kadircim burdakiler çalmıyor niye
bu adam sağlıklı değil o belliagalar size vadi hayranlığıyla ilgili bişey anlatacam bugünde bana bi arkadaşım anlattı tekstil fabrikasında çalışıyor
fabrikada bi tane adam varmış kurtlar vadisi manyağı kendini polat sanıyomuştabi hayranlıktan öteye gitmiş özentiliğe onun gibi yürüyomuş dükkanın ortasında vadi müzikleri açıp son ses yürüyormuş
perşembe günleri işe takım elbiseyle gidiyomuş o gün tam polat oluyomuşhatta ustanın resmini taşıyomuş karpostal şeklinde
bazen telefonu açıp cahit arabayı getir falan diyomuş yani adam kurtlar vadisi psikopatıymış
vay be dedim ama adam hayranlıktan öteye gitmiş özentiliği sevmem
aga kafayı yemiş zaten polata benzediğini sanıyomuş kendi resmiyle polatın resmini yan yana koyup benziyoruz demi diyomuşbu adam sağlıklı değil o belli![]()
aga eldeyken kıtmet bilmiyorlar hep ego kurbanı oluyorlar sonrası malum![]()
Gürkan Uygun Dubai'de hayranlarıyla buluştu ve efsanevi türküsü "Bu şehir girdap gülüm" ü söyleyerek vadicileri coşturdu.
Vadinin değerini vadiden ayrıldıktan sonra anlıyolar şuan adım ve soyadım kadar eminim ki memati keşke vadiden ayrılmasaydım diyordur ondan sonra başka bi dizide oynadın 2 sene o kadar filmde oynadın o dönem içinde hiçbirinden bahsetmiyosun dubai de bile kurtlar vadisi diyosun memati diyolar sana
çok seviyoduk be reis keşke devam etseydi
aga kafayı yemiş zaten polata benzediğini sanıyomuş kendi resmiyle polatın resmini yan yana koyup benziyoruz demi diyomuşadamın adı hüseyin polat diyolar hatta arkadaşım bile anlatırken polat diyo adamın ismi polat olmuş
raskoln bunu beğenmedi cahit arabayı getir falan diyomuşkomik bişey tabi
![]()
arkadaş bana anlatırken kahkaha attım zaten acayip komikaga eldeyken kıtmet bilmiyorlar hep ego kurbanı oluyorlar sonrası malum
ya o adam benim etrafımda olsa dayanamam kahkaha falan atarım herhalde![]()
Oha aynı benagalar size vadi hayranlığıyla ilgili bişey anlatacam bugünde bana bi arkadaşım anlattı tekstil fabrikasında çalışıyor
fabrikada bi tane adam varmış kurtlar vadisi manyağı kendini polat sanıyomuştabi hayranlıktan öteye gitmiş özentiliğe onun gibi yürüyomuş dükkanın ortasında vadi müzikleri açıp son ses yürüyormuş
perşembe günleri işe takım elbiseyle gidiyomuş o gün tam polat oluyomuşhatta ustanın resmini taşıyomuş karpostal şeklinde
bazen telefonu açıp cahit arabayı getir falan diyomuş yani adam kurtlar vadisi psikopatıymış
aga yalnız bu adamda kişilik bozukluğu hemen ne atlıyon bende bende diyeOha aynı ben![]()
Onlar bence başka dizi yaparlar. Bahadır yalnız bırakmaz onlarıarkadaş bana anlatırken kahkaha attım zaten acayip komik
aynen öyle egosuna yenik düşen onlarca oyuncu şimdi pişman hakan boyav mesela bana rol mu yok diye yazıyodu twitterda adam ortadan koyboldu nerdeyse kenan çobanlar vs. vs. vs.
