Tombike bakLeyla severlere gelsin
![]()
sıcak su torbası varya o sanırımTombike bakO elindeki ne ?
abi bi hafta izlemiştim güzeldi aslında dün açacaktım vazgeçtimMahşeri cümbüşü izleyin derim 😉)))))
tamda bu resmi paylaşmak için konuya girmiştim aga
aga brandon u yüksek ihtimalle usta asacak yalnız o sıarada olaylar nasıl gelişecek orası merak konusuabi bi hafta izlemiştim güzeldi aslında dün açacaktım vazgeçtim
tamda bu resmi paylaşmak için konuya girmiştim agatakas yapılmış ya da hoca alınmış brandon ı usta halledecek galiba
![]()
malesef öyle aga o aralar resmen bizi başa döndürüyor hepimiz eminiz ki vadi ara verecektam toparlıyoruz yine ara bu aralardan kurtulmamız lazım artık resmen fren görevi görüyor verilen aralar ve seyirciyi çok kızdırıyor
2 hafta içinde ara verileceği kesin bakalım
246.bölüm resmi youtube kanalında baya iyi izleniyor;
663.593
aga ara vermememiz lazım aslında bak bence toparlanma sürecine girdik reyting anlamında da söylüyorum haftaya aynı seviyede bi bölümle 10 olmasa da çok yakın bi oran 9.70 gibi bişey alıp sonrasında coşabiliriz ara vermeden seviyeyi düşürmedenmalesef öyle aga o aralar resmen bizi başa döndürüyor hepimiz eminiz ki vadi ara verecek
birşey yok abi biz tahminde bulunuyoruz bi bakarsın yanıltırlarBu haftaki ara kesin mi![]()
abi velev ki bu hafta ara vermedi haftaya verecek o aman daha kötü olacakbirşey yok abi biz tahminde bulunuyoruz bi bakarsın yanıltırlar
İnşaallah ara verilmemesi Lazım 😉))
Buradaki arkadaşlarla kardesten farkımız yok onlara derim kardeş diye kizdiysan demem ablakardeş mi
yok yahu kızmadım şaşırdımda hep abla dersin de ondan kzmam sana ben😉Buradaki arkadaşlarla kardesten farkımız yok onlara derim kardeş diye kizdiysan demem abla![]()