Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

ya aga biz kurtlar vadisi izliyoruz güzel kızları değil ona bakarsan bende can beyin kızına hastayım söylemiyorum ama :D harbiden çok güzel kız ya :D

yemişim konu bütünlüğünü be aga yapma Allah aşkına :D

settar ve karıları için bu kadar emek verme diyorum haksızmıyım :D sen onlar için bu kadar yorum yazarsan adamlarda koyar tabi konuşmaya değmez bile diyorum öyle değil mi :D
aga bu arada yusuf un sevgiliside gayet hoş onuda unutmayalım :D

ya aga biz kurtlar vadisi izliyoruz güzel kızları değil ona bakarsan bende can beyin kızına hastayım söylemiyorum ama :D harbiden çok güzel kız ya :D

yemişim konu bütünlüğünü be aga yapma Allah aşkına :D

settar ve karıları için bu kadar emek verme diyorum haksızmıyım :D sen onlar için bu kadar yorum yazarsan adamlarda koyar tabi konuşmaya değmez bile diyorum öyle değil mi :D
ayoll iştee fotolarını görünce böyle yapıyorsak bu haftakı bölümde neler yaparız bilmiyorum eleştiri yazılarını okumayı sevmeyenler bu bölümde konuda olmasınlar bence 2 haftadır dinlendiğim yeterrr zaten :F:F:F

Dusunsenize bir kamers bir kevaseye diger kevaseye baska bir kamera ))))) inanin cok zor isler :))))
@-KADİR- ağa sasirtiyon bizi :D Settar ve haremi kim ki konu bütünlüğü olsun yapma yav :D
yok be abi en rahat çekim kapalı mekan hava şartları zaten zor bu şartlarda gayet mantıklı maskeli aga lazım tabi ya inan ben 2-3 haftadır bekliyordumda buraya yazma fırsatım olmadı senaryoda bunlarada yer var bakalım settar ne yapacak :X

ayoll iştee fotolarını görünce böyle yapıyorsak bu haftakı bölümde neler yaparız bilmiyorum eleştiri yazılarını okumayı sevmeyenler bu bölümde konuda olmasınlar bence 2 haftadır dinlendiğim yeterrr zaten :F:F:F
settarın karıları hakkındaki yorumlara bişey diyemez kimse çünkü hepimizin ortak nefretini kazandılar :D

hahaha ayy baksana cnm yaaaa bu kadınların olaylarını merak edenlerde var :F:F
ya yok kadir şaka yapıyodur benim tanıdığım kadir gerçekten böyle düşünemez düşünmemesi lazım :D
vadinin bugüne kadar arada bir kötü sahneleri illa ki olmuştur ama 12 yıl boyunca 2 sahnede utanmışımdır vadi adına
bunlardan biri zaza dayı bi ara rüya görüştü o rüya sahnesinde utanmıştım diğeride bu settarın karılarının kavgasıydı vadiden o kadar ayrı ve alakasız ve saçmaydı ki anlatılmaz izlenir :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,602
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy