Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Leylos süper olmuş bu hali daha güzel

leyla nın ölmesinide istemiyorum doğrusu o bari kalsın polat ın hayatına girem tüm kadınları öldürdüler zaten leyla gidicek sonra başka bir kadın gelecek hiç gerek yok buna yalnız senaristlerin karar verip bir şekilde leyla yı aktif hale getirmeleri lazım ya savcı olarak etkinleştirecekler ya da mesleğinide bırakıp elif annesi polat ın eşi olarak devam edecek böyle muallkta kalınca sanki gereksiz boş bir karekter havası veriyor
cnm biz polatın dönmesini 2 yıldır bekliyoruz senaristler rtık polatı sahaya çıkarmak zorunda bunun yerine leylayla evlendirip ev babası yapmazlar polatı eğer leyla polat düğünü olucaksa leylanın ölmesi kesin bence çünkü polat leylayla evlenmez senaristler böyle birşey yapmazlar biz polatı tam dönücek diye beklerken öyle birşey yapmazlar 🙂🙂

cnm biz polatın dönmesini 2 yıldır bekliyoruz senaristler rtık polatı sahaya çıkarmak zorunda bunun yerine leylayla evlendirip ev babası yapmazlar polatı eğer leyla polat düğünü olucaksa leylanın ölmesi kesin bence çünkü polat leylayla evlenmez senaristler böyle birşey yapmazlar biz polatı tam dönücek diye beklerken öyle birşey yapmazlar 🙂🙂
biz ne kadar beklesek de kardeşim polatın da mutlu olmak hakkı bence polat ın bu mutlu hallerinide görelim polat yine aktif olsun bu duruma engel değil dizinin sonuna kadar da leyla da elif te ölmesin birgün polat emekli olduğunda biz onun bir yerlerde mutlu bir şekilde yaşadığını bilelim 😉

biz ne kadar beklesek de kardeşim polatın da mutlu olmak hakkı bence polat ın bu mutlu hallerinide görelim polat yine aktif olsun bu duruma engel değil dizinin sonuna kadar da leyla da elif te ölmesin birgün polat emekli olduğunda biz onun bir yerlerde mutlu bir şekilde yaşadığını bilelim 😉
cnm düğün sahnesi olucaksa ölmesi ozaman eksin olur diyorum tamam mutlu olmak hakkıda senaristler polatı evlendirmezler orası kesin bence
eğer düğün sahnesi çekilirse birgün leylanın yaşamasını beklemeyin bence benim tek bildiğim şey leylayla polatı evlendirmez senaristler ama düğün olamzsa ozaman leyla ölmez pna birşey diyemem 🙂🙂🙂

cnm düğün sahnesi olucaksa ölmesi ozaman eksin olur diyorum tamam mutlu olmak hakkıda senaristler polatı evlendirmezler orası kesin bence
eğer düğün sahnesi çekilirse birgün leylanın yaşamasını beklemeyin bence benim tek bildiğim şey leylayla polatı evlendirmez senaristler ama düğün olamzsa ozaman leyla ölmez pna birşey diyemem 🙂🙂🙂
senin yaptığın analizler doğru ama herşeyde ekşin değil be b zaten kızı ve sevdiği kadınıda kaybederse bu adam nasıl bir daha kendine gelecek değil mi 🙂

senin yaptığın analizler doğru ama herşeyde ekşin değil be b zaten kızı ve sevdiği kadınıda kaybederse bu adam nasıl bir daha kendine gelecek değil mi 🙂
cnm sende biliyorsun polatın evlenmiyeceğini böyle birşeyi göremeyiz
leyla bu diziden düğünde ölerek çıkabilir sadece leylanın ölüms ahnesinin düğünde olucağını herkes tahmin edebilir sen kendin inanıyormusun polatın evleneceğine 🙂🙂🙂

artık polat alemdar ın güç bulabileceği ne anası var ne babası ne de onunla beraber yıllardır omuz omuz mücadele eden kader arkadaşları usta artık çok yıprandı artık yeter ustamın sevdiklerine dokunmasınlar 🙂

bu sezon ölücek kesin gibi cnm polatla evlenmesi bence söz konuu olmaz senaristlerin leylayla polatı evlendiriceğini ben eksinlikle düşünmüyorum düğünde büyük ihtimalle leyla ölücek hatta sezon finalinde olabilir çünkü evleniceklerini sanmıyorum evlenme olayınıda leylayı öldürelek kapatır senaristler 🙂🙂🙂
ben leylanın öleceğini düşünmüyorum canım bugüne kadar
polatın hayatına giren kadınlar öldü aynı şeyi yine yazmazlar
leyla kalıcı bence

