@Çiğdem-arkadaş ikisinden biri çıkar dedi 4 veya 5 haftaya ama kesin değil. Ama dediğin olabilir sezon sonu da ayrılabilir benim ki sadece bir duyum kesin değil
Ayrıca yusuf konusu bence çok gereksiz uzatıyorlar ordan ahmet dayıyı ön plana çıkarıyorlar şahsi fikrim bu yoksa kim takar yusufu

yusuf kim ki polatın yayına gelecek yapmayın böyle yorumlar
@Çiğdem- benim yazdığım yorumun tamamı bu keşke hepsini alsaydın

sadece sondaki lafı almakla olmuyor ha sen yapmayın çoğul kelimesini sadece sana söylenmiş kabul ediyorsan eyvallah ben haksızım diyecem ve ordaki şeyin o anlama gelmediğini de bildiğini tahmin ediyorum.
Ayrıca akabinde yazdığım mesajda var keşke okusaydın. O da aşağıda
@Cigdem- senin düşüncen düşünebilirsin ona bir şey demiyorum yanlış anlaşılmasın
😉
Ama şahsi fikrim yusuf değil bir polat hiç sevmediğim hatta sahneye çıkarken televizyon kapatacağım akif kadar bile ilgi görmez. Allah aşkına ahmet dayı çıkmadan önce kim yusufu takıyordu hatta bazıları gereksizler listesinde yusufun da adını yazmıştı.
@vadikızı abiyle nasıl tartışma yaşadığınızı veya ne olduğunu bilmediğim için yorum yapamayacağım ama abi sorun yok diyiyorsa yoktur çünkü abi kin falan tutmaz bu NET
Ha şu an bile senib gibi düşünen arkadaşlar varsa tamam ben senden özür dileyip foruma girmiyorum bir daha bu kadar NET.