk öldü öldüğünü mezara
konduğunu gördük eğer öyle birşey olsaydı mezarını falan
görmezdik buna inanmıyorum ben o çocuk polatın değil
Aga Polat oğlunu gömdü ya nasıl çocuk ölmemiş olacak bence tüyoyu yazan arkadaş kendi düşüncesini yazmışBOMBA TUYO
arkadaslar yuce majeste polata buyuk oyun oynuyor yuce majestenin yanindaki bu cocuk polat alemdarin oglu nasil diyeceksiniz sacma diyeceksiniz bu cocuk inciden hatirlarsaniz vurulmustu bebekken ve olmustu oldu sanildi ancak olmedi arkadaslar tapinakcilara verildi ayni zamanda bu cocuk amonun ayin yaptigi o cocuk bileginde i66 yaziyor amonda hatirlarlarsaniz 66.neslin ilk temsilcisi demisti ve kutsal demisti tapinakcilarda 2005 te polata kutsal diye hitap etmislerdi seneryo nasil olur derseniz bence aslan beyin karahanliya yaptigi gibi (kendi oglunu ustune surup onu yiktigi gibi) bu cocukta polatin oglu ilerde tapinakci olarak yetisip polatin en buyuk dusmani olarak karsimiza cikabilir hatta belkide polati dahi yikabilir ....... Benim kaynak değil başka bir kaynak
ablacım yanlış anlama sana tavır falan yapmıyorum vadi forumdada okuyorumabla pana yazım grubu yapabilir ama kaynak benim değil doğru çıkma ihtimali az ama yinede paylaşim dedim
aga bilmiyorum bu başka sayfanın alıntısı bana görede olma ihtimali yok ama çıkarsada olur yani eğer düzgün bi flasback ayarlanırsa olmaz diye birşey yok.Aga Polat oğlunu gömdü ya nasıl çocuk ölmemiş olacak bence tüyoyu yazan arkadaş kendi düşüncesini yazmış
abla sana niye tavır yapimki ben sadece paylaştım yüzde yüz doğru çıkıcakda demiyorum adı üstünde zaten tüyo olursa olur olmazsa olmaz sıkıntı değil.ablacım yanlış anlama sana tavır falan yapmıyorum vadi forumdada okuyorum
polatın falan diye ama inanamıyorum mezarı gösterdiler polat elleriyle koydu
mezara ha mezar açılmıştı niye açıldı falan hala aklımda ama sanmıyorum ben
öyle olacağını ya paylaştığın teşekkürler recebim
mezarını gördük diye olmayacak mı abla şu herşeye karşı gelme huyun harbiden beni çok sinir ediyor ya kusura bakmabiz böyle eskilere bakmaya devam edersek böyle düşünmemiz normal
ya yapmayın allah aşkınıza o çocuk öldü öldüğünü mezara
konduğunu gördük eğer öyle birşey olsaydı mezarını falan
görmezdik buna inanmıyorum ben o çocuk polatın değil
karşı gelmiyorum takas niye geleyim böyle olsa sanada saçmamezarını gördük diye olmayacak mı abla şu herşeye karşı gelme huyun harbiden beni çok sinir ediyor ya kusura bakma![]()
yorumunu silme de herşeye karşı gelme dediğim dediksin her konuda her mesajda böylekarşı gelmiyorum takas niye geleyim böyle olsa sanada saçma
gelmeyecekmi neyse ya yorumumu siliyorum tmm
tamam takasım yorum yazmıcam bir daha herşeye katılmakyorumunu silme de herşeye karşı gelme dediğim dediksin her konuda her mesajda böyle![]()
tamam recebim ben yanlış anlamışım tşk ederim öyle olduğu içinaga bilmiyorum bu başka sayfanın alıntısı bana görede olma ihtimali yok ama çıkarsada olur yani eğer düzgün bi flasback ayarlanırsa olmaz diye birşey yok.
abla sana niye tavır yapimki ben sadece paylaştım yüzde yüz doğru çıkıcakda demiyorum adı üstünde zaten tüyo olursa olur olmazsa olmaz sıkıntı değil.
ister yap ister yapma ama alınganlık da yapma ablatamam takasım yorum yazmıcam bir daha herşeye katılmak
zorundamıyım katılmıyorum ki söylüyorum tamam yazmam
bir daha mesajımı sildim
arif konusunda olduğu gibi tüyo konusundada yorum yapmıcam bundan sonra
alınganlık yapmıyorum beni yanlış anlamayın ama sürekli aynıister yap ister yapma ama alınganlık da yapma abla
abla her yoruma atlama kısmı doğru ama diğer kısma katılmıyorum vadiyi bende her bölüm beğeniyorum buna da kimse bişey demezalınganlık yapmıyorum beni yanlış anlamayın ama sürekli aynı
sözleri duymaktan bıktım vadi forumdada burda her yoruma atlama
sürekli beğeniyosun beğenmediğin bölüm varmı gibi yorumları
görmekten bıktım düşüncem neyse onu söylüyorum lütfen beni
yanlış anlamayın alınganlık yapmıyorum akif konusu başka o yüzden
yapmıyorum dedim ben duramam yine yaparım yorum
her yoruma atlıyorum ama kendi düşüncem neyseabla her yoruma atlama kısmı doğru ama diğer kısma katılmıyorum vadiyi bende her bölüm beğeniyorum buna da kimse bişey demez
Umarim böyle bir sacmalik yapilmaz.. dizi coluk cocukla dolmus zaten.BOMBA TUYO
arkadaslar yuce majeste polata buyuk oyun oynuyor yuce majestenin yanindaki bu cocuk polat alemdarin oglu nasil diyeceksiniz sacma diyeceksiniz bu cocuk inciden hatirlarsaniz vurulmustu bebekken ve olmustu oldu sanildi ancak olmedi arkadaslar tapinakcilara verildi ayni zamanda bu cocuk amonun ayin yaptigi o cocuk bileginde i66 yaziyor amonda hatirlarlarsaniz 66.neslin ilk temsilcisi demisti ve kutsal demisti tapinakcilarda 2005 te polata kutsal diye hitap etmislerdi seneryo nasil olur derseniz bence aslan beyin karahanliya yaptigi gibi (kendi oglunu ustune surup onu yiktigi gibi) bu cocukta polatin oglu ilerde tapinakci olarak yetisip polatin en buyuk dusmani olarak karsimiza cikabilir hatta belkide polati dahi yikabilir ....... Benim kaynak değil başka bir kaynak
haklısın aga bana da çok saçma geliyo inşallah çıkmazUmarim böyle bir sacmalik yapilmaz.. dizi coluk cocukla dolmus zaten.
tamam ama o yorumda yorumu yapan kişinin düşüncesi sen konuyla alakalı düşünceni yazsan başkasının düşüncesine karışmasan daha iyi olacakher yoruma atlıyorum ama kendi düşüncem neyse
onu söylemek için canım sen demiyosun ama vadi
forum için dedim ben bıktım ne zaman bölümü beğendim
yazsam yinemi beğendin beğenmesen şaşardım gibi yorumlar
alıyorum senin için demedim yani
aga bunu aldığın yer güvenilir mihaklısın aga bana da çok saçma geliyo inşallah çıkmaz
yok aga güvenilirliği tartışılır ben gördüm paylaşim dedim pana yazım grubundan beklenir ama inşallah öyle bişey yapmazlar tabi yoksa zaten mantık hatası olur çocuk yaşasa bile 3 4 yaşında olması lazım o çocuk daha büyüktamam ama o yorumda yorumu yapan kişinin düşüncesi sen konuyla alakalı düşünceni yazsan başkasının düşüncesine karışmasan daha iyi olacak
ne var beğenecez tabi sen her hafta beğendim yazmaya devam et çatlasınlar abla
bir tüyoda benden olsun gerçi biliyoruz ama olsun
Necati Şaşmaz bundan sonra aktif rol alacak ve eski ofise dönecek
aga bunu aldığın yer güvenilir mi
çok saçma bi senaryo olur başka bişey bulsunlar ama korkmuyo da değilim o çocuğu özellikle gösteriyolar İnşallah böyle bişey olmaz