ben leylanın öleceğini düşünmüyorum canım bugüne kadar
polatın hayatına giren kadınlar öldü aynı şeyi yine yazmazlar
leyla kalıcı bence
düğün olmazsa ölmez cnm ama düğün sahnesi çekilirse ölür
leyla yine dizide kalsın ama polatla leylayı bu senaristler evlendirmez cnm polatın evleneceğini sanmıyorum ama evlenemzse dizide kalabilir ozaman 🙂🙂🙂

artık polat alemdar ın güç bulabileceği ne anası var ne babası ne de onunla beraber yıllardır omuz omuz mücadele eden kader arkadaşları usta artık çok yıprandı artık yeter ustamın sevdiklerine dokunmasınlar 🙂
aynen polatın hayatında biri olmalı dediğin gibi annesi babası yok
polatın yanında biri olmalı buda leyla olmalı

düğün olmazsa ölmez cnm ama düğün sahnesi çekilirse ölür
leyla yine dizide kalsın ama polatla leylayı bu senaristler evlendirmez cnm polatın evleneceğini sanmıyorum ama evlenemzse dizide kalabilir ozaman 🙂🙂🙂
leyla ölmez bak cahitle polata plan dedin kesin dedin
olmadı canım ortada plan falan yok o yüzden kesin yorum yapma
bence leyla yaşayacak hastalığı olsa bile yaşacak ve bence polatın
karısı olacak

@Çiğdem analizlerine bir itirazım yok benim söylediklerim olacağını beklediğim şeyler değil benim söylediklerim olmasını istediklerim 🙂

aynen polatın hayatında biri olmalı dediğin gibi annesi babası yok
polatın yanında biri olmalı buda leyla olmalı

leyla ölmez bak cahitle polata plan dedin kesin dedin
olmadı canım ortada plan falan yok o yüzden kesin yorum yapma
bence leyla yaşayacak hastalığı olsa bile yaşacak ve bence polatın
karısı olacak
o konuyu açtığın iyi oldu cnm arada kaynadı çünkü
ikimizinde tahmini tutmadı

ben dedimki polatla plan yapmıştır çünkü cahit kendi aklıyla polata böyle birşey yapmaz bu düşüncemin hala arkasındayım cahit kendi aklıyla böyle birşey yapmaz

sen plan değil dedin ve cahitin ekndi aklıyla polatı kaçıracağını düşündün

polatın planıda çıkmadı cahit kendi aklıylada bunu yapmadı

masejte cahitin beynini kontrol ediyordu yanı ikimizde bilemedik

eğer birisi çıkıpta cahiti tapınakçılar kontrol edicekler beynini falan dese ozaman tahmin tutardı ama böyle birşeyide tahmin etmek çok zordu cidden hepimiz yanılması normal birşey 🙂🙂🙂

o konuyu açtığın iyi oldu cnm arada kaynadı çünkü
ikimizinde tahmini tutmadı

ben dedimki polatla plan yapmıştır çünkü cahit kendi aklıyla polata böyle birşey yapmaz bu düşüncemin hala arkasındayım cahit kendi aklıyla böyle birşey yapmaz

sen plan değil dedin ve cahitin ekndi aklıyla polatı kaçıracağını düşündün

polatın planıda çıkmadı cahit kendi aklıylada bunu yapmadı

masejte cahitin beynini kontrol ediyordu yanı ikimizde bilemedik

eğer birisi çıkıpta cahiti tapınakçılar kontrol edicekler beynini falan dese ozaman tahmin tutardı ama böyle birşeyide tahmin etmek çok zordu cidden hepimiz yanılması normal birşey 🙂🙂🙂
hayır hayır cahit kendi aklıyla kaçıracak diye düşünmedim canım
yanlış anlamışsın sen beni plan değil dedim cahit başka durumdan
dolayıdır dedim yok canım kendi aklıyla düşünmedim ben

ama sen çok emin yorumlar yapıyorsun demek ki emin yorumlar
yapmayacakmışız😉

hayır hayır cahit kendi aklıyla kaçıracak diye düşünmedim canım
yanlış anlamışsın sen beni plan değil dedim cahit başka durumdan
dolayıdır dedim yok canım kendi aklıyla düşünmedim ben

ama sen çok emin yorumlar yapıyorsun demek ki emin yorumlar
yapmayacakmışız😉
tapınakcıların cahitin beynine giriceğini tahmin yapan bilirdi biz seninle şu konuda tartıştık sen cahit polatı alıcak dedin ben almıcak dedim masejte ikisini birden aldı konu kapandı cnm 🙂🙂🙂