malesef biz onları hepsini sevdik ama onlar egolarına yenik düştüler
http://www.kanald.com.tr/7-gun-d/bolumler/7-gun-d-11-bolum
7gün d Kurtlar Vadisi bölümünü izlemek isteyenler burdan izleyebilir
agalar size vadi hayranlığıyla ilgili bişey anlatacam bugünde bana bi arkadaşım anlattı tekstil fabrikasında çalışıyor
kadir bana acil resmini göster bakım benziyormusun polata🙂Tabii şimdi doğruya doğru. Ben evde okulda sokakta otobüste Vadi ile dolaşırım size anlattım paralelcilere gıcıklık olsun diyeBirde küçüklüğümden beri benim yürüme şeklim bozuk okuldakiler Polat der falan ama o kadar değil yani. Polata benzemem ama andırırım orası öyle yüz hatları benziyor. Ama konuşma şeklim zaten bozuk içine kapanık biri olduğum için insanlarla konuşurken biraz bozuk konuşurum. kartpostal taşımam. Telefonu açıp öyle şeyler de demem. Bir keresinde teneffüste Vadi müziğini açık bırakmışım 40 dk öyle kaç defa çalmıştır. Tuvalette kulaklığı çıkarayım dedim. Meğer müzik açıkmış herkes orda sigara falan içiyolar tabii adımız çıktı 9 a inmez 8 e
Hatta bu şeyleri unutturmak için yanımda pembe bir su şişesi taşırım
Tuvalette bile Cendereyle şey ediyolar diyolardı tövbe Yarabbim ya![]()
niye ya istediği yerde istediği müziği dinler kimse ona karışamaz ya@Polat Şaşmaz aga sağda solda o tür hareketler yapmayacaksın kusura bakma da malmısın sen aga kendine niye laf söyletiyosun müziğini evinde dinle
gürkan uygun ne kadar dizide oynarsa oynasın mematiyi![]()
Gürkan Uygun Dubai'de hayranlarıyla buluştu ve efsanevi türküsü "Bu şehir girdap gülüm" ü söyleyerek vadicileri coşturdu.
Vadinin değerini vadiden ayrıldıktan sonra anlıyolar şuan adım ve soyadım kadar eminim ki memati keşke vadiden ayrılmasaydım diyordur ondan sonra başka bi dizide oynadın 2 sene o kadar filmde oynadın o dönem içinde hiçbirinden bahsetmiyosun dubai de bile kurtlar vadisi diyosun memati diyolar sana
aga kafayı yemiş zaten polata benzediğini sanıyomuş kendi resmiyle polatın resmini yan yana koyup benziyoruz demi diyomuşadamın adı hüseyin polat diyolar hatta arkadaşım bile anlatırken polat diyo adamın ismi polat olmuş
http://kurtlarvadisiforumu.com/showthread.php?t=59908
bu konuda videosu var arkadaşlar izleyebilirsiniz
Kimse benim ne yapacağıma karışamaz aga karışırlarsa kafayı çakıyorum zaten@Polat Şaşmaz aga sağda solda o tür hareketler yapmayacaksın kusura bakma da malmısın sen aga kendine niye laf söyletiyosun müziğini evinde dinle
Bu da ekleme olsun![]()
http://kurtlarvadisiforumu.com/showthread.php?t=59908
bu konuda videosu var arkadaşlar izleyebilirsiniz
öylede takasım insan nerde ne nasıl davranacağını iyi bilir değilmiherşeyin bi yeri ve zamanı vardır
bu arada kara kutunun müziklerini de reis yapıyor jeneriği müthişmiş adam farklı ya işinin kralı
Tipinizi gösterin konusunda küçüklük resmimi atmıştım bakabilirsinciddi cidd anlattımı arkadaşın bu ne dir ya
kadir bana acil resmini göster bakım benziyormusun polata🙂
niye ya istediği yerde istediği müziği dinler kimse ona karışamaz ya
gürkan uygun ne kadar dizide oynarsa oynasın mematiyi
asla unutmaz unutamaz
nereye atmıştın ablacmTipinizi gösterin konusunda küçüklük resmimi atmıştım bakabilirsin![]()
Sonr akonusunu bulup atarım abla şu an mobilimnereye atmıştın ablacm