Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Maalesef aga bu tür kötü durumlara bir çözüm bulunmalı artık :(

En azından bazı suçlar için idam cezası gelmesi taraftarıyım. Bu tür insanlar insanı zorla dinden eder.
bunları oturtacaksın aga elektrikli sandalyaye vereceksin gazı sallandıracaksın ipte ibreti alem için de izleteceksin ya nevrim döndü resmen ya artık yeter

bunları oturtacaksın aga elektrikli sandalyaye vereceksin gazı sallandıracaksın ipte ibreti alem için de izleteceksin ya nevrim döndü resmen ya artık yeter
Aga bu tür insanlarla maalesef aynı havayı soluyoruz :( tolganın dediği gibi malum şeylerinden sallandiracan valla tutamıyorum kendimi haberi okudugumdan beri deliriyorum ya.

evet program başından beri aynı şekilde hitap ediyor çokda doğru söylüyor ya bunlar nasıl insan abi bu idamın gelmesi lazım hiç iyi yerlere gitmiyoruz​
Haklısın kardeşim Kelam'ın Bittiği an

barış atay a ertem söylediklerinde kesinlikle haklı bu adamlar nasıl bir zihniyete sahip anlamak mümkün değil bu elim olaydan bile siyasi menfaat güdüyorlar

izliyorum aga acayip sinirlendiler bende sinirlendim valla onun bunun çocuklarını asacaksın idam gelecek bu ülkeye hem savundum namussuzlara gün yüzü olmayacak aga aslıacak kansızlar

ertem süper posta koydu helal olsun

her haltı siyasete karıştıran alkolik çakallar defolun gidin bu ülkeden bıktık be

sinan engin çok haklı küfür etmemek için kendini zor tutuyo ama çip diyor tabi

izliyorum aga acayip sinirlendiler bende sinirlendim valla onun bunun çocuklarını asacaksın idam gelecek bu ülkeye hem savundum namussuzlara gün yüzü olmayacak aga aslıacak kansızlar

ertem süper posta koydu helal olsun
aga bu nasıl bir iştir ya resmen kahroldum bu vahşilerin intihar haberi en tez zamanda gelmeli herkesde en aptal insanı dahi nasıl öldüklerini anlamalı en tez zamanda da idam geri gelmeli

aga bu nasıl bir iştir ya resmen kahroldum bu vahşilerin intihar haberi en tez zamanda gelmeli herkesde en aptal insanı dahi nasıl öldüklerini anlamalı en tez zamanda da idam geri gelmeli
kesinikle aga bak çok net söylüyorum namussuzları ibret olsun diye öyle bir öldüreceksin ki var ya bi daha biri böyle bişeyi yapmayı aklının ucundan bile geçiremeyecek aklının ucundan
ya hiç mi Allah korkusu yok bunu yapanlarda ulan bu işin öbür tarafı da var be

kesinikle aga bak çok net söylüyorum namussuzları ibret olsun diye öyle bir öldüreceksin ki var ya bi daha biri böyle bişeyi yapmayı aklının ucundan bile geçiremeyecek aklının ucundan
ya hiç mi Allah korkusu yok bunu yapanlarda ulan bu işin öbür tarafı da var be
aga diyecek laf yok ne denir ki Allah bizleri korusun zalime fırsat vermesin

Ekonomi Bakanımız umarım bu fikrini ciddiyetle savunur

fft16_mf5304892.Jpeg

Cahit yüce majesteyle tanıştığım gün, ya onun ya da benim son günümüz olacak

B937cOtCMAAYlu7.jpg

Yav arkadaş kızı hunharca katletmişler birileri çıkıp yine işi siyasete getiriyor.Adam çıkmış Erdoğan zihniyetindeki insanlar yapmış cumhurun başına sesleniyorum falan da filan

Bunları ülkeden kovacaksın be yeter artık defolun gidin bu ülkeden

İnşallah idam cezası gelirde kızı katleden yaratıklar layık oldukları yere cehenneme giderler.Gerçi cehennem bile az bunlara da neyse

Yav arkadaş kızı hunharca katletmişler birileri çıkıp yine işi siyasete getiriyor.Adam çıkmış Erdoğan zihniyetindeki insanlar yapmış cumhurun başına sesleniyorum falan da filan

Bunları ülkeden kovacaksın be yeter artık defolun gidin bu ülkeden

İnşallah idam cezası gelirde kızı katleden yaratıklar layık oldukları yere cehenneme giderler.Gerçi cehennem bile az bunlara da neyse
Sen cehennemi hafife alma istersen :))))))

Abi büyük ihtimalle Kayahan Yıldızoğlu yüce majeste hem küçük ağadan da ayrılmış.
Biz o defteri kapatali cok oldu:)))))) adama uyanda baliga gidelim derler😉)))))) anlasilan bu konuyu geriden takip ediyon :))))))

Forum İstatistikleri

Konular
176,571
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy