Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

10 saniye falan olursa bişey olmaz abartma :D
ayyy 10 saniye diye sen abartıyorsun cnm bu kadınlar göründüğü her bölümün 30 dakiaksını çalmıştır bunlar bu bölüm daha settara hesap sorucaklar kısa sürücek derken sen abartıyorsun bu sefer :F:F:F

ya ama bu sahne lazımdı şimdi baklım settar bu durmdan nasıl yırtacak göstermezlerse eksiklik olurdu 🙂

ya ama bu sahne lazımdı şimdi baklım settar bu durmdan nasıl yırtacak göstermezlerse eksiklik olurdu 🙂
tabi ki aga ya çok büyük bi eksiklik herkes settarın bu durumdan nasıl yıtacağını merak ediyordu heycandan ölüyoruz acaba nasıl yırtacak ya çok merak ediyorum cidden :D

30 dakka mı abartma yav abartma ooooooo :D
hahahah ne abartması cnm yaaa 1 bucuk saat bölüm yapıyordular
yarım saati settar ve eşlerine yarım saatide baltazar pitbul ve motorcu çetelerine gidiyordu vadiyi seviyoruz evet ama senaristler çok fantaziye kaçtılar bu sezon
bazı bölümler aşırı fantaziye kaçtılar :F:F:F

tabi ki aga ya çok büyük bi eksiklik herkes settarın bu durumdan nasıl yıtacağını merak ediyordu heycandan ölüyoruz acaba nasıl yırtacak ya çok merak ediyorum cidden :D
aynen aga baksana zaten o karısı manyak adama bıçak çekmiş:D

@takas sinan engin in babası ölmüş

aynen aga baksana zaten o karısı manyak adama bıçak çekmiş:D
ben o sahnede dayanamam heycandan kalp krizi geçiririm söylim 12 yıllık vadi tarihinin en heycanlı sahnesi gibi İnşallah settara bişey olmaz settara bişey olursa vadiyi bırakırım söylim :D

ahaha hep senin yüzünden beee aktif bu bölümde olmayacak bazı bölümler oynamayacak demişsin sağır için demişsin ama ben t halfini görmeden akif oynamayacak diye okudum ahahah 2-3 dakikada olsa çok sevinmiştim gerçekten heyecan bile yapmıştım:F:F
iyi ozaman bana 3 dakka borçlusun :F

hahahah ne abartması cnm yaaa 1 bucuk saat bölüm yapıyordular
yarım saati settar ve eşlerine yarım saatide baltazar pitbul ve motorcu çetelerine gidiyordu vadiyi seviyoruz evet ama senaristler çok fantaziye kaçtılar bu sezon
bazı bölümler aşırı fantaziye kaçtılar :F:F:F
yav abartma herşeyi bak çok abartıyon ne yarım saati :D

ben o sahnede dayanamam heycandan kalp krizi geçiririm söylim 12 yıllık vadi tarihinin en heycanlı sahnesi gibi İnşallah settara bişey olmaz settara bişey olursa vadiyi bırakırım söylim :D
aga süpersin ya gece gece iyi güldürdün işte aradığım sinerji bu :F:F

yav abartma herşeyi bak çok abartıyon ne yarım saati :D
ayoll bazı bölümler gördük baltazara ayrı sahne yazılmıs pitbul ve o kısa saçlı kadına motorcu çetelerine ayrı sahne ondan sonra settar sürekli ortaya çıkıyordu settarın 2 kadını kızı sonra fehminin tekerlekli sandaleyde olan oğlu canın kızı yetmiyormu gibi fehminin hizmetcisi olan kadın bunların hepsini aynı bölümlerde görünce abartıyorum ister istemez kusura bakma cnm bukadar alakasız karakteri aynı bölümde 12 yıldır ilkd efa görünce ister istemez abartıyorum ayolll bunu abartmıcaksam neyi abartıcam akifi bile görmeyi tercih ederdim bunları görmektense bakk okadar söylüyorum cnm :F:F:F

aga süpersin ya gece gece iyi güldürdün işte aradığım sinerji bu :F:F
aga sen harbiden settarın durumunu merak mı ediyon :D
@Çiğdem- yav ne kadar uzun yazıyon arkadaş altı üstü bi settar diyoruz üşenir insan ya :D

Herhalde bu haftaki arayi settar ve kevaseleri icin verecekler :))))))
eee abi heycanlı bi set fotosu paylaşıldı şuan tüm Türkiye bu durumu merak ediyor ara veriyolar ki 2 hafta millet çatlasın

@Çiğdem- yav ne kadar uzun yazıyon arkadaş altı üstü bi settar diyoruz üşenir insan ya :D

eee abi heycanlı bi set fotosu paylaşıldı şuan tüm Türkiye bu durumu merak ediyor ara veriyolar ki 2 hafta millet çatlasın
aga konu bütünlüğü için şart merak etme dozunda olursa sıkıntı olmaz bakalım settar nasıl kıvıracak birde tabi kızı var oda hoşuma gitti o kız daha settarı çok terletecek bir de diyorum ki pusat ın karşısına çıkmasın :A

düşüncelerime gereksiz görüyorsan zaten sana daha yazmama cevap vermeme gerek yok
kendin yaz kendin oku ozaman ne söyliyim

Dusunsenize bir kamers bir kevaseye diger kevaseye baska bir kamera ))))) inanin cok zor isler :))))

aga konu bütünlüğü için şart merak etme dozunda olursa sıkıntı olmaz bakalım settar nasıl kıvıracak birde tabi kızı var oda hoşuma gitti o kız daha settarı çok terletecek bir de diyorum ki pusat ın karşısına çıkmasın :A
ya aga biz kurtlar vadisi izliyoruz güzel kızları değil ona bakarsan bende can beyin kızına hastayım söylemiyorum ama :D harbiden çok güzel kız ya :D

yemişim konu bütünlüğünü be aga yapma Allah aşkına :D

düşüncelerime gereksiz görüyorsan zaten sana daha yazmama cevap vermeme gerek yok
kendin yaz kendin oku ozaman ne söyliyim
settar ve karıları için bu kadar emek verme diyorum haksızmıyım :D sen onlar için bu kadar yorum yazarsan adamlarda koyar tabi konuşmaya değmez bile diyorum öyle değil mi :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,602
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy