Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

@Çiğdem- demiyeyim demieyim diyorum arkadaş girmezsende girme çokta TiN sana yalvarmamizi bekliyorsan ben sana yalvarmam hele ki beni hic tanimamis gibi bu yorumu yaptıktan sonra

@Çiğdem demiyeyim demieyim diyorum arkadaş girmezsende girme çokta TiN sana yalvarmamizi bekliyorsan ben sana yalvarmam hele ki beni hic tanimamis gibi bu yorumu yaptıktan sonra
maskeli fedai yeter tamam uzatma ne olursun ya

@Çiğdem bana niye kızdın çiğdem onu anlamadım ben birşey demedim ki,

@vadikızı geçen yaptığım yorum bu sen oku kendin karar ver.

(burda malum şahsın adını sildim) arkadaş ikisinden biri çıkar dedi 4 veya 5 haftaya ama kesin değil. Ama dediğin olabilir sezon sonu da ayrılabilir benim ki sadece bir duyum kesin değil :)

Ayrıca yusuf konusu bence çok gereksiz uzatıyorlar ordan ahmet dayıyı ön plana çıkarıyorlar şahsi fikrim bu yoksa kim takar yusufu :) yusuf kim ki polatın yayına gelecek yapmayın böyle yorumlar :(

Abla zaten burda ikinci paragrafa geçip genel bir yorum yapmışım bu net bir şekilde belli oluyor.

@vadikızı geçen yaptığım yorum bu sen oku kendin karar ver.

(burda malum şahsın adını sildim) arkadaş ikisinden biri çıkar dedi 4 veya 5 haftaya ama kesin değil. Ama dediğin olabilir sezon sonu da ayrılabilir benim ki sadece bir duyum kesin değil :)

Ayrıca yusuf konusu bence çok gereksiz uzatıyorlar ordan ahmet dayıyı ön plana çıkarıyorlar şahsi fikrim bu yoksa kim takar yusufu :) yusuf kim ki polatın yayına gelecek yapmayın böyle yorumlar :(

Abla zaten burda ikinci paragrafa geçip genel bir yorum yapmışım bu net bir şekilde belli oluyor.
ben senin yorumunu okudum biliyorum çiğdem yorgun bir gün geçirmiş
tamam uzatmayın ama

Abla görmedim mi bana ne diyor @vadikızı yaziklar olsun falan
okudum daha fazla gerilmeyin diye sil diyorum sana neo lursunuz

Yazmasın kardeşim Yazmasın hatta ona bu konuya girmek bile yasak artık
Melek gibi adamları sinirlendiriyor
Hepsinden tek tek Özür dilemedikce konuya giremez yeter

ben senin yorumunu okudum biliyorum çiğdem yorgun bir gün geçirmiş
tamam uzatmayın ama

okudum daha fazla gerilmeyin diye sil diyorum sana neo lursunuz
Allah aşkına abla ben kaç gündür neler çektiğimi kim biliyor kimse bilmiyor ben işimi halledip gece 10-15 dakika foruma giriyor hemde deli gibi uykum varken yatmiyorum sırf vadi yorumlarını okumak için ama sen yorgunluk halsizlik diyiyorsun ben üç dört gündür toplasan 5-6 saat ya uyumusum ya uyumamisim üstüne kalkıp altan alıyorum bu da yetmez gibi nazını cekecem kusura bakma abla ama yok öyle bir dünya.

Allah aşkına abla ben kaç gündür neler çektiği kim biliyor kimse bilmiyor ben işimi halledip gece 10-15 foruma giriyor hemde deli gibi uykum varken yatmiyorum sırf vadi yorumlarını okumak için ama sen yorgunluk halsizlik diyiyorsun ben üç dört gündür toplasan 5-6 saat ya uyumusum ya uyumamisim üstüne kalkıp altan alıyorum bu da yetmez gibi nazını cekecem kusura bakma abla ama yok öyle bir dünya.
tamam sakin ol yanlış anlıyosun çiğdem yanlış anlamış seni manada
yorgun dedim

Kadir papuleoo ve maskeli Fedai den Özür dileyecek

@papuleoo kardeşim sen adam gibi adamsın 100 de 100 haklısın sonuna kadar arkandayim

Şu karakterler konusunda acayip rahatsizim ben Kara ve Memati gibi en azından 1 karaktere ihtiyacimiz var. Şimdiki karakterler cok sıradan geliyor bana Memati gibi laf dinlemez Kara gibi öldü olarak bilinip sonradan ortaya yavaş yavaş çıkan ve yeri göku inleten karakter yazmaları lâzım bu dediğim olursa Vadiye yeni bir heyecan gelir. Tilki bu bölüm gene ortalıkta yok herhalde fragmanda bir iz yok malesef

-Tapatalk-

Şu karakterler konusunda acayip rahatsizim ben Kara ve Memati gibi en azından 1 karaktere ihtiyacimiz var. Şimdiki karakterler cok sıradan geliyor bana Memati gibi laf dinlemez Kara gibi öldü olarak bilinip sonradan ortaya yavaş yavaş çıkan ve yeri göku inleten karakter yazmaları lâzım bu dediğim olursa Vadiye yeni bir heyecan gelir. Tilki bu bölüm gene ortalıkta yok herhalde fragmanda bir iz yok malesef

-Tapatalk-
yasin komutan var aga zamanla oturacak karakter konusunda sıkıntı yok hatta çok fazla karakter var vadide

Forum İstatistikleri

Konular
176,584
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy