Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Benim bir türlü kanım ısınmadı nedenini de bilmiyorum :)
Hayırdır abla önemli bir şey yoktur umarım.
@china_shangai ye sor anlatsın biliyor moralimin bozukluğunu
bir türlü cevap alamıyorum herkese cevap veriyor bana yok özür diledim
sorun yok diyor ama cevap alamıyorum:T

şu an ağlıyorum ve parmağımı kestim ya:T

@Çiğdem- arkadaş ikisinden biri çıkar dedi 4 veya 5 haftaya ama kesin değil. Ama dediğin olabilir sezon sonu da ayrılabilir benim ki sadece bir duyum kesin değil :)

Ayrıca yusuf konusu bence çok gereksiz uzatıyorlar ordan ahmet dayıyı ön plana çıkarıyorlar şahsi fikrim bu yoksa kim takar yusufu :) yusuf kim ki polatın yayına gelecek yapmayın böyle yorumlar :(
bu benim görüşüm tabikide ben yusuf ve ahmet dayının akifle cahit kadar tepki görüceğine inanmıyorum ahmet dayı yusuf polat üçlüsünün akif cahit polat üçlüsü kadar tepki çekmiceğini düşünüyorum
ayrıca ahmet dayı yusuf polat üçlüsü 12 yıl sonra çakır polat seyfo dayı üçlüsüne yakın en iyi üçlü olur en azından cahitle akif kadar tepki çekmez ahmet ve yusuf polatın yanında🙂

ayrıca yusuf yeni dönemin poalt alemdarı olarak yazılıyor şuan senaristler tarafından
ben ahmet dayının fehmiyle ilgisi olucak abisi olabilir diye tüyo paylaşmıştım abisi olmasada femiyle bağlantısı varmış eski arkadaşı olucakmış tıpkı mehmet karahanlının aslan bey eski arkadaşı olması gibi cnm @china_shangai abiciğim çok güzel bir bağlantı kurdu aslan amca mehemt karahanlının oğlu polatı nasıl konseyi yıkması için kullandıysa
şimdi ahmet dayıda fehminin konseyini yıkmak için yusufu kullanıcak buda yeni dönemin polat alemdarı yusuf olucak demektir senaristler en başa getirdiler senaryoyu
ahmet ve yusuf cahitle akif kadar tepki çekmicektir en azından benim açımdan öyle🙂

@Çiğdem- ne yusufu ya yusuf kim Polat olmak kim yapma böyle yorumlar
bu yorum değil cnm bu senaryonun gidişatı ahmet dayı fehminin eski arkadaşı çıkıyor
mehmet karahanlının aslan beyin eski arkadaşı çıkmaı gibi mehmet karahanlının kosneyini oğlu polat yıkmıstı şimdi ahmet dayı yusufu kullanıcak fehminin konseyini yıkmak için

ayrıca bana böyle yorum yapmayın diyenler fehmiyle ahmet dayının bağlantısını tüm forumlardan ilk ve tek açıklayan bendim azıcık aygınız olsun insanlara fehmiyle hmetin bağlantısını söyleyen tek kişi bendim demekki birşeyler biliyoruza söylüyoruz insanlara saygınız olsun bunu ilk söyleyenin ben oldumu unutmayın bu konuda birşeyler biliyorum demekki 🙂🙂🙂

iyi de çiğdem yusuf tan polat alemdar falan olur demedi :A sadece senaryo gidişatı hakkında yorum yaptı :D negatifi hemen vermişsiniz @Maskeli Fedai

bu yorum değil cnm bu senaryonun gidişatı ahmet dayı fehminin eski arkadaşı çıkıyor
mehmet karahanlının aslan beyin eski arkadaşı çıkmaı gibi mehmet karahanlının kosneyini oğlu polat yıkmıstı şimdi ahmet dayı yusufu kullanıcak fehminin konseyini yıkmak için

ayrıca bana böyle yorum yapmayın diyenler fehmiyle ahmet dayının bağlantısını tüm forumlardan ilk ve tek açıklayan bendim azıcık aygınız olsun insanlara fehmiyle hmetin bağlantısını söyleyen tek kişi bendim demekki birşeyler biliyoruza söylüyoruz insanlara saygınız olsun bunu ilk söyleyenin ben oldumu unutmayın bu konuda birşeyler biliyorum demekki 🙂🙂🙂
sırf mehmet karahanlı aslan bey arkadaşlığı var diye
aynı şeymi olması gerek canım ben kendi adıma saygılıyım
yorumuna sanmıyorum bence böyle değil gidişat

sırf mehmet karahanlı aslan bey arkadaşlığı var diye
aynı şeymi olması gerek canım ben kendi adıma saygılıyım
yorumuna sanmıyorum bence böyle değil gidişat
fehmiyle ahmetin bağlantısını bilen tek kişiyim sonucta demekki bu konuda birşeyler biliyorum bu konuda yeni tüyolarda öğrenmeye çalısıcam bu konuyla yakından ilgileniyorum

@Çiğdem sen de hemen havaya girmişsin bildiklerim var filan biliyorsan söyle kardeşim :A
hemen bi tüyo verdin diye havalanmışsın :F

@Çiğdem- senin düşüncen düşünebilirsin ona bir şey demiyorum yanlış anlaşılmasın 😉

Ama şahsi fikrim yusuf değil bir polat hiç sevmediğim hatta sahneye çıkarken televizyon kapatacağım akif kadar bile ilgi görmez. Allah aşkına ahmet dayı çıkmadan önce kim yusufu takıyordu hatta bazıları gereksizler listesinde yusufun da adını yazmıştı.

@vadikızı abiyle nasıl tartışma yaşadığınızı veya ne olduğunu bilmediğim için yorum yapamayacağım ama abi sorun yok diyiyorsa yoktur çünkü abi kin falan tutmaz bu NET :)

@Çiğdem sen de hemen havaya girmişsin bildiklerim var filan biliyorsan söyle kardeşim :A
hemen bi tüyo verdin diye havalanmışsın :F
ne biçim insanalrsınız siz yaaa böyle yorum yapma diyorlar bende mecbur bu konuda verdiğim tüyo çıktı bana böyle demek hakkınız yok diyorum ben sana böyle konusma yorum yapma desem bana ne dersin ben önceden dediğim çıkmıstı bana saygısızlık yapmayın dersin edebinizi takılın artık

fehmiyle ahmetin bağlantısını bilen tek kişiyim sonucta demekki bu konuda birşeyler biliyorum bu konuda yeni tüyolarda öğrenmeye çalısıcam bu konuyla yakından ilgileniyorum
canımcım evet bilen sensin sen değilsin demedim çiğdem moralim
bozuk yorumumu yazamıyorum canım kusura bakma ya sadece ben
aynı konuyu işlemezler diye düşüncemi söyledim ne olur yanlış anlama

@Çiğdem- senin düşüncen düşünebilirsin ona bir şey demiyorum yanlış anlaşılmasın 😉

Ama şahsi fikrim yusuf değil bir polat hiç sevmediğim hatta sahneye çıkarken televizyon kapatacağım akif kadar bile ilgi görmez. Allah aşkına ahmet dayı çıkmadan önce kim yusufu takıyordu hatta bazıları gereksizler listesinde yusufun da adını yazmıştı.

@vadikızı abiyle nasıl tartışma yaşadığınızı veya ne olduğunu bilmediğim için yorum yapamayacağım ama abi sorun yok diyiyorsa yoktur çünkü abi kin falan tutmaz bu NET :)
kin tutmuyorsa cevap versin o zaman

ne biçim insanalrsınız siz yaaa böyle yorum yapma diyorlar bende mecbur bu konuda verdiğim tüyo çıktı bana böyle demek hakkınız yok diyorum ben sana böyle konusma yorum yapma desem bana ne dersin ben önceden dediğim çıkmıstı bana saygısızlık yapmayın dersin edebinizi takılın artık
tamam olur senden öğreniriz :F:F:F

canımcım evet bilen sensin sen değilsin demedim çiğdem moralim
bozuk yorumumu yazamıyorum canım kusura bakma ya sadece ben
aynı konuyu işlemezler diye düşüncemi söyledim ne olur yanlış anlama

kin tutmuyorsa cevap versin o zaman
Belki forumda değildir. Ama abi kin falan tutmaz şimdi birazdan bir açıklama yapar :)

tamam olur senden öğreniriz :F:F:F
bana bak hastaneden yeni gelmişim canım burnumda benim sinirimin tepemi attırma
ben fehmi hakkına doğru tüyo verdiğim içinmi yorum yapma konusma mesajlarını hak ediyorum teşekkür beklemedim kimseden hatta bize teşekkür etti size mahçup olmadım dedim ama şimdi yorum yapma konusma deniliyor bu aygısızlıktan abska birşey değil sende buna çanak tutuyorsan eğer sana geçen gün seni seviyorum sözünden sonra bunu yapıyorsan kişiliğini bir sorgula istersen terbiyesizlik yapma ben sana saygı duydukça sen terbiyesizlik yapıyorsun bende senin dilinden konusmaya baslarsam ozaman iyi olmaz

bana bak hastaneden yeni gelmişim canım burnumda benim sinirimin tepemi attırma
ben fehmi hakkına doğru tüyo verdiğim içinmi yorum yapma konusma mesajlarını hak ediyorum teşekkür beklemedim kimseden hatta bize teşekkür etti size mahçup olmadım dedim ama şimdi yorum yapma konusma deniliyor bu aygısızlıktan abska birşey değil sende buna çanak tutuyorsan eğer sana geçen gün seni seviyorum sözünden sonra bunu yapıyorsan kişiliğini bir sorgula istersen terbiyesizlik yapma ben sana saygı duydukça sen terbiyesizlik yapıyorsun bende senin dilinden konusmaya baslarsam ozaman iyi olmaz
tamam ben konuşmayı falan pek bilmem sen derslere başla işte :F:F:F
ilk dersi ne zaman vereceksin :kiki::kiki::kiki:

Forum İstatistikleri

Konular
176,583
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy