Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

ya aga her anlamda çok kötü oldu ne diyeceğimi bilemiyorum daha
her işte bi hayır vardır diyelim bunda da bi hayır çıkacaktır elbet
çakallar sanmasın ki onlara gün doğdu bizim gücümüz izleyiciler olarak ortada onu seven milyonlar var hepsi rahat olsunlar

ya aga her anlamda çok kötü oldu ne diyeceğimi bilemiyorum daha
her işte bi hayır vardır diyelim bunda da bi hayır çıkacaktır elbet
çakallar sanmasın ki onlara gün doğdu bizim gücümüz izleyiciler olarak ortada onu seven milyonlar var hepsi rahat olsunlar
orası öyle de aga sağlığı iyi olsun yeter, yalnız panayı ve vadiyi çok zor günler bekliyor bu girdaptan bakalım nasıl çıkacaz

@takas @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai @Master.1000 kanal d açıklama yapmış vadiye ara verildi detaylı haberi paylaşıcam

şansa bak ya of of :( yeminle göze geldi başka bi açıklaması olamaz

Kurtlar Vadisi Pusu Ara Verme Kararı Aldı

Kurtlar Vadisi Pusu çekimleri sırasında dublor kullanması gereken sahneyi kendi çekmesi üzerine kaza geçiren dizide Polat Alemdar’ı canlandıran Necati ŞAŞMAZ en az 6 hafta setlere katılamayacak. Necati ŞAŞMAZ’ın durumunun bu kadar ciddi olduğunun farkına varan Kanal D yönetimi ise Kurtlar Vadisi Pusu dizisine ara vermek zorunda kaldı. D yapım’dan yapılan açıklamada kısa süreliğine ara verilmiştir denildi. Bu bakımdan Kurtlar Vadisi Pusu dizisine ne kadar ara verildiği konusunda net bir bilgi yok.

@takas @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai @Master.1000 @batuhankaralar @34rcp44 @china_shangai

Hayırlısı olsun.. erkenden açıklama yaparak en doğrusunu yaptılar. Haber için teşekkürler.. Necati Şaşmaz'a burdan tekrardan büyük geçmiş olsun.. Allah'ın izniyle dönüşümüz son 12 yılın en efsanesi olacak.. bu seyirci her daim arkanda.

Tapatalk 2

10419518_367402123423546_3025253753287071310_n.jpg
63723_367402570090168_5080506124099783778_n.jpg

10574268_367402283423530_2705596240098451101_n.jpg

artık bu noktada ne denir bilmiyorum gerçekten , hakkımızda hayırlısı neyse o olsun

Artık perşembe den itibaren 230. Bölüme başlıyorum.. her hafta bir bölüm izlemeyi düşünüyorum. Kanal D umarım bu süreçte kolaj veya tekrarlar yayımlamaz. Tv'de iyice Kurtlar Vadisi özlemi olsun.

Tapatalk 2

Kurtlar Vadisi Pusu Ara Verme Kararı Aldı

Kurtlar Vadisi Pusu çekimleri sırasında dublor kullanması gereken sahneyi kendi çekmesi üzerine kaza geçiren dizide Polat Alemdar’ı canlandıran Necati ŞAŞMAZ en az 6 hafta setlere katılamayacak. Necati ŞAŞMAZ’ın durumunun bu kadar ciddi olduğunun farkına varan Kanal D yönetimi ise Kurtlar Vadisi Pusu dizisine ara vermek zorunda kaldı. D yapım’dan yapılan açıklamada kısa süreliğine ara verilmiştir denildi. Bu bakımdan Kurtlar Vadisi Pusu dizisine ne kadar ara verildiği konusunda net bir bilgi yok.

@takas @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai @Master.1000 @batuhankaralar @34rcp44 @china_shangai
ben bu aranın bu haftayla kısıtlı kalıcağını düşünüyorum yada en fazla 2 hafta ara olur oda nasıl devam edicekleriyle ilgili düşünmeleri için olur bence 3 hafta ara kesinlikle beklemiyorum ben eğer necati sağlığı düzelene kadar ara verilirse kasım aralık aylarını unutalım yanı ocak ayına kalırız kesinlikle yanı 2 aylık bir arayı bence göze alamazlar
nasıl olur 1-2 hafta ara verirler nasıl devam ediceklerini toparlrlar sonra vadi devam eder ama necati bey sağlığına kavusana kadar ara vermezler yoksa ocak ayından öcne geri dönemezler bir aksilik olursa ocak ayı bile tehrikeye girer kalır şubat ayına 3 ay riskini bence göze alamazlar bir şekilde devam ediceklerdir 🙂🙂🙂

Ustaya bir şey olmasında dizi o kadar önemli değil. İsterlerse bir yılda oynamasın yeterki necati abi iyilessin.

abi net belli değil herhalde neye karar verieceği netleşmedi, benim paylaştığım haber var sadece gördüğsen oda ne kadar doğru belli değil
saol kardeşim eğer bilgi alırsak paylaşalım

anlı şanlı reaksyon dizisinin reytingi
total

14REAKSIYONSTAR TV20:59:5123:18:103.579.09
ab

7REAKSIYONSTAR TV20:59:5123:18:104.2410.47

abc1

11REAKSIYONSTAR TV20:59:5123:18:104.199.56

Son düzenleme:
Geçirdiği trafik kazasında çene kemiği kırılan Necati Şaşmaz yarın hastaneden taburcu oluyor

Doktorları sanatçının 1,5 ay setlerden uzak kalacağını açıkladı.

Bu nedenle Polat Alemdar'ın dizide senaryo gereği bir süre yurtdışında görevlendirilmesi bekleniyor...
@china_shangai

vatan da böyle bir haber var