Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

duysa nolur aga abiden bahsediyoruz :D

abi belki yenge affeder öyle deme :D eminim ki yenge de senin gibi mükemmel bi insandır
Aga abiden bahsediyoruz ama abi geçen çakırdan bir söz paylaşmıştı evet biz aslanız ama bizi evde bekleyen de aslan :)

@vadikızı yok be güzel ablam seni unuturmuyuz hiç :)

@34rcp44 aga kayhan yıldızoğlunun ne kadar oynayacağı belli mi
bu bölüm kesin olarak giriyor mu
ve seslendirmeyi günyal bakoğlu mu yapacak yoksa kendi sesi mi olacak

@papuleoo iyi seyirler aga müthiş bi filmdir

Kurtlar Vadi Irakı izledim yine hayran kaldım :) adamlar yapıyor daha ne olsun özellikle son sahne hep hoşuma gidiyor nedense :)

Kurtlar Vadi Irakı izledim yine hayran kaldım :) adamlar yapıyor daha ne olsun özellikle son sahne hep hoşuma gidiyor nedense :)

O filme kelimeler yetersiz kalıyor zaten.. onunla birklikte Gladio'da ayrı bir muhteşem. İzlemediysen kesinlikle izlemelisin. Avrupa'yı son dercede rahatsız eden film.. çok ağır şekilde eleştirilmişti..

Tapatalk 2

ahmet çakar kurtlar vadisi ne çakıyor

Nihat Doğan canlı yayında beyaz tv de

Son düzenleme:
O filme kelimeler yetersiz kalıyor zaten.. onunla birklikte Gladio'da ayrı bir muhteşem. İzlemediysen kesinlikle izlemelisin. Avrupa'yı son dercede rahatsız eden film.. çok ağır şekilde eleştirilmişti..

Tapatalk 2
Aga daha gladioyu izlemek nasip olmadı :( en kısa zaman inşallah izlerim.

ahmet çakar kurtlar vadisi ne çakıyor

Nihat Doğan canlı yayında beyaz tv de​
Niye vadiye çaktı :)))

AHMET ÇAKAR : RTÜK BAŞKANINA SESLENİYORUM...DİZİLERDE GENÇLER AMCASININ KARISINA GÖZ DİKEN,KURTLAR VADİSİNDE KAFA KESENLERİ İZLİYORLAR.. @china_shangai

AHMET ÇAKAR : RTÜK BAŞKANINA SESLENİYORUM...DİZİLERDE GENÇLER AMCASININ KARISINA GÖZ DİKEN,KURTLAR VADİSİNDE KAFA KESENLERİ İZLİYORLAR.. @china_shangai
Ulan vadiyle ne alakası var :)