@Çiğdem analizlerine bir itirazım yok benim söylediklerim olacağını beklediğim şeyler değil benim söylediklerim olmasını istediklerim 🙂
leylanın öolmesini istemem cnm ama leyla polat evlenmezler böyle birşeyin olmaı bence söz konusu değil ama 10.sezon gibi polat bu işten vazgeçer ve leylayla yine aşk hayatını evlenmeden geçirir ozaman leyla yaşar işte ama düğün sahnesi çekilirse leyla gitti demek:F:F:F

tapınakcıların cahitin beynine giriceğini tahmin yapan bilirdi biz seninle şu konuda tartıştık sen cahit polatı alıcak dedin ben almıcak dedim masejte ikisini birden aldı konu kapandı cnm 🙂🙂🙂
hayır canım sen plan dedin polatla cahitin arasında plan var dedin
bende hayır planlı değil bu cahitin bakışlarını polatın bakışlarını
sevmedim dedim ben planda anlaşamadık senle sen kesin plan bu
dedin

ya ben de şu biz dedik de olduk diyenlere hastayım bak şu malum forumda bazı hadsizler utanmadan senaristler bizi takip ediyor bu sene senaryoyu biz belirliyoruz falan diyorlar bunlara ağız dolusu sövecem birgün vay arkadaş bu insanlar bu kadar mı şuursuz

hayır canım sen plan dedin polatla cahitin arasında plan var dedin
bende hayır planlı değil bu cahitin bakışlarını polatın bakışlarını
sevmedim dedim ben planda anlaşamadık senle sen kesin plan bu
dedin
sen cahit polatı alıcak derken cahit kendi aklıyle alıcak diye düşünerek söyledin cnm bunun aksi aklına bile gelmedi bende cahit öyle birşey yapmaz diye polatın planı var dedim
ama iş başka türlü çıktı hepimiz yanıldık yani masejtenin bu hamlesini tahmin etmek için zaten senarist olmak lazım :F:F:F

ya ben de şu biz dedik de olduk diyenlere hastayım bak şu malum forumda bazı hadsizler utanmadan senaristler bizi takip ediyor bu sene senaryoyu biz belirliyoruz falan diyorlar bunlara ağız dolusu sövecem birgün vay arkadaş bu insanlar bu kadar mı şuursuz
:Aevet öyle diyorlar onlar valla ordaki yorumları okudunmu
bilmiyorum ama kıyasıya eleştiriyorlar izlemeye devam ediuorlar
anlamadım valla

sen cahit polatı alıcak derken cahit kendi aklıyle alıcak diye düşünerek söyledin cnm bunun aksi aklına bile gelmedi bende cahit öyle birşey yapmaz diye polatın planı var dedim
ama iş başka türlü çıktı hepimiz yanıldık yani masejtenin bu hamlesini tahmin etmek için zaten senarist olmak lazım :F:F:F
canımsın ben kendi aklıyla düşünmedim düşünseydim derdim
aklımımı okuyorsun sen yoksa:Fyok cnm öyle düşünmedim ben
sen plan diyince bende plan yok aralarında dedim öyle düşünmedim ben

cnm bu forumdakı vadicileri bizleri dikkate al diğer forumdakıelri dikkate alma ben onarla uzun süre vakit geçirdim bilinçli yorum yapanlar yok orada başka bir yapım şirketinin ajanları gibiler :F:F:F

:Aevet öyle diyorlar onlar valla ordaki yorumları okudunmu
bilmiyorum ama kıyasıya eleştiriyorlar izlemeye devam ediuorlar
anlamadım valla

canımsın ben kendi aklıyla düşünmedim düşünseydim derdim
aklımımı okuyorsun sen yoksa:Fyok cnm öyle düşünmedim ben
sen plan diyince bende plan yok aralarında dedim öyle düşünmedim ben
alla alla cahit polatı alıcak derken o düşünceyle dedin işte cnm tapınakcılar cahiti knotrol edicek bunu düşünmediğin ortada ben tahminimin tutmadını kabul ediyorum sende et konu kapansın boşu boşuna gürültü yapmayalım lütfen

Forum İstatistikleri

Konular
176,638
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy